Az akarat megvan, de basszus, annyi a jó játék, hogy nem győzi az ember......... kellene valami reklám ennek a hobbinak, vagy nem tudom, mert k kevesen vagyunk........ :-P
Remélem egyszer elkészül, mert nagyon megérdemli ez a játék, hogy olyanok is élvezhessék ezt a remekművet, akik eddig azért nem kezdtek bele mert nem értették a nyelvtudás hiánya miatt.
I hate be that guy, but... Szóval az állítólagos fordítótól kérdezném, hogy kb. mikorra lenne meg a fordítás, ha meglesz egyáltalán, és fordítható? Ha ez év, vagy jövő év eleje, azt még megvárom, de többet nem. Pls válaszolj erre! Köszi!
Én már végigvittem egyszer, sajnos nekem sem jó az angol tudásom, ezért én is nagyon örülnék egy magyarításnak. Remélem sikerül és köszönöm, jó munkát!
Csak sok sikert kívánok és remélem boldogúlsz majd vele. Szerintem rajtam kívúl még rengetegen szorítanak, hogy sikerrel járj. És köszönöm a belefektetett idődet és energiádat.
Igen, már szétszedtem mindent. A nagyját már megtaláltam, a menü az ami hiányzik még. Kérdés, hogy hogyan fogom tudni fordítani, mert az eddigi próbálkozásaim azzal végződtek, hogy a játék crashelt, de rajta vagyok.
Pár estét már eltöltöttem vele, csak azokat a fajta fájlokat találom amik Spoiler!: Vagy 9S hackelése alatt vagy Devola és Popola története alatt megy SpoilerEnd!. Se a menü, se a többit nem sikerült még előkerítenem.
Hirtelenjébe ennyit dobott ki a google :D
A Data mappában található egyik dataXXX.cpk fájlban található. Ezt az eszközt kell használni a kibontásához: https://github.com/wmltogether/CriPakTools/releases
Még mindig semmi? Bevallom, csak akkor kezdem el játszani, ha lesz magyarítás. Persze, ha nem lesz sokáig, bedarálom in english, de úgy nekem nem lesz az igazi...