Frostpunk


Google Spreadsheets. Célra tökéletes, akár a Notepad++. Ráadásul véletlen sortörést sem tudsz benne hozzáadni a szöveghez.
Jó lenne egy noteped++ szerű google drive
Vettem :) Jelenelg Google driveban írjuk. Nem tudtam hirtelen mást kitalalálni. Notepad++-al ellenörzöm.
Igen tudom, hogy át kell nevezni a .new fájlokat.  A szövegben a \n kód jelenti az entert/új sorba kezdést.  A lényeg, hogy ha nem használtok entert, nem töröltök bele a kódokba akkor nem szabadna, hogy gondja legyen. Majd a játék töri a hosszú sorokat magától. Érdemes Notepad++-al szerkeszteni a txt, ott írja a sorszámokat. Néha érdemes összevetni az eredetivel, hogy nem e tértél el véletlen tőle.

Nincs rá időm, a játékot se igazán ismerem, és van most más, amit csinálok. A karakterlimites megjegyzésed miatt néztem rá. Csak segíteni próbáltam :)
Ja ha ennyire érdekli.
FEARKA nem segítenél be?
nekem faszán működik
Ha igazad van, mi kérünk elnézést :)
Szia :) nem hozott véletlen létre egy ilyen English.lang.NEW ha nem írod vele felül a régit az eredetit importálja vissza. Ugyan ez van a datánál is :D
"Az a baj a játékkal, ha csúszik egy sor a játékban lévő szövegek össze vissza jelennek meg" Igen ez általában így szokott lenni. Megnéztem és egy egyszerű txt-t kell szerkeszteni. Szerintem itt nem kellene, hogy gond legyen, ha figyeltek arra, hogy nem nyomtok entert a szöveges fájlban. Vagy mire érted a karakterlimitet? Most például a 125 betűt tartalmazó sor helyére beraktam 525 szót tartalmazó szöveget és a menüben lefordított szövegek a helyén maradtak.
Az a baj a játékkal, ha csúszik egy sor a játékban lévő szövegek össze vissza jelennek meg
Szia igen, ez volt az egyetlen lehetőség.
Ezeket használjátok? Mert itt én nem látom, hogy írnának karakterlimitről. Frostpunk DAT Tool: http://forum.zenhax.com/viewtopic.php?f=9&t=7769&p=34369#p34369 , Frostpunk LANG Tool: http://forum.zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=7774

Ha esetleg nem mutatná a csatolt fájlokat a hozzászólásokban akkor regisztrálni kell. Nincs meg a játék, nem próbáltam.
Fordítjuk, csak van egy karakter limit amit elég nemhéz nem átlépni.
http://magyaritasok.info.hu/ticket/frostpunk/
Sziasztok!
Tudni, hogy készül-e?