Magyarítás probléma


Nem lehetne azt megoldani, hogy a konkrét magyarítások mellett-után hozzá lehessen szólni? Sok magyarítást töltöttem már tőletek és sok gyöngyszemre is akadtam amivel igazán élmény volt játszani. Jó lenne ott helyben megköszönni nekik! Valamint esetleg figyelmeztetni az efféle baklövésekre is a többieket mielőtt feltelepítik...
 
Sziasztok! Letöltöttem a Art of Murder: Cards of destiny magyarítását. Hogyan lehet ezt eltávolítani az újratelepítés nélkül? Megbántam a feltelepítését. Rengeteg félrefordítás, magyartalanság, ronda megfogalmazás van benne. Esküszöm ha egy kicsit tud az ember angolul akkor nehezebb ezzel játszani a játékot mint az eredeti nyelvezetén. Szomorú hogy ennyien dolgoztak rajta és mégis egy ilyen semmirevaló fordítást sikerült összehozniuk. Tudom ajándék lónak... na de azért mégis. 
Az első rész fordítását nem tudtam letölteni, 50MB körül azt írta kész, de jóval nagyobb a teljes méret, és persze kicsomagolásnál hibát is kaptam. Köszönöm! 
Sziasztok,érdeklődnék illetve egy kis segítséget szeretnék kérni,ugye nem rég volt ingyenes az Assassin's Creed Chronicles China game,na most leszedtem a magyarítást hozzá de mint kiderült nem működik,viszont lett vele egy olyan gondom,hogy ha benyomom az eagle vision-t akkor minden szürke,nem látom ki a fő célpont,vagy éppen nem látom az őrökön sem hogy vörös színben lennének.Na most amíg a magyarítás nem volt fent addig ilyen bajom nem volt,már töröltem a magyarítást is,az sem segített,aztán töröltem a gamet,újra raktam,és megint ugyan ez a hiba,azzal pluszba hogy az őrök beszéde  magyar maradt.Valaki tudna megoldást mondani arra hogy legalább az eagle vision-ben lássam a színeket?Mert így nagyon zavaró.   https://imgur.com/o1YLAeL
https://imgur.com/UuBI27B
Szia nekem eredeti steames history edition-el működik.
sziasztok én le töltöttem a mass effect 1 magyarítást fel is telepítettem de nem működik próbáltam újra indítani a gépet vagy újra le tölteni de semmi :( 
Üdv. Castlevania: Lords of Shadow-Mirror of Fate magyaritás telepithetetlen. A telepitő azt irja, hogy a Data.pack fájlt nem lehet módositani. Ilyenkor mizu van? :(
Sziasztok. The settlers path to a kingdom magyarítást hova kell telepíteni? bárhova teszem nem működik. 
Hála és köszönet!!
Tessék: https://mega.nz/#!dotBma6I!mMC4dTm39vJPPFxcS4jA1j9Sz6i2cAiegH5DmChX6K4
Sziasztok, írtam tavaly Silent Hill 2 Szinkron letöltés problémával (random idő után leáll). Azóta láttam, hogy másnál is előfordultak gondok, így szeretném újból a közösség, vagy a készítők segítségét kérni egy új linkel. Mega.nz vagy Google Drive kézenfekvő lehet. Az oldalon lévő linket december óta próbálgatom, több böngészőből, Windows-on és macOS-en is, vírusirtó nélkül, VPN-el és VPN nélkül, sajnos sehogy sem sikerült. Más nagy fájlok pl. a SH 1; 3 többi magyarítása és szinkronja sikeresen letöltődött.

Alázattal, előre is köszönöm.
A gond szerintem az lehet, hogy az .xmp fájlokból állítja vissza az eredeti angol szöveget a magyarítás törlésekor a program és ezzel lehet valami kavarás. A baj csak az, hogy mivel a telepítőt nem én fabrikáltam, nem tudom kijavítani a hibát, hogy ez ne történjen meg. Ehhez mindenféleképpen külsős segítségre lesz szükségem!
Átmeneti megoldás a RE5 Gold edition magyarítás problémára:

Itt a megoldás a RESIDENT EVIL 5 GOLD-hoz.

