Hibabejelentés


Sziasztok, Doom 3 BFG szinkron 10% után megszakad folyton.... :(
Ha leveszem a magyarítást akkor a 3. résznél a ragnarögben legalább eltűnnek az értelmezhetetlen számok és betűk .de legalább a helység nevek angolul legalább olvashatóak lesznek :) de angol tudás híján a küldetéseket igy is nehéz kitalálni hogy mit akarnak !!  Ha a következő szintre érek és kezdem elölről akkor megint rakhatom fel újra a magyarítást !  :D
Üdv Lyon ! A Titán quest anniversary edition magyarítása csak az immortálig magyar csak !!!! A 3.rész az északi rész párbeszédeinél és a helység nevek tárgyaknál stb angol vagy betük és számok lettek ! Pedig mindent úgy másoltam át a játék fő könyv tárába ahogy le van írva ! op. rendsz. win 7 64 bit
[font=MuseoSans-500]Tisztelt Magyarosítások.hu![/font]
[font=MuseoSans-500]A Dungeon Siege II deluxe magyarosítása nem tölthető le. [/font]
[font=MuseoSans-500]A 669Mb helyett csak 39Mb jön és megszakad. A fordító honlapján meg el sem indul a letöltés.[/font]
[font=MuseoSans-500]Remélem sikerül orvosolni a problémát. [/font]
[font=MuseoSans-500]Köszönöm![/font]
Tisztelt Magyarosítások.hu!
Az a problémám akadt hogy mikor felrakom az ac2 magyarosítását egyszerűen folyton hibát jelez.Próbáltam már offline meg próbáltam úgy hogy az automata frissítést kikapcsoltam de semmi.
Mi tévő legyek?
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Tisztelt Magyarosítások.hu ![/font][/size]

[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Az önök segítségét szeretném kérne egy problémámmal kapcsolatban.[/font][/size]
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Az Assassin's creed 2 magyarosítását nem tudom használni.[/font][/size]
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Letöltöttem ahogy kellet és kijelöltem a mappát és azt írja ki hogy nem lehetséges.[/font][/size]
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Próbáltam már offline meg tenni kikapcsoltam az automata frissítést Ubisofton de hiába,semmi.[/font][/size]
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Mit tegyek?[/font][/size]
[size=2][font=Roboto, "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif]Válaszukat előre is köszönöm![/font][/size]

Tisztelt Magyarítások.hu!

A Tomb Raider: Underworld magyarítás csak félig működik. A menü, beállítások, játékon belüli helyszín kiírások valóban magyarok, de a játékon belüli párbeszéd feliratok sajnos továbbra is angolul vannak. (Megjegyzés, tudom a játék eredetileg magyarul jelent meg, de nekem a Steam-es verzió van meg, ahol a magyar nyelv sajnos nem támogatott.) Ha valamit elbénáztam bocsi (az eredeti patch.000 fájlt felülírtam az itt található magyarítást tartalmazó patch.000 fájllal), de jelen helyzetben csak arra tudok gondolni, hogy valami a magyarítással nem stimmel. Remélem megoldható a gond, vagy leírjátok, mit csinálok nem jól. Köszi.
Javítva.
ezen oldalnál adja ki letoltésnél 502 hibakodot:https://magyaritasok.hu/magyaritasok/return-to-castle-wolfenstein/return-to-castle-wolfenstein-i2k/328
letoltésnél 502 hibakodot adott ki
Köszi, most már oké! ;-)
Javítva.
Köszi az infót.De így tényleg macerásabb.
Viszont ha google-ben rákeresek az adott játékra és van a magyarítások-on honosítása, akkor megtalálja és úgy bejön. Bár így nem az igazi.
Nálam is ugyan ez a helyzet.
Másnak se jön be a magyarítások menü? Nálam full fehér oldal jön be. 3 böngészőben is próbáltam.
az lenne a kérdésem mivel nem nagyon értek az ilyenfajta dolgokhoz hogy ha lehet hogyan tudnám magyarosítani a Firewatch nevű játékot mert nem engedi ha lehet el tudnák mondani részletesen Előre is köszönöm :)
 
Jelezném hogy a 
[font=DroidSansRegular, Arial, Helvetica, sans-serif] Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v 1.02 magyaritás is elérhető a készitők honlapjáról itt egy régebbi van fent.[/font]
Sziasztok!

A The Elder Scrolls V: Skyrim[font=Times New Roman] magyarosítást feltettem, de nem működött, gondoltam akkor uninstalálom a magyarosítást, de utána az alapjáték sem működött. Eltűnt az alapjáték főkönyvtárából az uninstal fájl, ezért fent van a gépen, de se nem indítani, se nem törölni nem lehet. Deamon tools-szal lett annó telepítve, de a újratelepíteni sem engedi.

