Wasteland 2

Leírás:

Fontos: Bár a Wasteland 2 Director's Cut fordításán alapul a játék, kizárólag a alapjátékkal (patch 6) kompatibilis, a Director's Cut kiadással nem!


Steam és GOG

A fordítás az elérhető legújabb Steam-es és GOG-os verziókhoz készült, és a játék valamennyi feliratozására 100%-ban kiterjed.


Telepítés

Kérjük, a fordítás telepítőjében foglaltakat olvasd végig, és azokat tudomásul véve, az ott leírtak alapján végezd el a telepítést.


A telepítés után a játék angol nyelv helyett magyarul indul. Amennyiben ez nem történne meg, a főmenüben a Beállítások (Options) - Nyelvnél (Languages) ki kell választani egy tetszőleges nyelvet, majd visszaállítani angolra.


Hibajelentés - kapcsolat

A fordítás több mint 2,5 éven keresztül készült és féltucat ember vett benne rész (ez úton is köszönöm segítségüket). A fordítás során 4 - 4,5 millió karaktert és temérdek Wikipédia oldalt dolgoztunk fel, majd többen hosszan teszteltük a magyarítást. Ennek ellenére lehetnek benne hibák, elírások. Ezeket jelezni, vagy a játékkal kapcsolatban kérdezni Discordon lehet, elérhetőségem: vinczei#5259 .

Fordítók:
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2022. augusztus. 14. - 00:35
Frissítve:
2022. október. 27. - 14:54
Letöltve:
257 alkalommal
Fájlméret:
8.45 MB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
1.0
Kompatibilis játékverzió:
patch 6
Kompatibilis bolti kiadások:
Steam, GOG

Fordítók támogatása

Mielőtt továbblépsz a letöltésre, lehetőségeidhez mérten fontold meg a fordítók támogatását, meghálálva nekik az eddigi munkát, illetve talán pont eme nemes gesztussal adsz nekik új lendületet, és ki tudja, talán a következő játék, amit fordítani terveztek, pont az, amire te is vársz!