Hibabejelentés


Próbáld meg más böngészővel (ha chrome-al próbáltad akkor mindenképp mert az mostanában furcsa jelenségeket produkál világszerte) Firefoxal nekem 5 létöltésből 5x hibátlanul letöltötte, Chrome-al viszont 5-ből 2x rossz mérettel töltötte.
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy szeretném a Silent Hill 2 szinkront letölteni, de nem tudom.

http://magyaritasok.hu/magyaritasok/silent-hill-2/silent-hill-2-szinkron/2230/letoltes

A magyarítás maga .exe formátumban van fenn és mérete 597 MByte. A hibajelenség az, hogy elkezdem letölteni, a letöltés nem szakad meg, de teljesen random módon 18 MB vagy 76 MB után (mindig máshol) úgy érzékeli, hogy a letöltés kész. A file-t meg nyilván nem lehet futtatni, mert nem teljes. Vírusirtót is kikapcsoltam, bár az nem riasztott rá. De így sem megy.
Na, ezt jó tudni! :D Ezer köszönet. :)
Kép feltöltés után nyomj egy CTRL+F5 (böngésző cache hiba)
Feltételezem zsomen küldte be a listába ezen játékokat és téged nem adott meg szerkesztőnek, máskor ez ne felejtse el mert akkor ez történik. Hozzáadtalak szerkesztőnek téged is.
Sziasztok! Lehet, hogy valamit én szúrok el, de semmilyen méretben és kiterjesztésben nem tudok avatart feltölteni. Ha segít valamit Firefoxot használok.
Üdv! Olyan problémám lenne hogy a profilomon belül a "Magyarítás Lista" menüpontban a listáknál nem minden beküldött Magyarítás állapotát tudom szerkeszteni/frissíteni, Pl Prey vagy GTA:VC. Ha ennek lehetséges a kajavitása azt megköszönöm! :) B.U.É.K.
Sziasztok!
A Helldorado fordítását nem lehet feltelepíteni, megadott elérési út ra sem aktív az OK gomb.
Napot!

Előre elnézést kérek ha tévednék, de ezt letöltve sérültet jelez a rar és nem akarja megnyitni :(
Darksiders Warmastered Edition
Sziasztok! Az lehetséges, hogy a nem eredeti Rise of the Tomb Raider 20 Yrs Celebration CPY verziómmal nem működik a magyarítás? El sem indul a játék, ha magyarítva van, anélkül pedig tökéletesen fut.
Letöltési hiba javításra került, ha bármi rendelleneset tapasztaltok kérlek jelezzétek, köszönöm.
Szia, lásd az előző üzenetem.
sziasztok.a civilization 5 magyaritását nem sikerült letölteni, mert kidob  egy hibaoldalra.tudtok segiteni?
Rendben, köszönöm az infót!
Szia, igen tudunk a hibáról, sajnos idő mire megoldják a gondot az illetékesek. Elnézést a kellemetlenségért.
Magyarítás, nem pedig "magyarosítás".
Sziasztok!
A Civilization 4 magyarosításait nem sikerül letöltenem, kidob egy hibaoldalra. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Mass Effect 2, abszolute nem érzékeli, hogy bemásoltam. Pedig az nfo-ban leírtak szerint csináltam. Valami ötlet? :(
nem jó a  link

http://magyaritasok.hu/magyaritasok/spellforce/spellforce-videofeliratok/1281
Frissen regelt user lévén nem kéne nagyra nyitnom a szám, de ez miez? "[size=3][font=MuseoSans-500]Tilos minden olyan tevékenység, amelynek közvetve vagy közvetlenül veszélyzetetik a tobbi felhasználok (kártékony alkalmazások megosztása)"? Egy jogi nyilatkozatban ami az adataim kezeléséről szól nem szívesen olvasok ezek után olyat, hogy figyeljek a magyar helyesírási szabályok betartására. Sorry, ez kikéreckedett. Érettségin ez az eula egy bukással felér. A jóhírnév pedig sztem az MS Wordben is kiveri a biztosítékot.[/font][/size]
[justify][size=3][font=MuseoSans-500]Sajnálom, ha túlzottan keményen fogalmaztam, pozitív kritikát szerettem vna letenni a tisztelt üzemeltetők felé. [/font][/size][/justify]
BioShock 2-nél hibás a magyarítás legalábbis nekem nem engedi tallózni a magyarítást a kívánt helyre. Kérlek javítsátok ki ha lehet!!
Sziasztok, Doom 3 BFG szinkron 10% után megszakad folyton.... :(
Javítva.
ezen oldalnál adja ki letoltésnél 502 hibakodot:https://magyaritasok.hu/magyaritasok/return-to-castle-wolfenstein/return-to-castle-wolfenstein-i2k/328
letoltésnél 502 hibakodot adott ki
Köszi, most már oké! ;-)
Javítva.
Köszi az infót.De így tényleg macerásabb.
Viszont ha google-ben rákeresek az adott játékra és van a magyarítások-on honosítása, akkor megtalálja és úgy bejön. Bár így nem az igazi.
Nálam is ugyan ez a helyzet.
Másnak se jön be a magyarítások menü? Nálam full fehér oldal jön be. 3 böngészőben is próbáltam.
az lenne a kérdésem mivel nem nagyon értek az ilyenfajta dolgokhoz hogy ha lehet hogyan tudnám magyarosítani a Firewatch nevű játékot mert nem engedi ha lehet el tudnák mondani részletesen Előre is köszönöm :)
 
Sziasztok!

A The Elder Scrolls V: Skyrim[font=Times New Roman] magyarosítást feltettem, de nem működött, gondoltam akkor uninstalálom a magyarosítást, de utána az alapjáték sem működött. Eltűnt az alapjáték főkönyvtárából az uninstal fájl, ezért fent van a gépen, de se nem indítani, se nem törölni nem lehet. Deamon tools-szal lett annó telepítve, de a újratelepíteni sem engedi.

Valami tanács, hogy mit lehetne tenni?
Előre is köszi![/font]
Sziasztok
A Ford Racing 2001 Magyarítása nem működik. Letöltöm, kicsomagolnám és azt írja hogy sérült vagy ismeretlen a formátuma, vagy nem találtam archívumot.
Sziasztok oblivion magyaritást nem tudom letölteni mi lehet vele.
Újratelepíted a fordítást. Mikor rákérdez, hogy már telepítve van, és eltávolítod, az választod, hogy NEM. Felrakod a fordítást, és utána távolítod el, szabályosan.
Sziasztok!
Mit lehet tenni egy valószínűleg helytelenül eltávolított magyarítás esetén? 
A problémám: https://www.kephost.com/image/Etqa
Amit ír mappát, az már nem létezik egyáltalán. Próbálkoztam azzal is, hogy újratelepíte a magyarítást, az ott feldobott eltávolítás lehetőséggel törlöm a fájlt, de nem működött ez az opció sem.
én nem tudok telepíteni játékot amit erről az oldaról töltöttem le mit tegyek ?
Először is szeretném megköszönni minden fordító munkáját és fáradozásukat mindezt azért, hogy még élményesebbé tegye a játékokat számunkra. 

Hibát tapasztaltam, mindent a leírásnak megfelelően tettem, de egyszerűen nem működik ez a fordítás a Civilization III complete editon.  Tudna valaki segíteni ebben?