Bioshock Remastered


raveride (21) leirnád a megoldást? Köszi!!!
so-orry, ne vegyétek ezt figyelembe, már megtaláltam a megoldást, azt a 7zip-est. Még1x kösz a magyarításért! :)
Üdv! először is köszi a magyarításért, másodszor: csak tiszta verzión működik? Mert nekem codex verzió van meg, azt írta nincs regisztrációs bejegyzés a játékról, és nem akarja felismerni a játék mappáját, hiába megyek még az .exe fáljra is...
very big thxx :-)
Nagyon jó hír. Köszi! :)
Most van némi időm foglalkozni vele, úgyhogy darálom a maradék szöveget, amennyire lehet.
@Evin. Kérlek adj egy jelet :-))
Evin mester, valami hír a projektről?
Remélem egyszer kiadják.
15€ az full kollekció (2 remastered, és az Infiniti)
mennyi a steam-en? nem néztem meg, nekem a GA2ről van ott 6200 ft volt egy hete az kb 20euro
Most SSS keretében én is megvettem az egész kollekciót, úgyhogy már én is várhatom :D
Bezsákolva a komplett pakk a steam fiókban, már csak kivárom  a hozzáigazítást ezekhez a remekművekhez Evin mestertől és mehet a móka!!
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy akkor végül lesz-e ebből a magyarításból valami, vagy nem.
Előre is köszönöm a munkádat :) Várom én is. Bár ettől még tolom tovább, de most így Bioshock infinite burial at sea dlc-k meghozták a kedvem az 1 remasterhez aztán ezért is kerestem hozzá magyarítást. Főleg, hogy BAS kicsit meg kavarta az emlékeimet :D
Köszi Evin. várom mint a messiást. NO.1 forever :-))
Lényegében kész a Remastered anyag (Bio1-2), csak a fejlesztői kommentár annyira utcai nyelvű, és nem a megszokott irodalmi angol, hogy eléggé lassan haladok vele, de csak egészben, teljesen magyarul szeretném kiadni.
Amikor megjelentek a remasteredek én kipróbáltam az első résznél, nagyjából működik, persze az új funkciók angolul jelennek meg. Csak az elejét néztem szóval lehet hogy később lesznek gondok és azóta jött pár patch is, de ha jól tudom Evin dolgozik a teljes körű hozzáigazításon.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy vajon a régi bioshock 1hez készül magyarítás működik a remastered-del vagy felejtsem el ?