Fórum Magyarítások Dragon Age: Origins

Magyarítás
hirdetés
djbigyo

Üdvözletem. Nagyon szépen köszönöm én is. Remélem a Steam es változattal működni fog :)

2023. 05. 16. - 22:53
balti

Köszönöm, hogy feltöltötted! Az új EA indítóval nem lehet nyelvet változtatni sem.

2023. 04. 22. - 05:15
Buxa88

Szia! Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled ez, hogy itt is megosztodtad. Legyen szép estét.

U.I.: Már csak egy lelkes vállalkozónok kellene a Dragon Age 2 magyarítását rendbeszedni :-)

2022. 05. 20. - 22:12
Csori96

2014-ben TBlint hozzáigazította az alapjáték és a kiegészítők fordításait az Ultimate Edition-höz, illetve eszközölt néhány javítást.

A Dragon Age: Origins alapjáték, az első kiegészítő (Awakening) és néhány DLC idehaza magyar felirattal jelent meg, viszont a később érkező kiegészítések (DLC-k) és az idővel az összes tartalmat magába foglaló Ultimate Edition változat már nem kapott hivatalos lokalizációt. Ezért úgy döntöttem, hogy a korábbi hivatalos fordításokat átültetem az új verzióra (javítom az fájlok közötti eltéréseket, a korábbi fordítás esetleges nyelvtani hibáit és lefordítom az újonnan érkező szövegeket) és javítom a HL Team által készített DLC fordítások hibáit. ~ TBlint

Az elkészült projektet az SG.hu játékmagyarítások fórumán osztotta meg, azonban az eredeti megosztás már nem elérhető. Ennek ellenére a fájlok az elmúlt években is hozzáférhetőek voltak egy általam megosztott Google Drive linken keresztül. Viszont tavaly szeptemberben a régi linkek egy biztonsági frissítés miatt érvénytelenné váltak, és csak egyéni engedélykérés után lehetett hozzáférni a korábban megosztott fájlokhoz.

Ezt javítottam, és hogy könnyebben megtalálható legyen, itt is megosztom a közösséggel.

Dragon Age: Origins - Ultimate Edition (BÉTA)

2022. 04. 27. - 11:30