Valami tanács, hogy mit lehetne tenni?
Előre is köszi![/font]
Sziasztok
A Ford Racing 2001 Magyarítása nem működik. Letöltöm, kicsomagolnám és azt írja hogy sérült vagy ismeretlen a formátuma, vagy nem találtam archívumot.
Sziasztok oblivion magyaritást nem tudom letölteni mi lehet vele.
Újratelepíted a fordítást. Mikor rákérdez, hogy már telepítve van, és eltávolítod, az választod, hogy NEM. Felrakod a fordítást, és utána távolítod el, szabályosan.
Sziasztok!
Mit lehet tenni egy valószínűleg helytelenül eltávolított magyarítás esetén? 
A problémám: https://www.kephost.com/image/Etqa
Amit ír mappát, az már nem létezik egyáltalán. Próbálkoztam azzal is, hogy újratelepíte a magyarítást, az ott feldobott eltávolítás lehetőséggel törlöm a fájlt, de nem működött ez az opció sem.
én nem tudok telepíteni játékot amit erről az oldaról töltöttem le mit tegyek ?
Először is szeretném megköszönni minden fordító munkáját és fáradozásukat mindezt azért, hogy még élményesebbé tegye a játékokat számunkra. 

Hibát tapasztaltam, mindent a leírásnak megfelelően tettem, de egyszerűen nem működik ez a fordítás a Civilization III complete editon.  Tudna valaki segíteni ebben? 
chris8800!
A nagyító csak egy ikon, kép, az Enter-t kell leütni a keresés indításához!
Üdv: Piftu
hi.
ha a keresésbe beírok egy játékcímet és rámegyek a nagyítóra,nem csinál semmit.
Sziasztok!

A két lista közül ("magyarítások", "A lista"), az utóbbi nem igazán működik. Egyrészt nem kattintható, másrészt nem konzisztens az előbbivel a tartalma.
Üdv coppfy! Azóta megoldódott a probléma a Dark Souls II-t illetőleg? Ha nem, akkor írj e-mailt nekem, vagy írj Facebook-on és segítek.
Sziasztok a Dark Souls II - Scholar of the First Sin -t szerettem volna magyarítani. Mindent az utasításoknak megfelelően csináltam. Indításkor bal felő sarokban kisablak, indul a game, majd hibaüzenet a játék működése leállt. a win.... megoldást keres.
A játék eredeti, most vettem.  Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!  A skyrim valószínüleg nincs telepítve erre a számítógépre. Mit kell tennem,hogy tudjam telepíteni a fordítást?
Sziasztok! Elöször is szeretném megköszönni a fáradozásaitokat. A State of Decay fordítása után, a játék nem jelenik meg normálisan. A tab megnyomása után a listám és minden más hiányosan jelenik meg. Segítségeteket kérném. Vajon mit ronthattam el? 
Változott a csapat elérhetősége. Köszönjük, javítva.
Life is Strange letöltö linkje nem üzemel.
link:
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/life-is-strange/life-is-strange/2207
http://www.filerise.hu/projects/Life_is_Strange
@sniper0: Egyes magyarítások (telepítői) akkor készültek amikor még közel s távol nem volt vista/win7 vagy újabb OS, sokuk természetesen ezért sem tud kompatibilis lenni (sajnos) az újabb OS-el. Egyesek kompatibilitással elindul de van ami nem, ilyen esetben a készítőjét kell felkeresni (ha még elérhető).

@rei15: A nagyon régi (vagy régebbi) magyarítások telepítői olyan metódust használtak amikre a mai túl érzékeny védelmi alkalmazások igen könnyen beriasztanak. Mivel az akkori futtatható állománykészítők nem a mai kórnak felelnek meg így egyes védelmi alkalmazások téves riasztást adnak/adhatnak. (false pozitiv)
Bocs...Malware vírus...pöppet mást sikeredett begépelni
Üdv!
A The Longest Journey játék magyarosításának indításakor a vírusirtóm marvel vírust észlelt. Ez a program túlkapása, vagy tényleg vírusos a fájl? (Avast)
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/the-longest-journey/the-longest-journey/624
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/medal-of-honor-allied-assault/medal-of-honor-allied-assault/170

Nem tudom ez milyen jellegű hiba de 64 bites windows 7-en egyszerűen megakad a telepítő a "fontok regisztrálása" résznél. Látszik hogy fagy és nem engedi feltelepíteni egyszerűen. Átállítottam xp sp3-ra a kompatibilitást de továbbra is ugyanaz a baj. Valaki segítsen..
Üdv!
Egy szerintem itt hibásan felkerült magyarítással kapcsolatban küldtem volna mailt a "MAGUNKRÓL"-ban írt [email protected], de a levelezőm visszadobta a levelet, hogy nem tudja kézbesíteni. Mi lehet a baj? Dobnátok legalább egy üres mailt, vagy valahogy megadnátok hova írjak?
THX!