Hibabejelentés


Letöltési hiba javításra került, ha bármi rendelleneset tapasztaltok kérlek jelezzétek, köszönöm.
Szia, lásd az előző üzenetem.
sziasztok.a civilization 5 magyaritását nem sikerült letölteni, mert kidob  egy hibaoldalra.tudtok segiteni?
Rendben, köszönöm az infót!
Szia, igen tudunk a hibáról, sajnos idő mire megoldják a gondot az illetékesek. Elnézést a kellemetlenségért.
Magyarítás, nem pedig "magyarosítás".
Sziasztok!
A Civilization 4 magyarosításait nem sikerül letöltenem, kidob egy hibaoldalra. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Mass Effect 2, abszolute nem érzékeli, hogy bemásoltam. Pedig az nfo-ban leírtak szerint csináltam. Valami ötlet? :(
nem jó a  link

http://magyaritasok.hu/magyaritasok/spellforce/spellforce-videofeliratok/1281
Frissen regelt user lévén nem kéne nagyra nyitnom a szám, de ez miez? "[size=3][font=MuseoSans-500]Tilos minden olyan tevékenység, amelynek közvetve vagy közvetlenül veszélyzetetik a tobbi felhasználok (kártékony alkalmazások megosztása)"? Egy jogi nyilatkozatban ami az adataim kezeléséről szól nem szívesen olvasok ezek után olyat, hogy figyeljek a magyar helyesírási szabályok betartására. Sorry, ez kikéreckedett. Érettségin ez az eula egy bukással felér. A jóhírnév pedig sztem az MS Wordben is kiveri a biztosítékot.[/font][/size]
[justify][size=3][font=MuseoSans-500]Sajnálom, ha túlzottan keményen fogalmaztam, pozitív kritikát szerettem vna letenni a tisztelt üzemeltetők felé. [/font][/size][/justify]
BioShock 2-nél hibás a magyarítás legalábbis nekem nem engedi tallózni a magyarítást a kívánt helyre. Kérlek javítsátok ki ha lehet!!
Sziasztok, Doom 3 BFG szinkron 10% után megszakad folyton.... :(
Javítva.
ezen oldalnál adja ki letoltésnél 502 hibakodot:https://magyaritasok.hu/magyaritasok/return-to-castle-wolfenstein/return-to-castle-wolfenstein-i2k/328
letoltésnél 502 hibakodot adott ki
Köszi, most már oké! ;-)
Javítva.
Köszi az infót.De így tényleg macerásabb.
Viszont ha google-ben rákeresek az adott játékra és van a magyarítások-on honosítása, akkor megtalálja és úgy bejön. Bár így nem az igazi.
Nálam is ugyan ez a helyzet.
Másnak se jön be a magyarítások menü? Nálam full fehér oldal jön be. 3 böngészőben is próbáltam.
az lenne a kérdésem mivel nem nagyon értek az ilyenfajta dolgokhoz hogy ha lehet hogyan tudnám magyarosítani a Firewatch nevű játékot mert nem engedi ha lehet el tudnák mondani részletesen Előre is köszönöm :)
 
Sziasztok!

A The Elder Scrolls V: Skyrim[font=Times New Roman] magyarosítást feltettem, de nem működött, gondoltam akkor uninstalálom a magyarosítást, de utána az alapjáték sem működött. Eltűnt az alapjáték főkönyvtárából az uninstal fájl, ezért fent van a gépen, de se nem indítani, se nem törölni nem lehet. Deamon tools-szal lett annó telepítve, de a újratelepíteni sem engedi.

Valami tanács, hogy mit lehetne tenni?
Előre is köszi![/font]
Sziasztok
A Ford Racing 2001 Magyarítása nem működik. Letöltöm, kicsomagolnám és azt írja hogy sérült vagy ismeretlen a formátuma, vagy nem találtam archívumot.
Sziasztok oblivion magyaritást nem tudom letölteni mi lehet vele.
Újratelepíted a fordítást. Mikor rákérdez, hogy már telepítve van, és eltávolítod, az választod, hogy NEM. Felrakod a fordítást, és utána távolítod el, szabályosan.
Sziasztok!
Mit lehet tenni egy valószínűleg helytelenül eltávolított magyarítás esetén? 
A problémám: https://www.kephost.com/image/Etqa
Amit ír mappát, az már nem létezik egyáltalán. Próbálkoztam azzal is, hogy újratelepíte a magyarítást, az ott feldobott eltávolítás lehetőséggel törlöm a fájlt, de nem működött ez az opció sem.
én nem tudok telepíteni játékot amit erről az oldaról töltöttem le mit tegyek ?
Először is szeretném megköszönni minden fordító munkáját és fáradozásukat mindezt azért, hogy még élményesebbé tegye a játékokat számunkra. 

Hibát tapasztaltam, mindent a leírásnak megfelelően tettem, de egyszerűen nem működik ez a fordítás a Civilization III complete editon.  Tudna valaki segíteni ebben? 
chris8800!
A nagyító csak egy ikon, kép, az Enter-t kell leütni a keresés indításához!
Üdv: Piftu
hi.
ha a keresésbe beírok egy játékcímet és rámegyek a nagyítóra,nem csinál semmit.
Sziasztok!

A két lista közül ("magyarítások", "A lista"), az utóbbi nem igazán működik. Egyrészt nem kattintható, másrészt nem konzisztens az előbbivel a tartalma.
Üdv coppfy! Azóta megoldódott a probléma a Dark Souls II-t illetőleg? Ha nem, akkor írj e-mailt nekem, vagy írj Facebook-on és segítek.
Sziasztok a Dark Souls II - Scholar of the First Sin -t szerettem volna magyarítani. Mindent az utasításoknak megfelelően csináltam. Indításkor bal felő sarokban kisablak, indul a game, majd hibaüzenet a játék működése leállt. a win.... megoldást keres.
A játék eredeti, most vettem.  Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!  A skyrim valószínüleg nincs telepítve erre a számítógépre. Mit kell tennem,hogy tudjam telepíteni a fordítást?
Sziasztok! Elöször is szeretném megköszönni a fáradozásaitokat. A State of Decay fordítása után, a játék nem jelenik meg normálisan. A tab megnyomása után a listám és minden más hiányosan jelenik meg. Segítségeteket kérném. Vajon mit ronthattam el? 
Változott a csapat elérhetősége. Köszönjük, javítva.
Life is Strange letöltö linkje nem üzemel.
link:
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/life-is-strange/life-is-strange/2207
http://www.filerise.hu/projects/Life_is_Strange
@sniper0: Egyes magyarítások (telepítői) akkor készültek amikor még közel s távol nem volt vista/win7 vagy újabb OS, sokuk természetesen ezért sem tud kompatibilis lenni (sajnos) az újabb OS-el. Egyesek kompatibilitással elindul de van ami nem, ilyen esetben a készítőjét kell felkeresni (ha még elérhető).

@rei15: A nagyon régi (vagy régebbi) magyarítások telepítői olyan metódust használtak amikre a mai túl érzékeny védelmi alkalmazások igen könnyen beriasztanak. Mivel az akkori futtatható állománykészítők nem a mai kórnak felelnek meg így egyes védelmi alkalmazások téves riasztást adnak/adhatnak. (false pozitiv)