Kedves H.Adam!
Hibák minden fordításban maradnak, akármennyit is dolgozik rajta az ember. A Düne könyv új kiadásában az első 300 oldalon kettőt is találtam. Pedig az egy lektorált (előszó szerinti az eredetihez jobban hasonlító újragondolt fordítás) eposzi műremek. Ne aggódj az esetleges elírások miatt, maximum nem az 1.0 lesz a végleges verzió a visszajelzések után! Bár én tudok valamennyire angolul, de nagyon várom már azt az élményt amit a Magyar felirat hozzáad a játékélményéhez. Úgyhogy szerintem többünk nevében is kérhetem, tedd közzé a munkád gyümölcsét!
Törölt felhasználó
Na ez fel vidította a napomat :) nagyon várom már. Nagyon régóta a steam könyvtáramba van ez a játék :)
Nagyon szépen köszönjük :)
Ha úgy van, jöhet a 0.9-es verzió is :P
Ha nem szól közbe az élet, a héten befejezem az 1.0-ás változatot. Úgy gondolom, amit öt végigjátszás alatt nem vettem észre vagy elsiklottam fölötte, azt majd észreveszik mások :)
Törölt felhasználó
Én is várom a fordítást nagyon :) remélem a héten már tölthető lesz :)
Sziasztok!
Mikorra várható, hogy elkészül? Addig nem kezdem el a játékot, és már tűkön ülök lassan 1 hónapja :D
Köszi
Marci
Törölt felhasználó
Csak nyugodtan nem kell el kapkodni :) én már 3 nap se hasznàltam a tippeket :)
Rossznak én sem nevezném, a sztorit nagyon élveztem, viszont a játék technikai és játékmenet részén lehetett volna mit csiszolni.
Ígérem, sokat már nem kell várni a fordításra, pár finomhangolást leszámítva csak a súgórendszert kell még átnéznem. Ez sajnos hosszú és unalmas lesz, mivel elég komoly hányada a szövegállománynak. Szerintem túlságosan részletes és elaprózott lett, de hát ez van. Én mindenesetre már most ajánlom a tippek kikapcsolását :D
Törölt felhasználó
Na ezt örömmel olvasom mivel be fejeztem a kiegészítőt. Mindent egybe vetve nem volt ez olyan rossz ez a rész se bár egy kicsit rövid volt meg egy két bug miatt előröl kellett kezdenem. De az első 2 részt az nem üti oda se grafikailag se játmenetileg se. Nagyon várom a fordítást már meg van véve a játék is. :)
Hát a 4. rész szerintem sokkal jobb lett a harmadiknál, minden szempontból :)
Törölt felhasználó
Én is most fejeztem be a 3.részt. még a kiegészítőt végig viszem és jöhet a world before :)
Én is nemrég fejeztem be a 3. részt, és amikor észrevettem hogy a 4. részhez készül a fordítás, és hogy már csak utómunkálatok vannak, nagyon nagyon megörültem. :-) Nagyon szépen köszi H.Adam hogy megcsináltad.
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a választ nagy türelemmel várom mivel még a 3.részt tolom :)
Egy kis segítséget kérünk! Akinek steames vagy epices változata van a játékból, az írjon nekem, hogy tudjuk ellenőrizni a fájlokat ezeknél a verzióknál is.
Reményeim szerint még e hónapban elérhető lesz :) Köszönöm a türelmet addig is!
Törölt felhasználó
Szia körülbelül mikorra várható a játék fordítása. Nagyon várom most nem régibe kezdtem el a 3.részt. és eddig kisebb hibák meg bugoktól el tekintve nagyon jó kis játék. Olvastam hogy ez a része még jobb lett mint a 3. és nagyon várom a fordítást. A választ előre is köszönöm :)
Köszönöm és igazán nincs mit :)
Rendben, köszönjük a jelzésedet. Kitartást a hátralévő munkához és milló köszönet, hogy elkészíted.
Ha minden jól megy, a héten kész lesz a nyersfordítás, és reményeim szerint a tesztelés sem fog egy hónapnál tovább tartani. Addig is egy kis (rektorálás és tesztelés előtti) kedvcsináló a játék legelejéről:
https://youtu.be/_q65TtMGSoQ
Törölt felhasználó
Ja...közben látom, hogy még meg sem jelent! Bocsánat, én még egy másik megjelenési dátumra emlékeztem!
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a címben említett Syberia: The World Before nevű játékot elkezdte valaki fordítani? Bocs ha már volt valahol ez a téma, de én nem találtam sehol.
Köszi a választ!