Game telepít
GOLD magyarítás telepít
SteamLibrary\steamapps\common\Resident Evil 5\nativePC_MT\Image\Archive\ mappában ezeket a fájlokat

LoadResource.xmp
CoreResource.xmp
TitleResource.xmp

simán át kell írni erre:

LoadResource.arc
CoreResource.arc
TitleResource.arc

És megy a játék
Re4-nél telepíts fel VirtualBox alatt egy régebbi oprendszert és nézd meg úgy.
Re5-nél meg bontsd ki a telepítőt pl 7zip-el, és nézd meg mi lesz, ha csak a szöveget tartalmazó fájlt írod felül. (Msg2Resource_e.arc)
Jól hangzik FEARka! Előre is köszönjük a munkátokat!
Itt a Resident Evil 1 HD Remasteredhez (Erről van szó) ideiglenesen egy megoldás, amitől már el kell indulnia, nálam elindult. Ezt kell bemásolni. Nálam tervben van az összes RE rész átnézése, (technikai gondok javítása), de nem tudok időpontot mondani. Sorban haladok. Jelenleg a Zero lassan elkészül, aztán teszteljük. Utána átnézem a RE1HD-t mert ezt is a retroconsolegames készítette és ha ez is olyan minőségű, mint a Zero fordításuk (konzolokra megcsinálták) akkor érdemes újrafordítani. Az első résznél csak a menübe néztem bele, de már ott el vannak szúrva a textúrák, ami nem tudom, hogy nem tűnt fel nekik kiadáskor.
Akkor viszont segíts nekem légy szíves egy kicsit. Ez a Resident Evil HD remaster melyik részére vonatkozik? Mert így nem tudom, hogy ehhez is mi adtuk-e ki a magyarítást? Én úgy látom, hogy nálunk csak "alap" verziókhoz vannak RE magyarítások, és az ilyen HD remastered verziókhoz rendszerint frissíteni kell a magyarítást, vagy akár teljesen újat kell csinálni. Erre viszont már nekünk nincs kapacitásunk. :-(
Én ennél a játéknál max. annyit csináltam, hogy kitettem az oldalra a hírt, meg az adminisztrációs részét. Owen_ex és Oni sajnos már egyáltalán nem foglalkoznak a fordításokkal az életvitelük miatt.
Szia, köszi a gyors választ. Nálam nem omlik össze a RE4HD csak nem lesz magyar szöveg, ha jól emlékszem.
Sziasztok. Igen, tudok a hibáról, elég sokan jelezték már nekem e-mailben, de sajnos én csak a fordításért voltam felelős, a technikai részletekért J.32. felelt, akit sajnos már évek óta nem tudok elérni. Annyit ígérhetek, hogy megpróbálok segítséget keríteni és utánanézni a hibának, de szerintem itt valami későbbi update kavarhatott be és azért omlik össze a magyarítás telepítése után a játék.
Ha lehetséges akkor a RE4 HD nek is járjon már valaki akkor utána. Steam eredeti, de valamiért nem adja. Esetleg aki megalkotta elmondhatná mit hogyan kell tenni, ha már nála elvileg működik a magyarítás. Köszönöm.
A HUNosítok oldalán a Kapcsolatfelvétel fülön írtam csak Owen_eX-nek még szerdán, de nem kaptam választ.

