Szia!
Szívesen!
Ha van egy adagnyi kész részed és kipróbálnád hogy működik, szólj, összerakjuk játszhatóra azt. Nem kell és nem is érdemes az egész fordítást ledarálni, mint írtam is. Hátha lesz vele valami technikai nyűg. Persze ha szeretnéd, egyben is ledarálhatod, de szerintem húzós lesz úgy....
Szia! Köszönöm szépen. Az általad leírtak szerint a fordítást megkezdtem. Ha kész vagyok akkor segítesz megcsinálni még? Mármint, hogy "telepíthető/használható" légyen.
Pár fontot ki kell javítani, mert nem teljesen ékezetesek. De csak akkor csinálom meg, ha valaki tényleg késztetést érez fordítani ezt a cuccot. Szeretem a témakört, de ennyire nem tudok angolul...
Pár "játékszabály", illetve "előzetes":
[url=https://drive.google.com/open?id=1ruD_jxuGVDJaKr4ecwbUDFR5KX3L2Ijl]Itt[/url] vannak a magyarításra váró, vélhetőleg az összes szöveget is tartalmazó fájlok.
A xliff formátum tulajdonképp xml, így akként is kell kezeli. Notepad++ kell hozzá, semmi más.
A source sorokban az eredeti szöveg, a target sorokban várja majd a program a fordítást. Máshoz ne nyúljatok, mert akkor halál biztos nem veszi fel a motor a fordítást, vagy rosszabb esetben nem tudom felépíteni az új fájlokat.
Vannak értelemszerűen nem fordítandó szövegek, jellemzően azok a sorok, amikben _ van. Hagyjuk békén azokat!
Az Engine fordításait ne vigyük túlzásba, lehet nem is kell: csak amit megláttok a játékon belül megjelenni.
Elsőre ki kéne próbálni valami szöveget a játék elején. Ezt én maholnap megejtem, megnézem kezeli-e az ékezeteket. Szinte biztos vagyok benne, hogy igen, de ért már meglepetés ezzel. Ezt még könnyű kijavítani. Ha viszont nem veszi fel a fordításokat, akkor könnyes búcsút intünk a projektnek, mert azt nem tudom megcsinálni.
Addig még én a technikai oldalával bíbelődöm, valaki kezdje el fordítani a játék elejét, hogy időben meg tudjuk nézni működik-e. Pár napot várok, ha addig senki sem jelentkezik, akkor részemről sikertelennek tekintem ezt és én sem tudok vele foglalkozni, mert ennyi időm nincsen. Pontosabban ennyi sincs. Sorry, ez van. Így is el vagyok csúszva saját dolgaimmal is....
Sziasztok!
Fordítani nem szeretném, de megnézem nektek, hogy fordítható-e vagy sem, illetve ha igen, aki akarja fordítani, annak kiteszem valahová a nyers fájlt/fájlokat...
Mivel nem várható magyarítás a játékhoz így időben szeretnék fordítokat toborozni a játék lokalizálásához !
Szerintem hatalmasat fog durrantani, ahogyan az a régi Call of Cthulhu is tette.
Megjelenés dátuma: 2018. okt. 30.
https://store.steampowered.com/app/399810/Call_of_Cthulhu/