XCOM 2


Akinek nem menne innen:
  https://data.hu/get/11560229/X2.W.TLP.ALL.HUN.1.3.ZIP
A fordítás elkészült és letölthető az "XCOM 2" alól.
Az előző honosítások OLVADEL fájlban ott van az email címem, írj rám és elküldöm.
Szia, remek! Én kedden és csütörtökön tudok 3-3 órát rászáni, illetve péntek, szombat. Szerintem ennyi idő alatt le tudom tolni a kiegészítő tartalmakat, ha ennél kicsit temposabb ütemre gondoltál, akkor sajnos nem tudok segíteni.
Kész a fordítás. Aki akarja, tesztelheti mielőtt kiadnám...
Az nagyon jó hír ha hamarosan kész, előre is köszönöm!! Kíváncsiságból elkezdtem, hát szinte minden körben beszél valamit az öreg central xd
Az első rész 5. pályán vagyok, szerintem az ezüst meglesz, de az arany az kemény dió. Talán nehezebb fokozaton könnyebb, mivel több ellenség több pontot jelent, majd meglátjuk. De addig is kitartást!
Nemsokára elkészül a fordítás. Ha arany-ezüst medállal viszel végig egy küldetéssorozatot, akkor feloldhatsz a sima játékban új fegyvereket és páncélokat. A fegyverek régi-világbeliek, tehát nem lehet rájuk szerelni az új fegyverbővítményeket, viszont alapból el vannak látva 1-2 régi darabbal. A fegyverek fejlődésével ezekből is fejlettebb változatot kapsz (más kiegekkel).
Most bemásolom neked a hivatalos szöveget a sima játék újdonságairól:
Új térképek:
Csatázz 28 új térképen, köztük néhány felújított terepen az XCOM: Enemy Unknown és az XCOM: Enemy Within játékokból. Ezek az új térképek szerepelni fognak a Central’s Archives módban.

Új fegyverek és páncélok:
Szereld fel katonáidat a hagyományos, lézer- és plazmafegyverek újragondolt változataival, valamint az XCOM: Enemy Unknown játékból ismert Kevlar, Carapace és Titan páncélokkal . Teljesítsd a Central’s Archives feladatait, és elérhetővé teheted ezeket az új kiegészítéseket a fő egyszemélyes hadjárat során.

Új testreszabási és fotófülke lehetőségek:
Tedd egyedivé katonáidat új hozzáállásokkal és sisakokkal. Készíts új képeket a Photobooth segítségével további hátterek, színek és pózok felhasználásával.

Új zenei beállítások:
Az új Soundtrack Selector segítségével kiválaszthatod, hogy az XCOM 2: War of the Chosen hadjáratot a meglévő zenével, az XCOM: Enemy Unknown zenéjével vagy egy vadonatúj, az eredeti X-COM: UFO Defense zenéje által ihletett aláfestéssel játszod végig.
Én például most az UFO Defense zenését használom.
Szia azt lehet tudni, hogy kb mennyi szöveg van a Legacy Packban? Ha jól tudom van az a 4x7 pálya ahol bradford beszél, de azokivűl pl a sima játékban van valami új? Válaszodat előre is köszönöm.
A XCOM 2 - War Of the Chosen honosításának javítása az új DLC-hez. Javított, teljesen lefordított változat! A Tactical Legacy pack fordítását nem tartalmazza!
https://data.hu/get/11485023/X2.W.TLP.UPD.1.1.HUN.ZIP
Köszönöm/köszönjük szépen a gyors választ és a hozzáigazítást. Titokban pedig várom pack fordítását xd
Rohadt formázás!!!!
A XCOM 2 - War Of the Chosen honosításának javítása az új DLC-hez. A Tactical Legacy pack fordítását nem tartalmazza!

