Fórum Magyarítások Car Mechanic Simulator 2021

hirdetés

Sziasztok.

Sok macerálás után végül sikerült a fejlesztőkkel megegyezni, így a következő frissítésben benne lesz a teljes magyarítás kiegészítőkkel kibővítve.

2024. 10. 10. - 10:50
Vezető szerkesztő

Nem az első játék ahol egy frissítés tönkre vágta (vagy szándékosan letiltották) a játékban egyes nyelvi fájlokat. Ez általában akkor fordul elő ha a frissítéshez nincs hozzáigazítva (még) az adott fájl, és aki azzal szeretné használni, esetünkben a magyar nyelvi fájlal, annak hol magyar lenne hol angol, vagy rosszabb esetben hibát okozna a játékban.

Ilyenkor amíg nincs frissítve az adott nyelvi fájl addig leszokták tiltani, de amint a megbízott fordító elvégzi a frissítést ismét elérhető lesz. Remélhetőleg itt is ez a helyzet, a warez megoldások helyett inkább keressétek fel a hivatalos csatornákat és érdeklődjetek miért lett letiltva a játékban a magyar nyelv, vagy közvetlen a fordítót is felkereshetitek, az elérhetőségét megtaláljátok itt az oldalon a játék adatlapjánál!

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2021. 10. 28. - 09:01

Megvan a megoldás.

A letöltött txt-t másold be

Steam\steamapps\common\Car Mechanic Simulator 2021\Car Mechanic Simulator 2021_Data\StreamingAssets\Localizations\

mapába.

És már magyarul indul az 1.0.12-es verzió.

"Tilos hivatalos nyelvi fájlokat megosztani. Link törölve!"  

Moderálta: Cyrus (2021. 10. 28. - 09:02)

2021. 10. 27. - 19:54

Mai napon frissítéskor én is ezzel szembesültem. Nagyon megköszönném én is a régi verzót, vagy egy magyarosítást.

2021. 10. 27. - 18:25

Sajnálatos módon a legújabb frissítés alkalmából a magyar nyelvet kivették a játékból. Ha valakinek meg van még a frissítés előtti verzió örülnék neki,ha megosztaná. Vagy újra elkezdené valaki lefordítani.

2021. 10. 27. - 16:15