Fórum Magyarítások Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Magyarítás
hirdetés
Senior fordító

Szia!

Mivel nem láttam még a játékadatbázisban sem bejegyezve, és a fórumon akkor még nem szerepelt ez a beszélgetés, elkezdtem én is fordítani a játékot. Ha van kedved hozzá, egyesíthetnénk fordítói erőinket a projekt gyorsabb előrehaladásáért. :)

Amennyiben látsz benne rációt, keress fel a jpoghun(kukac)gmail.com-on ;)

2022. 04. 26. - 22:04

Oh saját scriptet írtam hozzá, és már működik a .FT2 texture fontok bővítése :)) Azzal nincs is gond, de igen valószínü, hogy változni fog a struktúrája a dolgoknak. Igazából én mindig külön fileban kezdem a stringeket, hogy később ha változik feltudjam használni őket. Amúgy is a magyar szinkronos változatból kell kikeresni a legtöbb dolgot, amit nem egyedileg írtak a játékhoz. :))

Te köszönöm a tanácsokat! ^^

2022. 04. 19. - 03:16
Senior fordító

Szerintem ezzel a játékkal várjál még, 2 okból is.

1: Még jön hozzá DLC és frissítés, szóval biztosan kutyulni fogják a szövegfájlt.

2: Az eredeti ttgames quickbms script még nem működik ezzel. Amit fórumokon találni, azzal még csak a szövegfájlokat lehet módosítgatni.

Ha a betűfájlokat akarod módosítani, arra mindig hibát fog dobni. (Még akkor is ha az eredeti, módosítatlan fájlt akarnád visszarakni.)

Régebbi Lego SW játékoknál simán lehetséges a betűk módosítása, itt még nem.

De nem akarom elvenni a kedved, csak szerintem még korai.

2022. 04. 18. - 19:31

Ha force reimportot csinálsz, annak soha nem lesz jó vége.

Próbáld inkább a reimport2 módot (-r -r -w kapcsoló).

2022. 04. 18. - 11:45

Hát elég kínai számomra amit írsz :-) de a lényeg hogy alakulgat akkor. Kitartást és köszi.

2022. 04. 18. - 09:57

Most a húsvét és a privát élet kicsit lestrapált, de már elkezdtem reverse engineerkedni a fileokat és a texture fontokat. Nem kis kihívás mert jelenleg még új az előző LEGO Star Warsokhoz képest a motor, és bár ugyanúgy .DAT és kipakolható, elég érzékeny injection vagy file cserére. Eddig megjeleníti a magyar szöveget, természetesen a speciális karaktereinket valahogy bele kell raknom a texture fontokba, mert nem sima fontot használ. És hát amint módosítva van a localization, elcsúsznak a sorok force injectionnel. Ha vissza tudom majd pakolni rendesen, akkor elvileg klappol minden, és elkezdem szabadidőmben a fordítást. De egyenlőre így is 3GB a file csak hogy teszteljek stringeket. :D

Majd alakul, ha valaki nem jön rá előbb. :))

2022. 04. 18. - 04:17

Sziasztok.

Mivel bőségesen van szöveges tartalom a játékban, kérdezném hogy valakinek lenne e kedve magyarítást készíteni hozzá. Vagy van e tervben már valakinél.

2022. 04. 17. - 20:35