The Witcher Adventure Game
The Witcher Adventure Game
Evin Evin
2018. szeptember 4. - 21:04

Örömmel jelentjük, hogy smithmarci elkészült a The Witcher Adventure Game végleges fordításával.

Frissítettük a letöltést, így a fordítás és a hozzá tartozó, külön letölthető, oktatóvideókat is.


Biztos többetek belebotlott abba a problémába az előzetes verziók során, hogy a vírusirtója bejelzett a fordításra. Ez is javításra került a végleges kiadással, de ha mégis valamilyen új vírus-adatbázis frissítés során újra felbukkanna ez a probléma, kérlek jelentsétek a készítőnek.

A The Witcher Adventure Game játék fordítása.

Kapcsolódó oktatóvideók (252MB)

Méret: 53,8 MB
Letöltöm
Hozzászólások
smithmarci smithmarci
2019-03-17 - 23:01
Javítottam a magyarítást, és frissítettem a telepítőkön. Most már nem kell űrhajós vizsga a telepítéshez, ugyanis a telepítő automatikusan előbányássza a regisztrációs adatbázisból a játék telepítési helyét, ha pedig nem talál ilyen bejegyzést, akkor is elég csak azt a könyvtárat megadni neki, amiben a 'TheWitcherAdventureGame.exe' futtatható állomány található (ráadásul a telepítő azt is jelezni fogja, ha nincsen ilyen fájl a betallózott könyvtárban).  A telepítő kétlépéses: 1., a megfelelő helyre másolja be a magyarítás-telepítőt, 2., aztán automatikusan elindul a magyarítás-telepítő. Utóbbinak sem kell semmit betallózni: ha az első telepítő rendben lefut, akkor a másodiknak (is) már csak 'next'-eket kell nyomogatni ;)  Innét tudjátok letölteni (amíg a fő link nem frissül felül 2019. március 3-adikai dátumúra (v.1.9.0303 verziójúra)):  http://kalandjatek.nhely.hu
BigAti BigAti
2018-10-11 - 21:46
Köszönöm a fordítást! :)
alratar alratar
2018-10-09 - 20:34
Valóban nálam volt a hiba, ugyanis a 'TheWitcherAdventureGame_Data" belül létre hozattam még egyszer a 'TheWitcherAdventureGame_Data' könyvrtárat és. :) Küöszi
smithmarci smithmarci
2018-10-08 - 11:51
Na, még egyszer, elnézést! UI-magyarításnak: 'meghajtó://''játék könyvtárának elérési útja/' a megadandó, és a "toldalék" 'TheWitcherAdventureGame_Data/' benthagyandó (ha nem kerül be automatikusan, akkor az az alkönyvtár is megadandó!), videó-magyarításnak: 'meghajtó://''játék könyvtárának elérési útja/''TheWitcherAdventureGame_Data/' a megadandó, és a "toldalék" 'StreaminAssets/' a benthagyandó (ha nem kerül be automatikusan, akkor az az alkönyvtár is megadandó!) Ezt a problémát megpróbálom még orvosolni telepítő-szinten, addig is elnézést a kellemetlenségért!
smithmarci smithmarci
2018-10-08 - 11:41
Mert sajnos nem sikerült megoldanom, hogy a telepítők "maguktól megtalálják" a játék telepítési könyvtárát, és azon belül a megfelelő alkönyvtárba másolják be a magyarított komponenseket, ezért manuálisak kell jól megadni, tehát a magyarításnak '://' a megadandó (amihez a  telepítő automatikusan utánabiggyeszti a '/TheWitcherAdventureGame_Data' alkönyvtárat, amit meg is kell hagyni), a videókhoz pedig ':///TheWitcherAdventureGame_Data' a megadandó (ehhez pedig automatikusan hozzáadódik a '/StreamingAssets' alkönyvtár, amit szintén bent kell hagyni az elérési útban) - viszont egyik utótag sem szerepelhet kétszer! Feltételezem, nem a megfelelő alkönyvtárba kerültek a fájlok, ezért maradt andol a nyelv.
alratar alratar
2018-09-29 - 16:38
Felrakom, de továbbra is angol. Mi lehet a baj?
S1M0N S1M0N
2018-09-05 - 20:55
Köszönöm!