Üdv! Van valami készülőben az Anniversary kiadásnál? Azért kérdezem, mert új végigjátszást akarok kezdeni a Special kiadással, de akkor várnék.
Erdemes lehet irni a morrohun.hu forumara ezzel kapcsolatban. Ha a technikai sracok latjak, hogy nagy igeny van ra, akkor talan lehet belole valami. Viszont fogalmam sincs, hogy mennyi munkarol van szo...
Én is nagyon szivesen támogatnám akkár anyagilak is ha le lenne forditva.
Csatlakozom a felvetéshez!!! Még áldoznék is némi anyagi segítséget!!!
Üdvözletem!
Lassan másfél évvel a Skyrim Anniversary Edition megjelenése után, lehet arra számítani, hogy a közvel- vagy a távoljövőben valaki javítja a jelenlegi új verzió hibáit, hogy a magyarítással a játék megfelelően működjön? Esetleg az újonnan hivatalosan bekerült tartalmak is fordításra kerülhetnek? Szerintem sokan nagyon hálásak lennének érte.
Szia! Már volt erről szó a MorroHun fórumon, nézz be ide: https://www.morrohun.hu/forum/viewtopic.php?t=19857
Sziasztok! Köszi ezt a fórumot! Nagyon szeretem a Skyrimet. Az lenne a kérdésem szerintetek lesz e rá némi esély Anniversary Edition -höz készülni fog e esetleg magyarítás? Köszi a választ további szép napot!
Sziasztok a témakör csak azért lett létrehozva ,hogy itt is lehessen a játék fordításáról infót kapni/szerezni (Mielött megkapnám ,hogy miért nem a fordítók hivatalos oldalán kédezel/érdeklődsz)