A fordítók támogatása

A fordítók a Magyarítások Portáltól függetlenek, de nélkülük az oldal nem létezhetne, hiszen ők biztosítják a tartalmat rá. Emiatt ne legyél rest és minimum egy köszönömmel támogasd meg őket, ha már letöltöd a magyarításukat. Ha esetleg úgy érzed, ennél többet is tehetsz, akkor látogasd meg az oldalon a regisztrált fordítók profilját, illetve a honosítás letöltési adatlapját, hogy megismerd, milyen egyéb módon tudod támogatni a munkájukat. Ez lehet egy kívánságlista a hőn áhított játékokról, vagy valamelyik átutalásos rendszer elérhetősége. Amennyiben nem találnál a fordítónál semmilyen támogatási lehetőséget, nyugodtan keresd fel e-mailben, és kérdezd meg, hogyan tudnád honorálni a fordítását.

A Magyarítások Portál támogatása

A Magyarítások Portál gyűjtő- és közösségi oldal. Mi nem fordítócsapat vagyunk, csupán felületet biztosítunk a fordítói közösségnek, és az oldalon publikáljuk a nekünk elküldött fordításokat, amit TI, felhasználók tölthettek le.
Mindenki tisztában van azzal, hogy semmi sincs ingyen, így az oldal üzemeltetésének is vannak költségei (domain, tárhely). Ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a megjegyezhető és már közismert elérhetőségünket, vagy tárolni tudjuk az elkészült fordítások folyamatosan bővülő mennyiségét, vagy legyen lehetőségünk további fejlesztésekre, így a látogatóink segítségére is szükségünk van. A hirdetésekből befolyt összegből próbáljuk meg ezeket a költségeket fedezni, azonban ha ezen felül is úgy érzed, támogatnád az oldalt, akkor az alábbi lehetőségek valamelyikén megteheted.
A támogatásokból befolyt összeget az oldal üzemeltetésére (domain, tárhely, fejlesztés) és a fordítók kényelmi funkcióira (discord csatorna, fordítás támogatás) fordítjuk.
Figyelem! Az oldal támogatásával befolyt összeget a korábban felsoroltakra fordítjuk, nem pedig arra, hogy elkészüljön egy általad vágyott magyarítás.