https://data.hu/get/11471899/X2.W.TLP.UPD.HUN.ZIP

Sajnos a DLC belenyúl pár fájlba az alapjátéknál, de hozzá fogom igazítani a fordítást pár napon belül. (Egy része így is magyar maradt.)
Szia Aryol! Ha jól tudom, akkor jelenleg a Dark Side-on dolgozol, de ha esetleg utánna lenne egy kis szabad időd no meg persze kedved, megjelent az xcom 2 Tactical Legacy Pack. A jelenlegi magyarítás nem müködik, legalábbis lefrissitve a játékot simán elindítva, újrateleíteni nem probáltam még. Köszönöm előre is a válaszodat. 
Ha indításnál bejönne egy piros képernyő, csinálj egy parancsikont a játáknak, jobb klikk Tulajdonságok, Célnál a végéhez írd be ezt: -noRedScreens -review
Nálam gond nélkül megy a játék kikapcsolt DLC-k mellett is.
Próbáld visszaállítani az angol nyelvet és nézd meg, hogy akkor megszűnik-e a crash.
Az eredeti nyelv visszaállítása Steamen:
- A Könyvtáradban nyomj jobb gombot a játék nevén és válaszd a Tulajdonságok-at
- Itt válaszd a Helyi fájlok fület és ott a Játékfájlok épségének ellenőrzése... lehetőséget
- Ekkor Ellenőrzi a meglévő fájlokat és visszaállítja azokat, amik nem egyeznek, tehát az eredeti nyelvi fájlokat rakja vissza.

Ha az alapra rakod rá a WOTC honosítását, akkor sem fog működni a játék! A WOTC teljesen különálló játék.
Szevasz!
Nem tudom milyen anyagi lehetőségeid vannak, de a DLC pakk XCOM2: WOTC az kötelező. Nagggyon király dolgokat ad hozzá, most el sem tudom képzelni az Xcom2-t a WOTC nélkül! Én is most teszem fel, kipróbálom a magyarítást!
Megvettem Steamen az Xcom2 alapjátékot, föltettem rá az alpajáték magyarosítását de utána indításkor folyton becrashelt az főmenü betöltése előtt akármit csináltam vele.
A gépem jó a beállításaim jók úgyhogy nem értem.Lehet meg kéne vennem a dlc-ket is de úgy tudtam az alapjátékkal is megy eredeti esetén. Aki tud segíteni annak a válaszát előre is köszönöm.
Most kezdtem neki. Nagyon jó fordítás :)  Kár, hogy a játékom újratöltögetés közben kifagyogat :(  Köszi a magyarítást!!! :)
Köszi.
Elküldtem a Portálnak a WOTC fordítás 1.2-es frissítését, remélem nem kell heteket várni, amíg kikerül. Tartalmaz 4 MOD fordítást is! Nem tervezem több változat kiadását. Jó játékot!
Annak aki nem tudja kivárni, hogy kikerüljön az oldalra:       https://data.hu/get/11015030/X2.WOTC.HUN.FINAL.ZIP
Köszönjük szépen, egy újabb minőségi munka!
Nagyjából egy hét múlva kész a tesztelés.
Elkészült a WOTC fordítás, most teszteljük.
Köszönjük Szépen!! :) Már várom a teljes elkészülést, kitartást hozzá :)
Itt egy újabb változat a WOTC-hoz, több előzetes nem lesz.
WOTC 65%
WOTC - 60%
Azért 50%, mert át lett fésülve az alapjáték a WOTC kiegbe és még ennyi van vissza azután. Nagyon sok van vissza belőle...
Én is várom már, hogy kész legyen a WotC, nagyon jó magyarul játszani az alapot is. Ha még a Long War 2-t is megcsinálnátok, az tényleg nagyon szuper lenne! Köszi mégegyszer!
Máris 50%? Azigen, remélem nemsokára kész lesz ez is, lassan érik már egy második végigjátszás 1-el nehezebb szinten :)
Szomorú így cserbenhagytak mikor ez az utolsó epizódja.
Eddig még senki sem érdeklődött...
A kings bountyra senki nem jelentkezik?
A kings bountyra senki nem jelentkezik?
Már beküldtem. Kösz.
Küld be ide:

http://magyaritasok.info.hu/
Itt van ami eddig kész lett a WOTC-ból (50%):
https://data.hu/get/10855694/X2.W.HUN.0.1.ZIP
Próbáljátok ki nyugodtan, ha akarjátok.
Köszönjük.
A WOTC kiegészítőt összefésültem, de rengeteg fordítani való maradt és egyedül nem sok kedvem van hozzá (a többieknek nagyon elfogyott a lendülete a végére).
Iszonyatos mennyiségű újdonság van benne és sokkal nehezebb is az alapjátéknál. Mindenképpen érdemes beszerezni, mert garantáltan jó!

Ezt a portált tartják sokan honosítások "központjának", de úgy érzem, a szerkesztők feladták... három címre is elküldtem a kész fordítást már jó ideje, de semmi reakció (így voltam az előzővel is, ott is kellett két hét, meg pár levél).
Szóval egyelőre nem látom értelmét belefektetni több hónapot, hogy aztán az egész az érdektelenségbe fulladjon.