Nem akartam egyszerre több fordító kollégádra ráírni, mert gondoltam, majd továbbítjátok egymásnak, ha nem Ő a kompetens személy a hiba kijavításában. 
Igen azt telepítettem most megnéztem és letöltöttem a másikat is azt telepíteni sem engedte.
Akkor írok nekik.
Köszi
Lehet, buta kérdés, de a RE 5 Gold Edition-höz való magyarítást töltötted le és próbáltad feltenni a játékra? Amikor több verzióhoz van magyarítás, előfordul, hogy tévedésből másikat próbálnak feltenni egy játékra.
Ha a megfelelő magyarítást akartad feltenni, akkor légy szíves írj J32-nek vagy Szogyenyinek, mert ők készítették a GE-höz a magyarítást.
Üdv,
Nálam sajnos nem működik a Resident Evil 5 Gold edition magyarítása. Ha telepítem hibaüzenettel kilép a játék, magyarítás törlése után újra működik. A LoadResource.arc fájlt keresi, erről a fájlról az újratelepítéskor csináltam egy másolatot a magyarítás telepítésekor ez eltünt, akkor visszamásoltam, de úgy se működött. Csak ha uninstalláltam a magyarítást. Kérnék szépen megoldási javaslatokat. Előre is köszi a válaszokat.
A Resident Evil HD remaster magyarítás hibát kinek/hol jelezted? És egyáltalán nem kaptál rá választ?
Igen, jeleztem, de csak az egyik készítőnél (LostPlanetFan), mivel csak neki volt feltüntetve az elérhetősége.

Viszont a Resident Evil HD remaster magyarítás sem jó, ezt már jeleztem az egyik HUNosítok tagnak.
Ez a magyarítás nem csak nálam nem jó, mivel a magyaritasok.info oldalon is valaki már jelezte.
Jelezted már a készítőknek?
Sajnos mindenkinél probléma a magyarítás használata, többször lett már jelezve hogy gond van vele, és eddig még tudtommal nem reagáltak rá.
Sziasztok,

A Resident Evil 4 HD magyarítással az lenne a problémám, hogy a mellékelt PES Media Converter teljesen használhatatlan Windows 10 alatt, mivel nem csinál mást csak folyton kifagy.

Tudna valaki segíteni nekem? Előre is köszönöm!
Sziasztok, remélem jó helyre írok, még új vagyok itt.
Elakadtam:
Wolfenstein New Order magyarítás nem működik nálam. Olyannyira, hogy amikor telepítve van, akkor el sem indul a játék, mikor indítani szeretném (rendszergazdaként sem).
Nem tudom jó helyre ment e a telepítés: abban a főmappában van a magyarítás exe fájlja, amiben a játék indítója is.
Amikor uninstalálom a magyarítást, akkor a játék tökéletesen indul... csak persze nem magyarul.
Tudnátok segíteni ebben, mert az angolom elég gyenge ahhoz hogy összeálljon a teljes sztori.
Köszönet előre is.
Nem mert minden más lejön
Nem lehet, hogy a neteddel van valami, és szakadozik? Esetleg korlátozva van?
Meg pròbáltam telòra letőlteni ugyse megy
Pròbáltam már másnál is és ott se jön le meg láttam itt még valakit aki panaszkodott hogy a Sillent Hill 2 szinkron nem jön le
Esetleg "kérlek", vagy "légy oly szíves"! Igen, lejön, és mivel senki másnak nincs problémája vele, a hiba nálad lesz. Bocsásd meg, ha nem töltögetek fel ilyen-olyan helyekre gigákat, mikor a letöltésnek semmi baja.
Pròbáld meg leszedni neked sikerül töltsd fel valahova dobj egy linket
nincs vírusítróm
Próbáld meg úgy, hogy teljesen kikapcsolod a vírusvédelmet. Az is okozhat ilyen problémát. Csak egészen addig ne kapcsold vissza a vírusirtót, amíg fel nem telepítetted a kívánt progikat.
Sajna ugyse jó ujj linket tudnál adni légyszi
Másik böngésző? Inkognitó/privát módban esetleg? Másik gépen?
Sziasztok Silent Hill 2 szinkron meg a Doom 3 BFG edition szinkront nem lehet leszedni valami ötlet,max 50-60 mega jön le több nem.