Minden fájlt és könyvtárat bemásoltál ide: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Pioneers of Pagonia\Pak könyvtára, és utána indítottad a start.batot?
Szia! A feleségem most kezdett el játszani a The Settlers: Rise of Cultures játékkal. Nagyon sokat segítene, ha legalább részben magyar nyelvű lenne a játék. Megosztanád velem/velünk az eddig elkészült magyarosítást? Előre is köszönjük!
Sziasztok!
Elkészítettem valamennyire a játék honosítását. Nagyon sok rész át lett emelve a The Settlers 2 - 10th Anniversary magyarításából(ezóttal is hatalmas köszönet Taky-nak.) Viszont a küldetéseket magam fordítottam, hiányos német, illetve lengyel tudásomnak köszönhetően leginkább a google fordító segítségével. Próbáltam valamennyire úgy írni a szövegeket, hogy magyaros legyen, de még nem vagyok vele teljesen készen, körülbelül 70-80%-nál tarthatok. Ha esetleg valakit érdekel szívesen megosztom az eddig elkészült munkámat, és ha valaki úgy érzi, adhatna néhány javítást a fordítás elkészültéhez. Nem tudom, hogy itt lehet-e linket megosztani, ha megerősítő választ kapok, azonnal megosztom a letöltőlinket. :)
[color=#222222][size=2][font=arial, sans-serif]Keresési eredmények[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=3][font=arial, sans-serif][size=2]Internetes találatok
[/size][/font][/size][/color]