Fórum Magyarítások Runaway: A Road Adventure

Kérés
hirdetés

@Mehee01 Keress meg légyszi Discordon, vagy emailben (nickem+frímél). Kérdeznék valamit.

2021. 07. 15. - 19:52

Az e-mail címem megtalálható a profilomon, ha minden igaz. Jelezd ha nem találnád meg.

2021. 01. 29. - 08:29
Törölt felhasználó

Szia :) Kaphatok tőled egy e-mail cimet? Nálam sikerült. Valóban hiányzott a játékból egy file, ahogy azt lejjebb is megírtam, de azóta a regedistben töröltem, a fent maradó fajlokat, illetve a Revo törlést használva újra tettem a játékot. Elöször angolul, (. **********.com ) innen letöltve , majd a saját cd-met is elinditva , "rá / összefésülve/ az angollal , most magyarul játszok vele. Ebben a pillanatban is . :) Ezt a fajlt másoltam ide C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\Engine\6\Intel 32 ......IKernel.exe Ez benne van az angolos verzióba. 601 kb. szemben a 339 kb-tal Próbáld ki . :)

2021. 01. 29. - 00:17
Törölt felhasználó

Szia FEDO!, Nálam ugyan ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy az intró után leáll a játék. 1 file, hiányzik neki. A DATAVB04,001 ezt viszont sehol se lehet beszerezni a neten. Az eredetim játéknál, szintúgy fenn áll ez a hiba. Gyanitom, hogy kompatibilis hiba lehet, vagy a CD olvasó nem olvassa be " helyesen " a mappákat.

2021. 01. 21. - 19:27

Köszi a megosztást Mehee01, a steames verzión is úgyanúgy működik ahogy leírtad. Emlékszem anno én a CD-ről próbáltam áthúzni a file-okat, de nem sikerült a próbálkozásom, lefagyott a játék. Az exe indító valóban nem működik, csak a mappát kell rámásolni és a menü kivételével magyar a felirat.

Remélhetőleg az egész játékra vonatkozik, nem csak az elejére, egyelőre még csak az elejét próbáltam.

2021. 01. 07. - 20:07

Köszönöm, majd kipróbálom.

2021. 01. 02. - 09:44
Törölt felhasználó

Szia, Csak most olvastam a hozzá szólást. Abban még esetleg tudok segíteni, h az egész CD tartalmat elkuldom neked e mail címre. Vagy a Team wievert programot is használhatók. Én kipróbáltam a win 10en és működik rendesen. A címem [email protected]. Erre írj,. BUÉK. 😊 🍾🥂

2020. 12. 31. - 17:58

Próbáld meg ezt.

Nekem GoG-on van meg, azzal azt csinálta, hogy ha csak a mappát másoltam át, akkor magyar lett a játék (menüt leszámítva) viszont az ő, ű karakterek rosszul jelennek meg, mindenesetre már így is jobb mint a semmi.

Ha az exe fájlt is felülírom, akkor sajnos nem indul a játék, de lehet, hogy a steames jó lesz.

Nem tudom ki hozta össze a csomagot, név nélkül ösztotta meg.

2020. 12. 30. - 16:20

Szia SilverM! Az a helyzet, hogy kb. 1 éve a steamen valaki elküldte nekem a CD-k tartalmát, de sajnos nem sikerült átemelnem a steames verzióba. Pontosabban átmásoltam őket a játék főkönyvtárába, magyar is lett benne valami de a game lefagyott a nyitó intro után.

Úgy tűnik vlmi kompatibilitási hiba van a dologban és őszintén szólva nem igazán értek én az ilyen dolgokhoz. Lehet hogy valaki egy telepítési programmal megtudná oldani, én erre sajnos képtelen vagyok.

2020. 12. 29. - 08:12
Törölt felhasználó

Szia fedoruk. ! Sajnos csak most akadtam rá a topikodra, igy nem tudom, hogy érdekel e még a Runaway c játék. Nekem eredetiben van meg. -Anno sokat játszottam vele , de most parlagon áll, viszont kidobni nincs szivem . Ergo, ha még érdekel a magyar szöveg file, úgy szivesen segítek neked . Újra feltelepitem a gépre, és kimásolom azokat amik kellenek neked. A játék 3 lemezből áll, de mivel Win 10 -em van nem tudom, hogy elindul e . :D Csak akkor válaszolj, ha nem mondtál le róla, hogy játsz vele. Addig is minden jót.

2020. 12. 15. - 01:22
Üdv A játékot nem rég vettem meg a Steamen (kb. fél éve) és ha jól tudom Magyarországon magyar felirattal adták ki. A Steamen sajnos csak angolul és franciául telepíthető, de szeretném magyarul kijátszani a játékot. Nem tudja valaki esetleg hogy melyek pontosan a nyelvi fájlok? A játék fórumán valaki felajánlotta hogy feltölti a teljes magyar játékot, de nekem csak a nyelvi fájlok kellenének. Szerintem kivitelezhető lenne, annak idején a Splinter Cell Pandora Tommorow-t is így szereztem be, szinkronosan.  A segítséget előre is köszönöm.
2019. 12. 14. - 08:26