Sziasztok!
Én a Paradox Hungary fordítócsapatának vezetője vagyok.
Még nem láttam ezen az oldalon a Hearts of Iron IV-gyel kapcsolatos témát, se ehhez hasonlót, szóval vettem a bátorságot, és itt is felhívom mindenki figyelmét, hogy jelenleg (2016.10.23.) 75-80% között áll a magyarítása a játéknak.
Szintén ezen a napon még csak a 60%-os elérhető az oldalunkon ( [url=http://heartsofiron4hun.eu]www.heartsofironIVhun.eu[/url] ), de ez október végén 80%-ra ugrik, illetve felvettük a kapcsolatot a Hungarian Flavor mod készítőjével, és lefordítottuk 100%-ig az angol nyelvű mod-ját magyar nyelvre.
Bárki, aki szintén dolgozik a Hearts of Iron IV magyar nyelvén, [b]ne folytassa tovább[/b], inkább csatlakozzon hozzánk! Már június óta fordítjuk, azóta 3 magyarító csapat is a Paradox Hungary fordítócsapatába is beolvadt. Semmi értelme egymástól külön fordítani, csak mindkettőnknek plusz munkát adunk, hisz haladhatnánk együtt, gyorsabban.
Akinek van kedve csatlakozni, az írjon a
[email protected] email címünkre. Már csak eseményeket kellene fordítania az újonnan csatlakozó embereknek, ami nem nehéz, csak hosszabb mondatokból áll, szóval kicsit lassabb vele a munka, mint az egyszavas sorokkal, amik már rég-rég készen vannak.