Terraria magyarítás


Nagy királyok vagytok!
Hogy álltok? :)
Üdv,
Persze, már WilderFox-szal kinyertük a játék tartalmát egy excel munkafüzetbe, és innentől már csak fordítunk. Az előző hozzászólásomban közzé tett Discord szerveren ténykedünk, azaz ha besegítenél, akkor azt ott tudod megtenni. 
Nagy kedvenc, Thexus sikerül vele haladni ?
Nagyon szépen köszönöm! Akkor a közeljövőben várható lesz egy frissített magyarítás. Csak az előzőből nem igazán tudom kinyerni a meglévő dolgokat. (ami amúgy szerintem egy elég nagy segítség lenne) Valamint a magyar terráriás wikit is szépítgetném. Ezen kívül magyar terráriás játékosokat gyűjtögetem egy ideje, és már vagyunk néhányan: https://discord.gg/8d42nnF (meg ezt azért is tettem ki ide, mert valószínűleg ezt a fórumot nem fogom látogatni egy ideig...) További jó hétvégét! 
Na gugliztam kicsit, ezt találtam http://tconfig.wikia.com/wiki/How_to_Decompile_Terraria az ott lévő videó alapján és linkben program, kibontja a játékot és hozzá lehet mindenhez férni. A Terraria.Localization mappában vannak a nyelvi fájlok. Vissza konvertálás itt: https://www.youtube.com/watch?v=F3xbtMnELaQ Utána gondolom exe tárolhat mindent.
Hát szerintem a fordítókkal kell beszélni, ahogy néztem a szöveg nagyját az exe tárolja. A fontokhoz szintén hozzá kell nyúlni, abban nincs pár hosszú ékezetes karakter, az az egyszerűbb, azt a régi fordításból át lehet ültetni.
Igen, én bevállalnám, ha kapnék megfelelő eszközöket a fordításhoz.
Sziasztok!

Ezt a témát azért hoztam létre, mert a régi verziójú (1.1.2.) Terraria-hoz készült magyarítás nem működik a legfrissebb verzióval. 2013-as a fordítás, és ez idő óta megszaporodtak a tartalmak is. Sőt, még a játék el sem indul tőle nekem! Eredeti steam-es verzióhoz természetesen.

Esetleg valaki bevállalná a fordítását?