2014-ben TBlint hozzáigazította az alapjáték és a kiegészítők fordításait az Ultimate Edition-höz, illetve eszközölt néhány javítást.
A Dragon Age: Origins alapjáték, az első kiegészítő (Awakening) és néhány DLC idehaza magyar felirattal jelent meg, viszont a később érkező kiegészítések (DLC-k) és az idővel az összes tartalmat magába foglaló Ultimate Edition változat már nem kapott hivatalos lokalizációt. Ezért úgy döntöttem, hogy a korábbi hivatalos fordításokat átültetem az új verzióra (javítom az fájlok közötti eltéréseket, a korábbi fordítás esetleges nyelvtani hibáit és lefordítom az újonnan érkező szövegeket) és javítom a HL Team által készített DLC fordítások hibáit. ~ TBlint
Az elkészült projektet az SG.hu játékmagyarítások fórumán osztotta meg, azonban az eredeti megosztás már nem elérhető. Ennek ellenére a fájlok az elmúlt években is hozzáférhetőek voltak egy általam megosztott Google Drive linken keresztül. Viszont tavaly szeptemberben a régi linkek egy biztonsági frissítés miatt érvénytelenné váltak, és csak egyéni engedélykérés után lehetett hozzáférni a korábban megosztott fájlokhoz.
Ezt javítottam, és hogy könnyebben megtalálható legyen, itt is megosztom a közösséggel.