Regisztráció


A regisztrációhoz felhasználói név, jelszó és egy érvényes e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az általad választott azonosító már használatban van, kérjük, válassz másikat. Az általad megadott személyes adatokat nem használjuk fel marketingcélokra és nem adjuk ki harmadik félnek.

Olyat nevet válassz, mely senkit nem sért vagy botránkoztat meg. Nem regisztrálhatsz közéleti személyiségek, politikusok vagy más ismert emberek nevével sem.

A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.

Az üzenetekben, bejegyzésekben tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, a rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet használata.

Szigorúan tilos bármilyen, a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.

A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!

A szabályok betartásáért a moderátor felelősek. Jogukban áll bármilyen hozzászólást azonnal eltávolítani vagy áthelyezni az oldalon.

A moderátoroknak és üzemeltetőknek jogukban áll a témák címeinek megváltoztatására, ha úgy ítélik meg, hogy az új cím a fórum használatát könnyíti meg.

A moderátorok feladata a fórum szabályzatának, alapelveinek betartatása, a nem megfelelő hozzászólások törlése.

A moderátorok által írt vélemények, üzenetek, hozzászólások, figyelmeztetések az oldal és felhasználok védelmét szolgálják.

A Magyarítás Portál fenntartja a jogot a fórum és felhasználok használatának korlátozására, vagy megszüntetésére, amennyiben érdekei ezt kívánják.

A fórum üzemeltetése bármikor, saját hatáskörében megváltoztathatja a fórum szabályait

A moderátor szól valamiért, azt okkal teszi. Figyelj rá oda és cselekedj a kérésének megfelelően!

Mielőtt új témát nyitsz, győződj meg róla, hogy még nincs ilyen téma a fórumon!

Mielőtt hozzászólsz, gondold át a mondanivalódat, és igyekezz érthetően és helyesen írni.

Ne tedd fel ugyanazt a kérdést több helyen, csak is a megfelelő helyen.

Kerüld a témába nem vágó megnyilvánulásokat! Ha egy moderátor ilyen hozzászólással találkozik, akkor azt általában törli vagy áthelyezi a megfelelő helyre.

A moderátorok a fenti szabályokat be nem tartó fórumozó hozzászólásait törölhetik, őt figyelmeztethetik, megvonhatják tőle a hozzászólási jogot, akár ki is tilthatják a fórumból. A fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról!

Tilos a moderátorok döntését felülbírálni.

A moderátorok nem kötelesek indokolni a döntéseiket.

A moderátorok nem jogászok és nem is hatóság képviselői, így eszközeik korlátozottak: kizárólag olyan eszközökkel tudnak élni, amelyek a Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevételét korlátozhatják. Lehetőségük van a Felhasználói Tartalmakat törölni, de akár a Felhasználó regisztrációját is megszüntethetik. A moderátorok kezdeményezhetik, hogy a Szolgáltató ellenőrizze a regisztrálási adatokat, amennyiben felmerül valamely Felhasználó szankcionálásának, illetve jogi eljárás kezdeményezésének szükségessége.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a moderátorok saját belátásuk szerint egyes Felhasználói Tartalmakat töröljenek.

Tilos Olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely a Szolgáltató jóhírnevét sértheti vagy veszélyezteti.

Rombolja a szolgáltatást (az oldal zavartalan müködését), aki a moderátorokat kijátssza ezért ezekben az esetekben a moderátorok mérlegelés nélkül törölnek.

Tilos a Szolgáltatás megbízhatóságát veszélyeztetni azzal, hogy valaki szándékosan más nevében nyilatkozik, megtévesztve ezzel a többieket, és kellemetlenségeket okozva az illető Felhasználónak.

Tilos minden olyan tevékenység, amelynek közvetve vagy közvetlenül veszélyzetetik a tobbi felhasználok (kártékony alkalmazások megosztása)

Csak hivatalos forrásból linkelj tartalmat, pl.: patchet, demot, videó, magyarítást, stb (fájlmegosztok nem számítanak hivatalos forrásnak)

Ha nem vagy biztos benne, hogy egy cselekmény szabályba ütközik-e, kérlek, kérdezd meg a moderátorokat a moderálás topicban mielőtt meglépnéd azokat.

Egyéb

Kérdéseket közérthetően, jól átgondoltan érdemes megfogalmazni, nem túl röviden, de nem is túl hosszan. A hosszú üzeneteket általában kevesebben olvassák végig. A jó kérdés nagyobb eséllyel kerül megválaszolásra, mint egy rosszul megfogalmazott.

Ne közöljünk a hozzászólásban, vagy annak egy részében a témához nem kapcsolható szövegeket.

Kerüljük a parttalan vitákat, ezek nem viszik előrébb a társalgást. Csak konkrétan, tényszeruen és segítőkészen érdemes válaszolni egy-egy feltett kérdésre.

Felhasználói visszajelzések, kérések érkeznek a moderátorokhoz, akkor igyekeznek az esetleges problémáknak utánajárni és szükség esetén közbelépni.

Amennyiben a fórum szabályzatába ütköző hozzászólással találkozol, semmiképp ne válaszolj rá, ne kezdd el te megfegyelmezni annak szerzőjét! Juttasd tudtunkra a Jelzés gombon keresztül, vagy a Moderálnivalók témában, majd mi intézkedünk. Köszönjük!

Tilos Olyan tartalom közzététele vagy olyan tartalomra történő hivatkozás, amely a Szolgáltató jóhírnevét sértheti vagy veszélyezteti.

Viselkedési szabályok:
  • Véleményedet szabadon kifejtheted bármilyen témában, amíg nem tartalmaz obszcén, trágár kifejezéseket és sem burkoltan sem nyíltan nem ellenséges senkivel szemben.
  • Hozzászólásaiddal nem reklámozhatsz olyan vállalkozást vagy szervezet melynek ebből profit nyeresége származik.
  • Kerüld az illegális, warez témákat, a Portál nem tolerál semmilyen törvénybe ütköző folyamatot.
  • Légy türelmes és segítőkész a többiekkel szemben! Ha valaki segített neked köszönd meg neki PÜ (privát üzenet) formájában. Az értelmetlen veszekedéseket azonnal töröljük az oldalról.
Fórumhasználat szabályai:
  • Mielőtt írsz, olvass! Rengeteg félreértés és butaság kerülhető el így.
  • Mondanivalódat érthetően és tömören fogalmazd meg. Igyekezz betartani a Magyar Helyesírás Szabályait! A mondatok végén egy-két írásjelnél többet ne használj! Ugyanígy kerüld a különböző emotikonok halmozását!
  • Mondandódat ne csupa nagybetűvel írd le, mert ez az interneten elfogadott szabályok szerint a kiabálást jelenti, aminek helye itt nincs!
  • Ne küldj egymás után több hozzászólást, melyeket egy üzenetben is leírhattál volna.
  • Igyekezz az adott témához kapcsolód üzenetet írni, ha ilyet nem találsz, akkor nyiss új témát! DE: Mielőtt új témát indítasz a fórumon, nézz körül! Lehet, hogy van már olyan, ahova leírhatnád a mondandód!
Mégsem Elfogadom