Hello!
Jelenleg 0% on állunk :)
Kijött az új DLC, a 2130 ami miatt bekerült kb 970 új sor a magyarításba.
Viszont azóta (tegnap) nem sikerült életre kelteni a magyarítást semilyen formátumban.
Az eredeti 80% nál többen állt már.
A mostani a program szerint visszaesett 61% ra. viszont mivel nem megy így 0% os.
Látja hogy bent van a magyarítás, de nem használja (senkinek...)
Ha lesz egy falatnyi időm és a napi frissítések megszünnek (van elég baja a fejlesztőknek, annyi hibát öntöttek a nyakukba hogy pislognak) akkor összefésülöm a fordítást, de most fordítva, viszont ezt is le kell programozzam ami még nagyobb baj nekem :D
Jövőhéten délelőttös leszek, akkor talán DU lesz is időm...
segiteni lehet, sediqwe _kukaca_ gmail.com ra írj :)
Egészen idáig sehogy :) Lévén ebben a hónapban költöztem. Ha valami is előkerül a dobozokból , szólok. Ahogy látom a fejlesztők is megálltak jelenleg az updattel. Szabi van, illetve a kiegészítőt csinálják... Nincs elfeledve, csak a költözés 3 gyerekkel 1 anyával nem egyszerű :DDDDD (De ezt már az új lakásból, a PC-m ről írom...tehát haladok...)
Sikerült megírni a programot ami a fejlesztők által random beírt új szöveget megjelöli és átemeli a fordításba, folytatódhat a fordítás! :) Köszi aki jelezte a hibát /elírást :) hajnali 1:18 :@
Nem tudom, jelenleg mod formában tölthető le a STEAM mühelyből, ha le tudod onnan tölteni a törttel, akkor mehet, ha nem, fogalmam sincs. :)
Maga a mod így található meg nálam:
d:\Steam\steamapps\workshop\content\671440\1742118144\
Nemtom, a törthöz emlékeim szerint nem kellett maga a STEAM ... így nem igen :\
Egyelőre ismerkedek a játék fordíthatóságával... aki tud és szeretne is segíteni, keressen meg bátran Steamen :)
[url=https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1742118144]Link[/url]