Fórum Magyarítások Dark Messiah Might and Magic

Dark Messiah Might and Magic steam
hirdetés
Senior fordító

Már kaptam egy párszor a fejemre, hogy ígérgetek, aztán semmi nem lesz belőle, de akkor most mondom, hogy eléggé rohadt mocskos sok szöveg van a látszat ellenére ebben és bizony az újra fordítása évekkel ezelőtt elakadt, mert mindig valami elé kerül. Többek közt mondjuk az, hogy nem éppen új a cucc, no meg "pár" másiik fordítás.

Foglalkozok MAJD vele, ha elfogynak előle, amik nem ezer éve halogatottak...

2021. 08. 14. - 11:45

Csak probáljon kifagyni 😂😂😂 beleverek kettőt akkor a laptopba 😂😂😂 na de viccet félretéve állítólag az RG Mechanic Rip-el megy a magyarítás de leszedtem és már maga a játék bese tölt. Nem vágom h mi lehet a baj mert 1edül csak a Steam-es verzió ami megy eddig

2021. 08. 14. - 04:31

Amúgy szeva. :D

2021. 08. 13. - 23:56

Pont ezzel van a gond. Nekem is meg van sztímen, de csak szívtam vele.

Egyébként lemezesen is megvolt régen, és az is magyar volt. Szerintem ugyanazt a verziót szedtem le valahonnan. Az simán ment.

2021. 08. 13. - 23:45

Nekem a virágbolti verzióval nem volt gondom, 1-2 hónapja próbáltam.

Aztán letöröltem, mert mással játszottam.

(Szivats üdv itt is :) (thuviel)

2021. 08. 13. - 23:19

Ezt is megcsináltam anno, mégis fagyott a steam-es. Nem rögtön, egy idő után. Mindenesetre remélem neked nem lesz vele gondod.

2021. 08. 13. - 23:04

Ha esetleg olvassa valaki még akkor rájöttem a megoldásra.

Elsőnek a PCGamingWiki Dark Messiah oldalról lekell szedni a Magyar videó pack-et ami a játék támogatott nyelvei közt érhető el. Felrakod a játék mappájába. Elindítod a játékot beállítod utána kilépsz. Ami itt van Link azt letöltöd és a leírtak alapján megcsinálod és Magyar lesz :D

2021. 08. 13. - 22:44

Több verzió is van fenn. Mindenesetre a sztímes után nekem működött.

2021. 08. 13. - 22:44

Én is megtaláltam azt a verziót de a vicc h az else indul >< Az Intro után az is kifagy ><

2021. 08. 13. - 22:34

Én is jártam így anno ezzel a játékkal.

Mivel nem nagyon találtam rá megoldást, bizony kénytelen voltam meglátogatni a virágboltot. Ott van alapból magyar feliratos verzió is.

2021. 08. 13. - 22:16

Jó estét!

A minap leszedtem Steam-ről a játékot újra rám jött a nosztalgia de nekem is az angol van meg. Leszedtem az alábbi linket megcsináltam mindent ahogyan levolt írva bejön a hang de ilyen rózsaszín paca van a képen majd az Intro után kifagy. Valami megoldás esetleg ha volna rá azt megköszönném.

2021. 08. 13. - 21:56

Nálam jó volt, nem tudom mi lehet a baj, nem hiszem hogy ránéznék, esetleg ha sokan kérnék...

2021. 01. 23. - 14:04
Senior fordító

Napokban vettem elő a játékot a Steam könyvtáramból és az Anonymusx által megosztott anyaggal (a leírást követve) már a prológus alatt kifagy a játék. Érintetlenül már az 5. fejezetnél járok. Amúgy tényleg elég röhejes a fordítás állapota. Ráférne egy alapos korrekció.

2021. 01. 22. - 19:38
Senior fordító
Amúgy is későbbre tolódik, mert bizonyos technikai részletekre én sem vagyok felkészülve, így segítséget kell kérnem "magasabb körökben".... Szóval előbb az utóbbi Dark... utána jöhet a Megváltó...
2017. 10. 27. - 18:48
@Keeper..Igen az nagyon jó lenne  ha elkészülne végre. A Messiah-t hagyd a D2 utánra ha lehet.
2017. 10. 27. - 05:18
Senior fordító
Nem bírom ki, hogy ne írjam le itt, akkor is, ha esetleg szankcionálva leszek érte... Még egy ekkora rakás szemetet, mint a Seven M fordítása, nem láttam még hivatalos fordításban.... Technikailag hulladék... fogalmuk nem volt róla mire képes vagy nem képes a motor, fordítottak, mint a gép... akár a gép...  Ahogy éppen sikerül. Sok a szöveg, persze! De ez nem ok arra, hogy olyanok legyenek, mint: "Meet the Dragon!" = "Most véged!" Hát ez mi már???! És TELE VAN! Szóval akkor, most kezdődik a B terv: ennyi idő után, ez nem éppen szerelem első látásra... szóval akkor én most ezt a szemétdombot kitakarítom szépen.... Már most megbántam amúgy, hogy magyarul akartam játszani vele, de LEGYEN! Mielőtt még valaki félreérti, aki erre jár: ez nem a feltöltő és újra közkézre adó kolléga hibája, ezért a förmedvényért PÉNZT kért a forgalmazó...!
2017. 10. 27. - 01:16
Senior fordító
Biztos, hogy van jogutódjuk és gondolom nem szeretnél egy csinos kis csekkecskét (is) tőlük. Na de nem ezért írtam, nem érdekel engem a jogi háttere a dolognak igazán, mert: meg lehet csinálni ezt telepítővel, diszktéren kicsire, kijavítva, ami amúgy is évek óta lóg a levegőben. Ha van rá igény, megcsinálom. Annyira nagyon sokáig sem tart. Csak előbb ki kéne magam vergődni a Darksiders 2 utolsó ~2400 során és a lektorálásán....
2017. 10. 17. - 19:47
Nem én égettem bele a feliratokat a videóba, szerintem mivel van hozzá fordítás, időpazarlás lenne hozzá készíteni hozzá egy másikat... A magyar kiadást meg a seven m hozta forgalomba, de az már rég megszűnt, na meg a játék sem mai, és nem is lehet kapni a magyar kiadást sehol, szóval nem tudom hogy lenne-e belőle komolyabb probléma... ha lenne is legfeljebb küldenek egy e-mailt, hogy töröljem..
2017. 10. 17. - 13:49
Senior fordító
Szia! Megnéztem a "csomagot". Már megcsináltam párszor magamnak én is, ám ez így nem igazán jó. Nagyon nagy, mert a videók feliratozását beléjük égetted. Ha gondolod, készíthetek olyan verziót, amiben tényleg csak a fordítás van és csak szöveges fájlokban... (pár száz KB szerintem, nem több, feliratozza a videókat külön)  DE... azt tudnod kell, hogy mivel magyarul jelent meg a játék, át kéne dolgozni erősen a fordítást, mert gondolom nem szeretnél jogi hercehurcát... Én jelenleg a Darksiders 2 fordításon dolgozom, nem terveztem mostanában ekkora projektet, de szívügyem ez a cím, ha gondolod segítek szívesen! Írj egy mailt, ha tudok segíteni: v8506reborn kukacka gmail pont com
2017. 10. 15. - 22:02
Hozzáigazítottam a steames Dark Messiah Might and Magic-hez a hivatalos magyarítást, a feliratozott videókat is tartalmazza. Még nincs letesztelve teljesen. https://drive.google.com/file/d/0BwD5NjbCDDEccEFaYWRxVGpwbWs/view?usp=sharing
2017. 10. 10. - 11:08