Star Wars: Jeti lovag Jeti Akadémia
Star Wars: Jeti lovag Jeti Akadémia
Evin Evin
2018. szeptember 13. - 11:26

Már nem mai játékról beszélük, a Jedi Academy annak idején nagyon jó szórakozást nyújtott, minden SW rajongónak. A játékhoz még 2005-ben, az akkor aktívan tevékenykedő GameHunters Team készítette el a szöveges fordítást.

Most készült a GH fordítását alapul véve egy szinkron a játékhoz, mely nem veszi komolyan magát, mint azt a neve is sugallja: Star Wars: Jeti lovag Jeti Akadémia

A szinkront elérhetitek a letöltéseink közül.

Hogy tisztában legyen mindenki, mire számítson, íme egy kis ízelítő:


A fordítás az 1.1-es kiadást tartalmazza.

A Jedi Academy paródia szinkronja.

A szöveges fordítást a GAMEHUNTER TEAM készítette 2005-ben.

Méret: 171,17 MB
Letöltöm
Hozzászólások
Doomyka38 Doomyka38
2018-09-17 - 15:54
Hát gratulálok!!Ez aztán színvonala.Remélem ez csak vicc,mert annak is rossz!!!
GaTe GaTe
2018-09-17 - 11:14
Nagyon amatőr és ízléstelen. Nem is értem az oldal miért posztolta ezt ki ? Egyébként megfigyeltem hogy több magyarítás nem kap posztot az oldalon csak mert teszem azt a magyaritasok.info-n lett kihirdetve az állapot/haladás vagy pusztán a készítő weboldalán van csak kint. Ellenben ilyen szánalmas "munkák" meg igen. Szerintem ennek az oldalnak kéne lennie a pártatlan objektív portálnak a honosításokkal kapcsolatban. Az jön le hogy mint egy személyként, mint sértődött kis gyerek nem rak ki olyan fordításoakt amiket másik oldalon vezettek fel. És most ez hogy ennek is látják létjogosultságát.... ?
Sakhalin úr Sakhalin úr
2018-09-15 - 21:50
Szánalmas csicskák még a yt ről is bannolnák a cikisége miatt...
TokraKree TokraKree
2018-09-15 - 00:09
Bocs gyerekek, de ez minden, csak nem vicces. Most azon túl, hogy szokás szerint a mérhetetlen mennyiségű káromkodástól tartják a készítők viccesnek a "művet", még a rettentő gyerekes szóviccek is maximum a korai SAS kabaré szintjét hozzák, ami kifejezetten nem dícséret. Ne erőltessük, amihez nincs tehetség...Mindig ezt mondom, Mrs. Lipton!