Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Evin Evin
2019. június 11. - 22:12

Los Angelesben éppen zajlik az idei E3, és egyelőre a hét egyik legnagyobb híre, ami minket is érint, hogy bemutatták a Cyberpunk 2077 legújabb előzetesét, melynek legsokkolóbb pillanata az volt, hogy az utolsó 5 másodpercben kiderült, Keanu Reeves is benne lesz a játékban!

Emellett megtudhattuk, hogy a játék 2020.04.16 napján jelenik meg... magyarul!
A magyar kiadás minden platformot érint; PC, Playstation4, Xbox ONE.


Hozzászólások
Hofi3 Hofi3
2019-06-16 - 16:53
warg8: Nem kell olvasni teszteket. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy magasan tojok rá, hogy ki mit ír arról aminek a világa nekem bejön. Ilyen ez a játék is. Ami jövőfeeling/sci-fi/posztapokaliptikus, az jöhet bármi. Remélem a CD PROJEKT RED hozza a szokásos formáját!
csemil csemil
2019-06-15 - 10:05
Számomra is várós a játék, a magyar felirat tényleg remek hír. Úgy tudom év végén David Cage-ék is megjelentetik három játékukat pc-n először, amikben szintén lesz magyar felirat. Gondolom erős hardver kell majd azokhoz is amit nem az átlag magyar pénztárcájához szabtak, de úgy tűnik manapság egyre többen áldoznak erre, ha mégis magyarul jönnek ezek a játékok.
warg8 warg8
2019-06-15 - 06:24
Én is nagyon várom a játékot, meg is rendeltem GOG-on, így a játék árának 100%-a hozzájuk kerül. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én igyekszem majd kerülni a teszteket, mert hihetetlen, mennyire el tudják venni az ember kedvét, ha nem teljesen tökéletes egy játék. Emlékszem, régen nem volt ilyen telített a piac, amikor rátettem a kezem egy játékra, akkor eszembe sem jutott utánaolvasni, hogy jó-e mások szerint. A magyar felirat remek hír! A Larianon kívül a CD Projekt a másik csapat, akikben annyira megbízom, hogy előrendeltem a játékot. Már csak azt a 306 napot kell kibírni (ha nem halasztják). :-)
Szivats Szivats
2019-06-14 - 23:15
takysoft Nekem rohadtul nem tetszik a Wicsőr3' szubjektíve. Nem hogy a valaha készült legjobbnak nem tartom, de az utolsóak közt lenne, amivel játszanék. Viszont ezt a játékot várom.
takysoft takysoft
2019-06-14 - 16:26
nyilván az összes sortörést szét kell b***ni a comment motornak.... elnézést az előző komment olvashatatlanságáért, nem így terveztem :(
takysoft takysoft
2019-06-14 - 16:25
dazsolt: Hát... Witcher 1 - jobb esetben is közepes. Kellemes story, latymatag grafika, vacak játékmenet. Harmadszori nekifutásra játszottam végig. Witcher 2 - Javuló grafika, de a story... jó, de rövid. Tartalom kevés. Játékmenetben van javulás, de idegesítő dolog is. Ez is közepes szerintem. Egy idő után inkább youtube-on néztem végig a gameplay-t... Gwent, card game: Egy újabb Magic the Gathering játék a Heartstone sikere után... Az alapötlet tökjó, el lehet hülyéskedni vele amúgy, a megvalósítás is szép, de ilyesmi nekem nem teljes értékű játék. Thronebreaker: nem volt még szerencsém hozzá. Gwent ez is, elvileg jó :) The Witcher 3: Wild Hunt + DLCk Erre most mit mondhat az ember? A legjobb RPG játék, ami valaha készült. Sőt, továbbmegyek, talán a legjobb játék, ami valaha készült. És nem ez a kedvencem, szóval szubjektíven értem a dolgot. Pedig ilyen címekkel versenyeztetem a fejemben, mint  Baldur's Gate II, ami azért durván etalon :) Komolyan váratlan csoda volt ez nekem a lengyelektől. "A CD Project-től még nem kaptunk rossz játékot" Tény.... de jót is csak egyet. Szóval nagy a hype. Részemről is, mert a Witcher 3 valami zseniális volt, de komolyan. Éjszakai az égen lassan mozogtak a csillagok... (mint a valóságban) A ló odament legelni, ahol füvet látott.... a kis apróságok, és ahogy ezek mind összeálltak. Nem csinálok Witcher 3 review-t, mert aki erre rákattintott, az már úgyis ismeri :) Nagy elvárásaim vannak, és ha a fele meglesz, akkor már messze megéri az árát a játék, de ebben azért komolyan benne van egy combos bukás esélye :) Egyébként egy tipp: Amíg várjátok a játékot, addig lehet adni egy esélyt a Deus Ex szériának :) Remek széria, és ahogy a trailereket elnézem, igen hasonló a világ :) (és a Deus Ex első részének fordításában azért elég combosan benne voltam :) ) Félreértés ne essék, én NAGYON szurkolok a Cyberpunk-nak. Már most megvettem Steam-en :D De biztos azért nem vagyok a sikerben.
dazsolt dazsolt
2019-06-13 - 14:32
A CD Project-től még nem kaptunk rossz játékot
slipknotocska6565 slipknotocska6565
2019-06-12 - 19:12
Jah végre egy jó hír(magyar felirat).Remélem jó lesz a játék,elég nagy hyjpja lett.
befott999 befott999
2019-06-12 - 08:00
Fasza