Fórum Magyarítások Mount & Blade: With Fire & Sword

A játék magyarításával kapcsolatos topic
hirdetés
Senior fordító
Mivel több magyarítást már nem tervezek készíteni (se időm, se kedvem már hozzá közel 11 évnyi folyamatos munka után), az Outlast 2 után már csak a folyamatban lévők és az esetleg közben frissülő (főleg multi játékok Rising Storm 2, Grav, Depth, stb.) változataihoz készítem el a frissített fordítást, a még be nem fejezett magyarításaimra fogok koncentrálni, köztük elsősorban erre, mivel az idén még nem sokat bírtam ezzel a projekttel foglalkozni. Továbbra is kérném a segítségét azoknak, akik játszanak vele, hogy ha valami hibát találnak azt jelezzék (eddig nem érkezett egy sem).

Üdv.: Patyek

2017. 06. 28. - 08:47
Senior fordító
Még odébb a teljes magyarítás, de jövő hónapban megint várható egy frissített változat (az oldalamra kerül fel leghamarabb). Nagyon szeretném a nyárig befejezni, tesztelésre továbbra sincs időm, így ha találtok valamit, akkor képernyőmentés formájában küldjétek el mailben. Továbbra sem kell a teljesen angol mondatokat elküldeni, azokról tudom, hogy fordítani kell. Azokra gondolok, ahol esetleg valami angolul maradt a magyar szövegek között, vagy a magyar szövegben van helyesírási vagy egyéb hiba ilyeneket várok. Magam is ellenőrzöm ezeket, de óhatatlan, hogy ne maradjon benne. Az "és és" hibák már javítva lettek "és"-re, ezt a csoportos átnevezésnek köszönhettem, az új változatban ezek már "és"-ként fognak megjelenni. Köszönöm, ha segítesz!

2017. 01. 17. - 22:09
Senior fordító
Tölthető az újabb béta változat: http://patyekmagyaritasai.hu/Install/mabwfashun.exe

2016. 10. 24. - 16:31
Senior fordító
Az ősszel érkezik egy újabb béta magyarítás (itt már a dialógusok nagy része fordítva lesz - persze nem az egész). Amihez a játékkal játszók segítségét kérem az a következő: ha kint lesz az előbb említett béta, akkor szeretném a segítségeteket kérni, hogy képernyőmentés formájában e-mailben ([email protected]) küldjétek el nekem azokat a hibákat, amiket a már magyar szövegekben felfedezni véltek, illetve azokat amiben esetleg véletlen valamit angolul felejtettem). A teljesen angol mondatokról nem kell, mivel azok még fordításra várnak! Az új béta várható október-november környékén.  Más játékok (egyszerűen időm nincs rá, és csak olyat fordítok amit magam is játszok illetve tetszik) vagy más Mount and Blade játékok fordításával nem tudok foglalkozni, örülök, ha ezt is valamikor a jövő évben be tudom fejezni. Szóval az ehhez hasonló kérésekkel kíméljetek, köszönöm! :R

2016. 08. 29. - 09:41