Magyarítás probléma


Ezért mondtam, hogy a letöltés és telepítés idejére kapcsold ki a vírusirtót. Ha megvagy, akkor elvileg visszakapcsolhatod. Esetleg tedd be a magyarítás mappáját a kivételek közé, hogy ne is vegye le később se. Meg a játék mappáját is, hátha azzal is baja lesz. :-)
Csak anyi változott hogy mivel be van csomagolva le lehet tölteni de kicsomagolás után azonnal megtalálja megint.
Akit érint: A The Witcher Adventure Game fordítása frissítve (a fordító által), nálam nem szól már be a NOD32. Kérlek, töltsétek le újra. A főoldali, ezzel kapcsolatos hírben is frissítve.
Hello a  Might and Magic VII: For Blood and Honor magyarosítást sajnos nem tudtam telepíteni mert a data mappát nem találom a telepítési könyvtárban és a felülírandó 2 fájl sincs bent. Jelenleg az 1.8 as patch van telepítve Egyáltalán ehhez a verzióhoz jó ez a magyarosítás.
Volt már párszor, hogy a vírusírtó az adott telepítőkészlet .exe fájljait vírusosnak találta. Érdekes, hogy mikor feltöltöttem a fordítást, nálam minden rendben volt, de a NOD most nekem is figyelmeztetést dob rá. Mindenesetre most írtam a fordítónak ez ügyben.
Konkrétan kíírja hogy mivel fertőzőtt és nem csak az itteni verzó érintett hanem az is ami máshol van fent. 
A megjelenési hínél írták hogy az eset és a defender is megfogja.
Ha már 3 víusírtó is harap rá akkor ott tényleg lehet valami.
Ha a vírusirtó konkrét találatot ad, akkor az biztosan az is! Viszont ha gyanús viselkedés miatt tesz valamit karanténba, akkor az még egyáltalán nem biztos, hogy vírus...
Azért jegyezzük meg, ahogy visszahallom, az Avast sem épp a legjobb vírusirtó, sok fals jelzést ad.
Innen már letölteni sem lehet. Az originel nálam sosem volt gondja az avastnak pedig már évek ota mellete van. A DA:I még nem probáltam mjad csak akkor ha elkészül a magyaritás. Mindemelet ez egy magyaritás semmikép nem szabadna vírust találnia benne semminek márpedig minden talál így inkább nem kockáztatok.
Ilyenkor azt kell csinálni, hogy az egész játékot beteszed a virusirtód "kivételei" közé. Ebben az esetben, nem fog beleszólni a játék működésébe. És ha már a magyarítás letöltésekor beleszól, akkor azt úgy kell csinálni, hogy a letöltés és telepítés idejére kikapcsolod a vírusirtót.
Bevált gyakorlat. Az Avast például még az Origin klienst sem volt hajlandó működni hagyni. Se a Dragon Age: Inquisition játékot! Az Open Broadcaster videófelvevő működésébe is folyton beleszólt. Amióta betettem a kivételek közé, működik rendesen. :-)
Valaki tudna szolni a [size=6][font=MuseoSans-500]The Witcher Adventure Game magyaritás készitöjének hogy úgy csinája meg hogy a vírusirto ne taláják veszéjesnek. Jelen állapotában sajna használhatatlan emiatt. [/font][/size]
Sziasztok az lenne a poblémám h a balck mesát megvettem steam en és nem müködik a magyaritása h kel felrakni h jó legyen meg a telepitő azt irja h nincs feltelepitve nem látya a gépen de manuálisan ki lehet választani a mappát előre is köszönöm
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hogy a Dying Lighthoz készűlt magyarítást hogy kell letörölni, mert még az uninstaller se törli le.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok.Nekem a Bioshock Ramastered magyarositásával van gondom.Nem akarja engedni,olvastam 7zip -es megoldást,de azzalsem engedi telepiteni.Valaki tud valami megoldást?Elöre is köszi.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Cities: Skylines többi DLC-jéhez lesz magyarosítás? A Listán láttam, hogy Kész státuszba van, de a csomag nem tartalmazza mindet. 
Válaszotokat előre is köszönöm! 
Szia! Csak a régivel. Az új, módosított fájlszerkezethez nincs jelenleg szerkesztő, hogy át lehessen ültetni a fordítást.
