Fórum Magyarítások Civilization VI

hirdetés
Törölt felhasználó
Hogy álltok a fordítással? Van valami új infó?
2017. 03. 12. - 08:40
Vagy esetleg egy Beyond Earth - Rising Tide magyarítás is jól jönne :)
2017. 03. 05. - 10:17
Sziasztok! Tudom, nem foglalkoztok a magyarítással, mert még sok patch, dlc jön, meg hogy idézzem: "Eszement módon jönnek a patchek, és a szöveges fájlokat szétb@ssza az egész!..... addig is , aki félig magyarul akar játszani, az játsszon DLC-k nélkül a játék 1.0-ás verziójával...." Szóval tapasztalatom szerint nem b@ssza szét, nekem az ausztrál dlc-vel is megspékelt játék fut, erre raktam rá a magyarításotokat és megy.... Esetleg nem tértek vissza a fordításhoz hamarabb, mint 2 év múlva? :)
2017. 03. 02. - 20:06
Nem, mi nem. De elvileg vannak a DLC-khez is magyarítások, meg olyanokról is tudok, amik elkészültek, de nem lettek ide feltöltve. Azokat nem mi készítettük.
2017. 01. 24. - 18:39
Az 5. rész dlc-it nem tervezitek megcsinálni?
2016. 12. 12. - 23:23
Szuper, kitartást srácok.
2016. 12. 04. - 11:52
Üdv minden érdeklődőnek. Először is piko, jeleztük tegnap a másik oldalon is, hogy ksézítjük. Másodszor Minuteman, 57%-on tartunk, és keresünk még fordító embereket. Felraktunk egy bétát az oldalunkra. www.heartsofiron4hun.eu Majd készítünk egy új weboldalt magunknak, addig a hoi4 oldalán lesz letölthető ez is. :D Ez van.
2016. 12. 04. - 08:46
Lécci itt is jelezd, hogy fordítjátok: http://magyaritasok.info.hu/
2016. 11. 28. - 17:59
Lesz beta kiadás vagy csak a teljest adjátok ki?
2016. 11. 26. - 18:05
Szia !  Érdeklődnék hogy hol tartotok,valamint hogy karira kapunk-e valamiféle próba verziót? :)  Minden tiszteletem a tiétek,csak így tovább!
2016. 11. 25. - 17:09
Helló! Már egy ideje kerestem azt a helyet, ahol írnak róla, és most végre megtaláltam. Én is szívesen segítek, de csak lassan tudok én haladni. Örömömre szolgálna segíteni egy ilyen játék lefordításán. Ha kell a segítségem, akkor kérlek küldj egy emailt, hogy melyik résznek álljak neki, mert már megnéztem, hogy miket kell lefordítani. Válaszodat köszönöm! Czinder Levente [email protected]
2016. 11. 13. - 14:07
Nem lehet elérni, nem tudom, miért nem teszi közzé, emailben küldi el másoknak a linket. Az állásunk most 60%-os fordítás. Folyamatos tesztelés alatt áll. Januárra készen lesz. Utána pedig megcsináljuk a szinkront hozzá.
2016. 11. 13. - 12:52
És a Brave kiegjénel a magyarítását el lehet érni valahol?
2016. 11. 12. - 13:53
Srácok hogy álltok? Sikerült összehangolnotok a fordítást?
2016. 11. 05. - 15:13
Hali! Egy ismerősömmel szívesen csatlakoznánk a fordításhoz. Már pár napot mi is rászántunk, elég sokat fordítottunk is, de sajnos nem nézelődtünk először, hogy már itt is folyik a munka.  Tudunk egyeztetni, hogy mik vannak már meg nálatok, illetve, hogy miként csatlakozhatunk? Köszi!
2016. 10. 30. - 12:18
Törölt felhasználó
A mailt elküldtem
2016. 10. 25. - 00:17
Én jó sokat fordítottam már belőle két nap alatt, ajjjj, remélem nem ugyanazokat fordítottuk.  :D Én meg nem találtam semmit hosszas böngészés után sem azzal kapcsolatban, hogy bárki is elkezdte volna. Nem szabad úgy nekiállni, hogy nem írsz róla sehova, mert látod-látod nekiállnak ilyen mazochisták, mint én.  Légy szíves, írj nekem egy email-t, hogy be tudjalak venni a csapatba, ne dolgozzunk külön, mert annak semmi értelme. JA, és írd meg az email-ben, hogy mely fájlokból fordítottál, mert rá kell szánnunk magunkat, hogy összefésüljük az enyémmel, ha van olyan, amit mindketten fordítottunk (az nem lenne kellemes). Google Drive-ban szoktunk dolgozni, hogy egyszerre egy fájlon tudjunk többen is meg egyéb praktikák okán. Megosztom veled a linket, ha írsz. címem: [email protected]
2016. 10. 24. - 18:59
Törölt felhasználó
Jajjajj, én már lassan egy hete csinálom a fordítását, mert nem tudtam, hogy lesz e csapat, aki elvállalja a 6. részét, abból kindulva, hogy az 5. rész Brave kiegjét már senki se fordította le rajtam kívül.
2016. 10. 24. - 17:46
Sziasztok! Én a Paradox Hungary fordítócsoport vezetője vagyok, s ebből mindenkinek leeshet, hogy Paradox játékokat fordítunk. No de, én egyedül úgy döntöttem, mindemellett nekiállok a Civilization VI fordításának (ha kell, szintén egyedül), bár maga a játék az előző verziókhoz képest elég silány állapotban látott napvilágot, mégis úgy döntöttem, lefordítom, és vállalom a szinkron elkészítését is az utolsó fázisokban. Szerencsére maga a játék szövege elég egyszerű, vannak külön text fájlok, amik könnyen érthetően, tehát nem kell hozzá semmilyen program és egyebek. Igazából az a kérdésem, hogy lenne itt köztetek olyan, aki csatlakozna hozzám? Mégis csak hamarabb végeznénk többen. Bár, nekem van 20 emberem, akik a Victoria II Ultimate mod-ot, illetve a Hearts of Iron IV-et fordítják, ők nem tudnának pluszba ezzel is foglalkozni, tehát ezért nem kérem meg őket erre a feladatra. Na meg, nagy részük talán életében nem játszott CIV-vel. - Másrészt azért írok ide, hogy ha már esetleg van olyan mazochista, aki még előttem is elkezdte fordítani, akkor csatlakozom hozzá. :) Nos, várom a hozzám csatlakozókat, vagy a már jelenleg is a játékot fordítókat, hogy jelentkezzenek.
2016. 10. 23. - 12:19