Magyarítás probléma


Félreértelmeztem az előző üzenetet... Köszönöm a választ és a javítást, sikeresen letöltöttem.
Köszi a választ,megprobálom.
@debysanyi: Lásd az előző üzenetem.
Letöltési hiba javításra került, ha bármi rendelleneset tapasztaltok kérlek jelezzétek a hibajelentés topicban, köszönöm.
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. A [size=3][font=MuseoSans-500]Manhunt[/font][/size] és a [size=3][font=MuseoSans-500]Manhunt[/font][/size] 2 magyarítását nem lehet letölteni... " Host error".
Előre is köszönöm.
A hibajelentés topicnban (és discordon is) leírtam de akkor ide is...
"Igen tudunk a letöltési hibá(k)ról, sajnos idő mire megoldják a gondot az illetékesek. Elnézést a kellemetlenségért."
A The Banner Saga-val is ugyanaz a helyzet! Nem lehet letölteni! Ránéznétek, kérlek?
Sziasztok!
A Scratches Director's Cut magyarítását nem lehet letölteni. Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
A Hitman Absolution magyarítást nem lehet letölteni. Tudnátok segíteni?
Megoldódott a problémám!
Hali!
A Darksiders II magyarítást nem lehet ráküldeni a Darksiders II Deathinitive Editionre? Legalább is nekem nem sikerül. Ha nem valaki tud róla, hogy esetleg lesz e ehhez a verzióhoz magyarítás?
Nálam Firefox és Chrome-al is hibátlanul letölti. Tiltsd le ideiglenesen az addons-okat mert volt rá pl. hogy bekavartak vagy próbáld másik böngészővel.
Sziasztok! A Rise of the Tomb Raidert nem tudom letőlteni. 40-50 megánál befejezi. Aki tud segítsen. Előre is köszi.
A Faces of War-nak hiába adom meg a steam-es útvonalat, szürke marad az OK gomb, amikor kiválasztom a mappáját. Lehet, hogy nem a steam-es játékhoz készült. Amúgy meg amikor a telepítő bejön, a vissza, tovább és a befejezés gomb teljesen fehér. Találomra nyomok csak rá, hogy mi melyik lehet. Amikor meg ki kéne választani az útvonalat, a tallózás gomb a jobb szélén nem is látszik. Még a fehér keret se, csak odanyomtam és bejött a fastruktúra.
Üzenem a forditóknak, hogy nagyon szivesen segitek nekik:
http://magyaritasok.info.hu/ticket/civilization-vi/
Az én verzióm: Szerintem elég stabil, le lehetne forditani, nekem nagyon jó lenne, és tudok is segiteni! 


v1.0.0.262
https://www.facebook.com/M%C3%B3d-Aktiv%C3%A1tor-1512559908815789/

Gondolom nehéz a folyamatosan frissülő tartalmak miatt...
Egyszerübb lenne külön szövegkönyvetz írni hozzá
Srácok. Ne nézzetek már ennyire hülyének légyszíves. Ki beszélt itt az online ról?  Mindent jól csináltam, (egyébként bannolnak ha moddal lépsz fel) egyszerűen jelenlegi állapotában eredeti játékkal **ar. Azért írtam ezt, más ne járjon úgy mint én hogy a 80 gigát újra kelljen rakni ahhoz hogy belépj az onlineba.... Készítőknek lett jelezve, nem én voltam az első, már hetek óta nem működik megfelelően. Elolvastam mindent, NEM az én készülékemben van a baj...
Az online részel sosem működött együtt a magyaritás. Ahoz ki kellet kapcsolni. Amikor én játszotam azt hiszem a telepités alatt le is volt írva gondolom most is le van.
Én nem ismerem ezt a játékot, de simán előfordulhat, hogy a magyarítás kiadása után a steamen frissül a játék, és azért van ennyi szenvedés vele. És az is benne van a pakliban, hogy a magyarítás készítői nem tudnak róla. Nálam is előfordult már, hogy szóltak, nem jó a magyarítás, pont steam frissítés miatt. Meg ha szólsz is, lehet, nem tudnak rögtön-azonnal reagálni rá. Szóval egy kis türelem, ha már szóltál a magy. készítőinek. Ez fokozottan érvényes, ha virágbolti verzióval viszont működik.
Sziasztok! 
A gta 5 magyarításával komoly gondok vannak! Napokban vettem elő ismét a gta 5 öt, mondom felrakom,kezdek egy új játékot és fasza minden. Már a telepítés után gondok voltak vele, a főkönyvtárban lévő fájl, nem volt jó, crasselt. Néztem is mint borjú az új kapura, 1 órát szenvedtem vele nem volt jó! (Hiába indítottam újra, rendszergazdaként is, kiemelten mondták a készítők ezt kell). Nagy nehezen rájöttem másik mappában (Data) megtaláltam a másikat, na az működött... Nem is ez a lényeg, felraktam játszottam minden happy! Viszont mondom felnézek kicsit onlineba lopok pár kocsit :) Hát ez nem jött össze. Nem egyezik a verziószám?! Hogy MI? ok. Letörlöm a hunt. Ok. Még mindig nem. Ok. Gépresi. Még mindig nem. Ok. Repair steamen. (10 perc kb mert 81 giga a játék) Nem jó, még mindig nem tudok játszani :D A fa**om eldobom már úgy vagyok vele. Most jöhet a delet/install. Azért írtam ezt mert ne essetek ebbe a hibába... Jó ideje jelezve a hiba de a készítők nem csinálnak semmit, vagy tudják, de én infot nem láttam erről... ma én is jeleztem a problémát képpel is. Felhívom mindenki figyelmét, aki az eredeti verzióval játszik, inkább töltsön le egy virágverziót, és arra rakja fel. Remélem orvosolják a hibát, vagy esetleg szólnátok e nekik. Köszönöm a figyelmet. 

