Youtube ajánló - Mortal Kombat 11 szinkron
Youtube ajánló - Mortal Kombat 11 szinkron
Evin Evin
2020. május 21. - 15:37

A Mortal Kombat sorozatot be kell valakinek mutatni? Verekedés, vérfürdő, kivégzések.

Azonban most nem fordításról lesz szó a szó szoros értelemben, hanem egy szinkronos videóról.

De lássuk a készítők szavaival, miről is van szó:
"Bemutatásra került a Mortal Kombat 11 történet módjának teljes magyar szinkron filmje, ami 3 óra 21 perc játékidőt tesz ki és olyan profi szinkronok vettek benne részt mint Radó Denise, Varga Rókus vagy Mikecz Estilla, illetve média világban mozgó emberek mint Ganxsta Zolee vagy Abaházi Csaba. Igaz, a projekt már tavaly el lett kezdve, viszont bizonyos okok miatt le kellett állni, azonban nem lett a szőnyeg alá söpörve és rengeteg kemény és kitartó munka árán, de most végre teljes egészében megjelenhetett a szinkronos verzió.
Ráadásul pedig nem csak a történet mód került szinkronizálásra, hanem a következő héttől 17 karakter intro párbeszédei és ending videói is folyamatosan közzé lesznek téve, természetesen magyar szinkronnal."

Érdemes tehát figyelni a készítők Youtube csatornáját, hiszen újabb szinkronos videók fognak még felkerülni hozzájuk.Hozzászólások
Domasi Domasi
2020-05-26 - 11:11
Ez a szinkron téma mindig veszélyes talaj. Jellemzően nem tud egyöntetű sikert aratni és még akinek tetszik (mert vannak kiemelkedően eltalált magyar hangok), azok számára is vannak hangok amik lehúzzák a színvonalat. Egyszerűen nehéz jó hangot találni bizonyos karakterekhez és valószínűleg az eredetiben is gyakoriak a torzítások, keverések. Én filmeknél inkább szinkronpárti vagyok, sorozatoknál vagy-vagy, de játékoknál abszolút a feliratot preferálom a fenti okok miatt.
Login Login
2020-05-24 - 17:34
Ez nagyon gagyi, ne haragudjatok. mintha egy LOL copy lenne azegész. MK hangulat nulla.
Gora Gora
2020-05-23 - 10:19
Hát nekem ez már a Fight-os csatornán se jött be. Van benne egy két jó hangválasztás, de inkább maradok az eredeti változatnál.