Már kaptam egy párszor a fejemre, hogy ígérgetek, aztán semmi nem lesz belőle, de akkor most mondom, hogy eléggé rohadt mocskos sok szöveg van a látszat ellenére ebben és bizony az újra fordítása évekkel ezelőtt elakadt, mert mindig valami elé kerül. Többek közt mondjuk az, hogy nem éppen új a cucc, no meg "pár" másiik fordítás.
Foglalkozok MAJD vele, ha elfogynak előle, amik nem ezer éve halogatottak...
Csak probáljon kifagyni 😂😂😂 beleverek kettőt akkor a laptopba 😂😂😂 na de viccet félretéve állítólag az RG Mechanic Rip-el megy a magyarítás de leszedtem és már maga a játék bese tölt. Nem vágom h mi lehet a baj mert 1edül csak a Steam-es verzió ami megy eddig
Amúgy szeva. :D
Pont ezzel van a gond. Nekem is meg van sztímen, de csak szívtam vele.
Egyébként lemezesen is megvolt régen, és az is magyar volt. Szerintem ugyanazt a verziót szedtem le valahonnan. Az simán ment.
Nekem a virágbolti verzióval nem volt gondom, 1-2 hónapja próbáltam.
Aztán letöröltem, mert mással játszottam.
(Szivats üdv itt is :) (thuviel)
Ezt is megcsináltam anno, mégis fagyott a steam-es. Nem rögtön, egy idő után. Mindenesetre remélem neked nem lesz vele gondod.
Ha esetleg olvassa valaki még akkor rájöttem a megoldásra.
Elsőnek a PCGamingWiki Dark Messiah oldalról lekell szedni a Magyar videó pack-et ami a játék támogatott nyelvei közt érhető el. Felrakod a játék mappájába. Elindítod a játékot beállítod utána kilépsz. Ami itt van Link azt letöltöd és a leírtak alapján megcsinálod és Magyar lesz :D
Több verzió is van fenn. Mindenesetre a sztímes után nekem működött.
Én is megtaláltam azt a verziót de a vicc h az else indul >< Az Intro után az is kifagy ><
Én is jártam így anno ezzel a játékkal.
Mivel nem nagyon találtam rá megoldást, bizony kénytelen voltam meglátogatni a virágboltot. Ott van alapból magyar feliratos verzió is.
Jó estét!
A minap leszedtem Steam-ről a játékot újra rám jött a nosztalgia de nekem is az angol van meg. Leszedtem az alábbi linket megcsináltam mindent ahogyan levolt írva bejön a hang de ilyen rózsaszín paca van a képen majd az Intro után kifagy. Valami megoldás esetleg ha volna rá azt megköszönném.
Nálam jó volt, nem tudom mi lehet a baj, nem hiszem hogy ránéznék, esetleg ha sokan kérnék...
Napokban vettem elő a játékot a Steam könyvtáramból és az Anonymusx által megosztott anyaggal (a leírást követve) már a prológus alatt kifagy a játék. Érintetlenül már az 5. fejezetnél járok. Amúgy tényleg elég röhejes a fordítás állapota. Ráférne egy alapos korrekció.