King's Bounty sorozat


Jaja nagyon.
Kitartást Aryol a fordításhoz! Már nagyon várjuk. 
Nekem a monitort nem bírja ez a kártya és azért fagyott a warrior of the north.
King's Bounty - The Legendnél úgy tűnik, a steamre felkerült hivatalos magyarítás bugos. A hős ablaknál ha tárgyra viszem az egérmutatót, pár másodpercen belül fagy. Ha átkapcsolom angolra, semmi gond. Meg van esetleg valakinek a régi, innen letölthető magyarítás elfekvőben? Kipróbálnám, mit mutat. Jah, a rendszer Windows 10 64bit, i5-ös proci, 8giga ram, Geforce 1050TI grafkártya.
Az már jó.
60%
3-szor kipörgetve a warrior of the north.
Akkor az idén biztos nem azért köszi.
Ilyen tempóban nagyon sokára... a 850 párbeszédfájlból 200 van meg. Aki érez kitartás magában, az besegíthet. Alap angol tudás is elég.
KB mikorra lesz kész?
Jaja tudom a nortba is így volt. Jó sok fajtát kell vinni. De az már a vége a játéknak.
Ott az a feladat, hogy bizonyos tekercsekből kell vinned 3 darabot és akkor megkapod a sötét lényekre is jó változatát. PL: ha viszel 3 Gyógyítás tekercset, akkor azután már a Gyógyítással a sötét lények (démonok, orkok, stb) is gyógyulnak (mert előtte sebződtek tőle).
Nálatok nem crashelt?
Szia én megjelenéstől várom a magyaritást hozzá, amint kész lesz már nyomom is. Biztos, hogy még sokan vannak így, potya nem lesz az tuti.
Kitartást és sok sikert hozzá.
A főküldetés olyan volt hogy tekercseket kellett összeszedni amik nem is voltak kaphatók azt csalni kellett. Többire nem emlékszem már.
Sziasztok
Én várom a fordítást a többivel is  akkor játszottam amikor már kész volt a hunosítás meg szerintem ezt ugyan úgy várják sokan és le is töltik majd csak sajnos alig írnak már ide a fórumra.A küldetések kapcsán sajnos nem tudok de anno 100-108 küldetést csináltam meg azt hiszem annyit írt ki a játék a legvégén szóval én nem találkoztam olyan küldetéssel amit ne lehetett volna megoldani.
Dark sidet várom nagyon mert vannak sok küldetés amit nem tudtunk megcsinálni és a történetét elolvasni.
A warriorban a végén volt egy küldi ami tekercset kellett volna vinni daggernek és a rezor-hoz kellett menni de szerintem rossz választ adtam neki, és nem lehetett azt a küldit megcsinálni.
A másik meg a hordós 3-at kellett vinni egy kocsmárosnak azt hányszor kellett volna?,egyszer odaadtam neki de újrakezdte.
Én vámpírral megyek, az összes részt varázslóval játszottam végig. A Legyőzhetetlen ellenfelek többségét is le lehet verni veszteség nélkül vele. Egyedül olyan hősök tudják megszorongatni, akik tömegpusztító varázslatokkal támadnak, mivel a serege nem túl nagy.
Játszik amúgy még ezzel valaki? Elég sok a fordítani való, hogy potyára csináljam.
Boccs azzal normálon van én a zöld színűvel nyomtam végig középső. Harcos és a varázsló közötti.
A harcossal.
Melyik karakterrel vitted végig?
Zene nélkül is kifagy néha.
Csak zene nélkül meg nagyon unalmas ezek fel voltak rakva. Most végeztem a játékkal 156 óra 47 perc alatt nyomtam végig.
A végigjátszást megtaláljátok a csatornámon. Lehetetlen szinten toltam végig.
Olvasgattam a fórumokat a kifagyásokról. Azt írják, fel kell telepíteni a játék telepítési könyvtárában lévő dolgokat (DirectX, OpenAL), és bekapcsolni az élsimítást és a függőleges szinkronizációt, valamint néha segít a zene lekapcsolása.    Ez valamennyit segített is nálam, de azóta minden csata előtt mentek.       Ha valaki kíváncsi az eddig elkészült dolgokra, az innen letöltheti:                                        https://1drv.ms/u/s!Ald5hc68uT9cgiYoUFqIHtxDLbz7
Engem csak úgy random gondol egyet és kifagy vagy csata közbe nem lehet támadni és autómatikus visszatöltés a vége.
Mostanában gyakrabban kifagy a játék (eddig csak nagyon ritkán történt, és akkor sem lépett ki). Arra sikerült rájönnöm, hogy ha fagysárkány van a seregben (vagy jégsárkány?), akkor szinte biztos, hogy kidob harc közben.
Az automobilista és az ac 4 el se indul azok sem egyből kidob pedig most lett vatta új gamergép.
eredeti hát és már az agyamra megy. 251 óra
Ezt még anno tört verzióval játszottam végig szóval azzal se volt semmi baj.(Azóta már persze akciósan beszereztem)
Semmi gond nincsen vele.Szerintem nálad van a gond.89 órát játszottam vele de egyszer sem fagyott le.
Eredeti játékod van?
Bizony, nálam ez a warrior of the north mért ilyen eszeveszettül bugos?,állandóan kivág belőle, van mikor csak egy reset segít?
Ebben a részben sokkal több párbeszéd és küldetés van, mint az elődeiben. Ez annak köszönhető, hogy a 3 válaszható karakter sokszor 3 különböző utat jár be és egyes küldetéseknél előfordul másféle megoldás is.
Az szép elég sok az még.
Már szinte csak az a 850 párbeszédfájl van hátra...
De jó neked, nekem az előző része is fogja magát azt lefagy kidob néha van mikor egymás után sokszor. Dark sidet meg nem próbáltam, megvárom a fordítást.
Nálam egyáltalán nem bugos a játék vagy még nem találkoztam olyan résszel... (13 óra játékidő).
Az egységek, varázslatok, harag, interface, ellenséges hősök kész van, tárgyak 80%, párbeszédek 5%, küldetések 10%, a többi még vissza van, ami a fordítani való össz szöveg 20%-a.
Sziasztok!

Sok sikert és kitartást kívánok a honosítoknak! A párbeszédeknek, küldetések honosítását elkezdte már valaki? Hogy állunk velük?
Nálad mennyire bugos a dark side?
Ha akarod, felteszem, ami megvan eddig.