Civilization VI felhívás
Civilization VI felhívás
Cyrus Cyrus
2018. november 7. - 08:55

Frank Robin alias robinss4 minap egy levéllel keresett meg bennünket miszerint ismét nekileselkednek a korábban félbehagyott Civilization VI magyarításának. Korábban "technikai" okok miatt hagyták abba a fordítást, de most szeretnék mielőbb befejezni és ebben kérik vállalkozó szellemű emberek segítségét. Íme a levele:

"Tisztelt Játékosok!

Jó hírrel szolgálhatok 2 év elteltével: folytatjuk a Civilization VI magyarítását.

Előzmény: A játék magyarítását 2016-ban kezdtük, és néhány hónap alatt abba is hagytuk, mivel a játékhoz folyamatosan érkeztek a patch-ek és DLC-k, amelyekkel a lokalizációs fájljait a fejlesztők jól összekuszálták minden egyes héten. Ez rettenetesen sok plusz munkát adott, és egy idő után belefáradtunk. Mivel ezt tették, nem láttuk értelmét annak, hogy folytassuk, és megfogadtuk, hogy csak akkor magyarítjuk, amikor már nem érkezik több patch és DLC, amely tönkrevághatja az aktuális állást. Most úgy tűnik, eljött a pillanat.

Aki teheti, segítsen: Kérünk titeket, akinek van lehetősége, segítsen nekünk a fordítás elkészülésének érdekében. A legjobb az lenne, ha valaki (lehetőleg többen) az angol tudásával hozzájárulna a fordítás gyors befejezéséhez.

Jelentkezz fordítónak itt: https://www.paradoxmagyarorszag.hu/kapcsolat (vagy) [email protected]

További információkat a weboldalunkon fogunk közölni, a jelentkező fordítók pedig a jelentkezésüket követő felvétel után tudhatnak meg többet."

Hozzászólások
Jelenleg nincsenek hozzászólások!