King's Bounty sorozat


Elküldtem, de semmi reakció eddig...
Akkor a jövőhéttől lehet már tolni király vagy és köszike.
Még pár nap és küldöm a kész változatot a Portálnak.
Írtam.
Szia én szivesen kiprobálnám a bárd kasztot a démonnal. Itt az email cimem [email protected]
Valaki aki szereti a "bárd" kasztot az eddig szériáékban, illetve most szívesen kipróbálná magát benne jelentkezzen legyen kedves. Engem sokként ért, hogy a démon az erő helyett a "középső" kasztot képviseli. A harcos és a mágus kaszt tesztelés alatt van már. 
Írok a címedre.
személyes üzenetet lehet írni egymásnak ezen az oldalon? ( csak itt tudtam elküldeni az e-mail címem )
[email protected] elkezdem akkor, mire figyeljek? a helyesírási hibákra, meg hogy mindenhol a magyar szöveg jelenik-e meg?
Rendben, küldheted.
Le a kalappal Aryol! Sokak nevében köszönöm szépen a munkádat! Ha nem akadt még 1 bátor jelentkező sem, akkor küldenék emailcímet.
Kész van. Most a tesztelés jön. 1 valaki jelentkezhet tesztelni, a démonnal kellene végigvinni a játékot.
Jaja, szerencsére nagyon jó ízlésed van játékok terén. Én azért várok egy xcom 3 bejelentést valamikor, akkor már előre küldöm neked a bort meg a bonbont!!
Köszönöm!
Hála Neked az Xcom 2, az Xcom Long War és a King's Bounty sorozat magyarításáért, amik az én kedvenc játékaim! A munkád  számomra felbecsülhetetlen. Remélem, azért várhatunk még magyarításokat Tőled.
Ez lesz az utolsó egyenlőre, bár ezt már mondtam egyszer... és kijött az XCOM2, amit imádtam és senki nem akart komolyan nekifeküdni.
Vagy esetleg a Mutant Year Zero: Road To Eden-t?
Aryol fordításait ismerve, megéri várni.
Nagyon jók vagytok! Akkor pár hét és kész lesz? Szuper!
95%
A DS fordítás haladgat. 85% körül vagyunk jelenleg. Ha így haladunk, kb 2 hónap múlva kész lehet.
Sziasztok, én vagyok az az igazán lelkes segítsége Aryolnak. Hajtunk rendesen, de esetleg további segítségként jelentkezhetnétek Aryolnál... Ha csak egy-két fájlt vállalna mindenki, már sokkal előbbre lennénk, és karácsonyra mehetne a fa alá a magyarítás!
Nem kell hozzá felsőfokú, de még középfokú sem, nem oxfordi szövegről van szó. :) Na, hajrá, segítsetek nekünk!
Ez nagyon jó hír! Kitartást nektek Aryol! Eddig az összes részt kilehetett magyarul játszani, hála neked, nektek :)
Ez nagyon jó hír.
Tudod mivan a sorozattal hogy már lassan 5 éve nincsen semmi hír felőle?,ilyen régóta készül titokba a 2-dik igazi rész multival?
Igen... talán addigra...  De most jelentkezett egy igazán lelkes és hozzáértő segítő, akivel szerintem nagyban felgyorsul a haladás.
Húsvétra?
Háááát... talán a nyuszi...
Nem hiszem hogy karira kész lesz.
Ha a mikulás hátizsákjába nem is lesz benne, a Jézuska elhozza a várva várt csodát? :D
Kitartást Aryol a fordításhoz! Már nagyon várjuk. 
King's Bounty - The Legendnél úgy tűnik, a steamre felkerült hivatalos magyarítás bugos. A hős ablaknál ha tárgyra viszem az egérmutatót, pár másodpercen belül fagy. Ha átkapcsolom angolra, semmi gond. Meg van esetleg valakinek a régi, innen letölthető magyarítás elfekvőben? Kipróbálnám, mit mutat. Jah, a rendszer Windows 10 64bit, i5-ös proci, 8giga ram, Geforce 1050TI grafkártya.
60%
Ilyen tempóban nagyon sokára... a 850 párbeszédfájlból 200 van meg. Aki érez kitartás magában, az besegíthet. Alap angol tudás is elég.
KB mikorra lesz kész?
Ott az a feladat, hogy bizonyos tekercsekből kell vinned 3 darabot és akkor megkapod a sötét lényekre is jó változatát. PL: ha viszel 3 Gyógyítás tekercset, akkor azután már a Gyógyítással a sötét lények (démonok, orkok, stb) is gyógyulnak (mert előtte sebződtek tőle).
Szia én megjelenéstől várom a magyaritást hozzá, amint kész lesz már nyomom is. Biztos, hogy még sokan vannak így, potya nem lesz az tuti.
Kitartást és sok sikert hozzá.
A főküldetés olyan volt hogy tekercseket kellett összeszedni amik nem is voltak kaphatók azt csalni kellett. Többire nem emlékszem már.
Sziasztok
Én várom a fordítást a többivel is  akkor játszottam amikor már kész volt a hunosítás meg szerintem ezt ugyan úgy várják sokan és le is töltik majd csak sajnos alig írnak már ide a fórumra.A küldetések kapcsán sajnos nem tudok de anno 100-108 küldetést csináltam meg azt hiszem annyit írt ki a játék a legvégén szóval én nem találkoztam olyan küldetéssel amit ne lehetett volna megoldani.
Dark sidet várom nagyon mert vannak sok küldetés amit nem tudtunk megcsinálni és a történetét elolvasni.
A warriorban a végén volt egy küldi ami tekercset kellett volna vinni daggernek és a rezor-hoz kellett menni de szerintem rossz választ adtam neki, és nem lehetett azt a küldit megcsinálni.
A másik meg a hordós 3-at kellett vinni egy kocsmárosnak azt hányszor kellett volna?,egyszer odaadtam neki de újrakezdte.
Én vámpírral megyek, az összes részt varázslóval játszottam végig. A Legyőzhetetlen ellenfelek többségét is le lehet verni veszteség nélkül vele. Egyedül olyan hősök tudják megszorongatni, akik tömegpusztító varázslatokkal támadnak, mivel a serege nem túl nagy.
Játszik amúgy még ezzel valaki? Elég sok a fordítani való, hogy potyára csináljam.