Final Fantasy V előzetes
Final Fantasy V előzetes
Evin Evin
2019. november 13. - 21:52

Elég szép kort, és annál több részt megért Final Fantasy széria is valahol indult, és az első részek remekbe szabott játékmenete kellett ahhoz, hogy eddig eljuthatott.
Az ötödik rész fordítása készül most SNES konzolra RETRO_hun kis műhelyében. Ehhez készült némi kedvcsináló.

A készítő további retró fordításai a honlapján tekinthetők meg:

"A Final Fantasy V betudható egy ízig-vérig hagyományosan körökre osztott JRPG-nek. Főszerepben az elemi kristályok, megismerjük a fény bajnokait, egy árnyalt, kozmikus főellenséget, több bejárható világgal, akár a tenger alatt is.
Az először a Final Fantasy III-ban felbukkant szereprendszer átdolgozott formában itt is tiszteletét teszi. Bárki bármilyen szerepet magára ölthet, bármikor. Minden kasztnak megvan a saját különlegessége, mely különlegességeket harc által el lehet sajátítani, hogy azokat egy teljesen másik szerepben is használni lehessen. Így akár lehet egy olyan kezdő szintű tolvajunk is, aki ismeri a magasabb szintű fekete mágiákat, vagy egy énekes bárdunk, aki a pusztakezes harc mestere, de választhatjuk az egyedi kasztot is, amiben szabadon kiválaszthatunk és használhatunk két elsajátított képzettséget, mindenféle felszerelés-megkötés nélkül."


Hozzászólások
Avalanche Avalanche
2019-11-27 - 17:38
Azta! Hatalmas köszi!
Anonymusx Anonymusx
2019-11-14 - 10:32
Köszi, várós!