U.I: Kicsit hiányos még a magyarítás, de élvezhető!! :)
A jelenleg elérhető AC2 fordítás nem kompatibilis a jelenlegi játékverzióval, mivel változott a fájlok szerkezete a fordítás elkészülte óta. Technikai ok miatt egyelőre nem valószínű egy frissített fordítás.
[font=Calibri, sans-serif][size=2]Sziasztok   megvettem az AC 2 -öt U Playen de nem tudom [/size][size=2]magyarítani[/size][size=2] . [/size][size=2]Telepítés[/size][size=2] közben ez fogad tudnátok segíteni http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=167AC2.png[/size][/font]
ez engem is érdekelne, mert sem warezeseknek, sem origiseknek nem működik az a magyarítás. pedig én is mindent ugyanugy csináltam ahogy a leírás volt...
Sziasztok. Felraktam steamről a Resident Evil 4 HD játékot, mindent a leírt módon csináltam a magyarítás telepítésénél, viszont egyáltalán nem lett lett magyar, sőt a feliratozást nem is lehet engedélyezni az optionsban. Már eleve mikor a videók alatti feliratozást akartam konvertálni a készítő ajánlott programjával eleve nem is talált semmit a betallózott backup mapában. Most valamit vagy én nem csináltam jól, vagy rossz az egész magyarítás telepítés rendszer. Helpp mee.
Azt meg lehet oldani a steam-es verzióval, hogy ne frissüljön és a régebbit végig tudjam tolni? A vége fele jártam, de félreraktam, aztán jött egy frissítés ami elcseszte.
Ezért mondtam, hogy a letöltés és telepítés idejére kapcsold ki a vírusirtót. Ha megvagy, akkor elvileg visszakapcsolhatod. Esetleg tedd be a magyarítás mappáját a kivételek közé, hogy ne is vegye le később se. Meg a játék mappáját is, hátha azzal is baja lesz. :-)
Csak anyi változott hogy mivel be van csomagolva le lehet tölteni de kicsomagolás után azonnal megtalálja megint.
Akit érint: A The Witcher Adventure Game fordítása frissítve (a fordító által), nálam nem szól már be a NOD32. Kérlek, töltsétek le újra. A főoldali, ezzel kapcsolatos hírben is frissítve.
Hello a  Might and Magic VII: For Blood and Honor magyarosítást sajnos nem tudtam telepíteni mert a data mappát nem találom a telepítési könyvtárban és a felülírandó 2 fájl sincs bent. Jelenleg az 1.8 as patch van telepítve Egyáltalán ehhez a verzióhoz jó ez a magyarosítás.
Volt már párszor, hogy a vírusírtó az adott telepítőkészlet .exe fájljait vírusosnak találta. Érdekes, hogy mikor feltöltöttem a fordítást, nálam minden rendben volt, de a NOD most nekem is figyelmeztetést dob rá. Mindenesetre most írtam a fordítónak ez ügyben.
Konkrétan kíírja hogy mivel fertőzőtt és nem csak az itteni verzó érintett hanem az is ami máshol van fent. 
A megjelenési hínél írták hogy az eset és a defender is megfogja.
Ha már 3 víusírtó is harap rá akkor ott tényleg lehet valami.
Ha a vírusirtó konkrét találatot ad, akkor az biztosan az is! Viszont ha gyanús viselkedés miatt tesz valamit karanténba, akkor az még egyáltalán nem biztos, hogy vírus...
Azért jegyezzük meg, ahogy visszahallom, az Avast sem épp a legjobb vírusirtó, sok fals jelzést ad.
Innen már letölteni sem lehet. Az originel nálam sosem volt gondja az avastnak pedig már évek ota mellete van. A DA:I még nem probáltam mjad csak akkor ha elkészül a magyaritás. Mindemelet ez egy magyaritás semmikép nem szabadna vírust találnia benne semminek márpedig minden talál így inkább nem kockáztatok.
Ilyenkor azt kell csinálni, hogy az egész játékot beteszed a virusirtód "kivételei" közé. Ebben az esetben, nem fog beleszólni a játék működésébe. És ha már a magyarítás letöltésekor beleszól, akkor azt úgy kell csinálni, hogy a letöltés és telepítés idejére kikapcsolod a vírusirtót.
Bevált gyakorlat. Az Avast például még az Origin klienst sem volt hajlandó működni hagyni. Se a Dragon Age: Inquisition játékot! Az Open Broadcaster videófelvevő működésébe is folyton beleszólt. Amióta betettem a kivételek közé, működik rendesen. :-)
Valaki tudna szolni a [size=6][font=MuseoSans-500]The Witcher Adventure Game magyaritás készitöjének hogy úgy csinája meg hogy a vírusirto ne taláják veszéjesnek. Jelen állapotában sajna használhatatlan emiatt. [/font][/size]
Sziasztok az lenne a poblémám h a balck mesát megvettem steam en és nem müködik a magyaritása h kel felrakni h jó legyen meg a telepitő azt irja h nincs feltelepitve nem látya a gépen de manuálisan ki lehet választani a mappát előre is köszönöm
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni hogy a Dying Lighthoz készűlt magyarítást hogy kell letörölni, mert még az uninstaller se törli le.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok.Nekem a Bioshock Ramastered magyarositásával van gondom.Nem akarja engedni,olvastam 7zip -es megoldást,de azzalsem engedi telepiteni.Valaki tud valami megoldást?Elöre is köszi.
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Cities: Skylines többi DLC-jéhez lesz magyarosítás? A Listán láttam, hogy Kész státuszba van, de a csomag nem tartalmazza mindet. 
Válaszotokat előre is köszönöm!