Sziaztok, az Assassins Creed 2 trilogia magyaritásának javitásáról hallott valaki valamit? vagy még mindig csak a régi játékverzió használatával működik a fordítás?
ha ezt a pontot azért írtad mert warezt telepítettem, elárulom, hogy megvásárolt termékkel se ment sokaknak...
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy a Batman Arkham Asylum GOTY játékhoz szeretem volna a magyaritást telepiteni visszont a telepitő nem találja a játékot,probáltam kiválasztani a mappát de akkor se tudok az "OK" ra katintani sehogy se (pedig a megfelelő mappát választittam ki).esetleg tudna valaki segiteni hogy mi lehet a gond.
A játék eredeti,Steam-es és Win7 en játszanám.
Köszönöm a segitséget!
Üdv!! Már régebb óta akartam telepíteni a Resident Evil 4 Ultimate HD editiont, és akkor próbáltam az itteni magyarítást hozzá, követtem a leírást, mindent, többször is próbáltam, több verzióhoz is és nem működött abszolút a magyarítás. Akkor nem tettem fel a kérdést, hát most felteszem: vki meg tudná csinálni hogy működjön a magyarítás? vagy vmit be kell állítani? ini fájlban vmit átírni? crack? akármi???
Geryland: Nem működik vele, de úgy néz ki hamarosan hozzáigazítható lesz a fordítás noname06-nak köszönhetően :) Még nem 100%, de vannak biztató jelek :)
Üdvözlök mindenkit!
A Darksiders magyarítást szeretném feltelepíteni, ugyanakkor nekem a Warmastered Edition van meg. Mikor választom ki a telepítés helyére szolgáló mappát, nem engedi az ok gombot. Próbáltam egyaránt az 1.0 és 1.2 verzióval. Valakinek ötlete, hogy miként oldjam meg?
Akkor nálam lesz valami gubanc. Annyi baj legyen, úgysem bonyolult a története. 
Nekem működik a jelenlegi Steames verzióval a RAGE honosítása. (v1.1)
Sziasztok!
A Rage nevű játékhoz van működő magyarítás? Az oldalon található nem működik. A telepítője azt írja, hogy az 1.2-es frissítéshez készült. Gondolom a Steam-es verzió már újabb. 
A helyes telepítési mappát adtam meg, tehát ez nem lehet a gond.  
Sziasztok! Unreal 2 magyarítás nem működik. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm / Köszönjük szépen a fixet! :)
Köszönöm noname06 ! Isten vagy!
A dialogtxt.dat fájlt a localizations\english\ mappába kell tenni. Nem kell dlg.v2 alkönyvtár.
A GOG verzioval is ugyanez van.
Sziasztok! Megvettem a Divine Divinity-t Steamen, Felraktam a magyarítást. Minden magyar lett, csak a párbeszédek maradtak angolok.
Lehet ez ellen tenni valamit? Win10/64 Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Sziasztok! A Mafia1 játék mostanában (2018) megjelent a Steam-en és az eddigiekben használt magyarosítás nem működik ezzel a változattal :( 
Tudna esetleg valaki segíteni a probléma megoldásában?
Előre is köszönöm
Egyszerű. én vagy 10-20 szór is magyarosítottam. A lényege az hogy van egy kis program a játékhoz. azzal lehet betlitani. De amúgy van egy segítség is hogy hogyan kell.
[justify]Ő.... Hát hogy is mondjam. A Fallout: New Vegas 1.4.0.525-ős verziója nem nagyon működik.. a játék maga bekapcsol de a menünél kifagy. Nem tudom hogy ezzel mit tudnék kezdeni! Az összes többi működik (DLC) de az alap játék nem. Tudnátok valahogy orvosolni a problémát?[/justify]
Sziasztok!
A steames Baldur's Gate EE-re feltettem az oldalon található magyarítást. Indításkor hibaüzenetet dob, egymás után párat: "f:\jenkinsWork...sql_parser.y(31)...[Syntax Error]...". Gondolom valami útvonal bent maradt a telepítő által felpakolt fájlokban.
Leokézva őket, megy a játék, magyarul, de idegesít.
Ötlet a javításra?
Sziasztok ! Én régebben még magyarosítottam a The Walking Dead-et , de úgy döntöttem hogy ki játszom a Fable-t is , tudok angolul de nem olyan jó kijátszani angolul , tehát én bele raktam a mappába , sőt még újra is indítottam és nem történik semmi , valaki segítene ? 
Done.
A Mafia II - Joe's Adventure magyarítás letöltési linkje nem működik... Valaki javítsa ki a linket kérlek!