Fórum Magyarítások Broken Sword - Shadow of Templars eredeti

hirdetés
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a választ holnap meg nézem :)

2023. 10. 06. - 21:28
Moderátor
Senior fordító

Állítsd át a nyelvet britt angolra, ahogy az le is van írva a telepítőben.....

"A honosítás STEAM és GoG verziókkal lett tesztelve.

A játék beállításainál a felirat nyelvét BRIT ANGOLRA (UK) kell állítani! Mindenképpen ellenőrizd!

A menü egyből magyarul lesz, mivel azok képként voltak a játékban."

Támogatók listája: https://fearka.webnode.hu

2023. 10. 06. - 11:58
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a directors cutos gogos verzió van meg .Az lenne a problémàm hogy a menű magyar meg az elején a videó magyar amikor màr meg jelenik a napló az nem magyar meg amikor rà nézek egy tàrgyra és egy megjegyzést tesz sajnos asse magyar mi lehet a gond?

2023. 10. 05. - 21:07
Sziasztok Egy viszonylag új felhasználó itt, de az oldalt régóta látogatom. Tudom hogy a játéknak van magyarítása az oldalon, de esetleg nem tud valaki egy másik vagy egy updatelt verziójú magyarításról? A Gamehunteres magyarítás elég sok félrefordítást tartalmaz (a Directors Cutos részhez tartozó új szövegrészben nem találkoztam hibával, thx FEARka) és hát eléggé elvesz az elményből. Szerintem ez a klasszikus megérdemel olyan minőségi forditást mint anno a Bioshock vagy a Batman játékok kaptak. Ez nem kritizálás meg szivatás akar lenni, remélem senki nem veszi zokon. Csak érdeklődni szerettem volna. Azt nem várhatom, hogy valaki nekiálljon újra átnézni, de reménykedem hogy esetleg a hibákat később kijavitották vagy valami hasonló.  
2019. 06. 13. - 20:55