Wreckfest
Wreckfest
Evin Evin
2018. szeptember 13. - 11:54

A Bugbear csapat neve szerintem nem lesz senki számára ismeretlen, aki kicsit is szeret kocsikat rombolni, és a FlatOut név mond valamit.

Hosszas fejlesztés, és a FlatOut név elhagyása után, újra nagyszerű játékkal jelentkeztek: Wreckfest

Bár az autós játékokat nem a történetük viszi előre, hanem a száguldás élvezete, esetleg a törés-zúzás. Aki mégis szeretné minden részletet, a tuningoláson keresztül a ligák felépítését és az autóválasztás fontosságát megérteni, annak jó hír lehet, hogy JohnBart elkészítette a játék fordítását.

Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy a fordítás beüzemelése, elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, ezért a mellékelt leírás átolvasása erősen ajánlott!


A fordítás elérhető a Letöltéseink közül.

A Wreckfest játék teljes fordítása.

Méret: 98,81 KB
Letöltöm
Hozzászólások
xenoglosszia xenoglosszia
2018-10-29 - 08:23
Köszönöm a magyarítást ! Én így magyarítottam: Másold a hungarian.trns és settings.lcse fájlokat a következő helyre : D:\Games\Wreckfest\data\localization Keresd meg a DataCleaner.exe fájlt, és töröld ! D:\Games\Wreckfest Jobb klikk az asztali parancsikonon, tulajdonságok, cél : :\Games\Wreckfest\Wreckfest_x64.exe -setup Indítsd el a játékot, és a megjelenő indítóablakban a Nyelv menünél válaszd ki a Magyar opciót !
ébrenjáró ébrenjáró
2018-09-21 - 19:57
Köszi! :)
S1M0N S1M0N
2018-09-14 - 14:10
Köszönet a munkádért!