**** Magyarítás. A GoG kiadást ezzel játszottam végig.
Moderálta: Evin (2025. 12. 14. - 20:04)
Sziasztok!
Bocsánat, ha értetlen vagyok, bár végigolvastam az eddig kommenteket.
De most akkor van elérhető hibátlan fordítása GOTY verzióhoz?
Nekem Epic-es van, magyar felirat nélkül, ehhez van használható, amivel nem kell dlc-ket mókolni?
Előre is köszönöm a választ!
Szia. Én már x 10 éve végigjátszottam, igaz akkor tört verzióval, úgy emlékszem a Cenegás beépített magyarítással és nem emlékszem rá hogy gond lett volna vele.
A jelenlegi problémám az hogy ez most steam játék. Sajnos nagyon érződik a probléma ami a magyarításban taglalva van. Pedig úgy csináltam ahogy le van írva, a víztisztítónál az ezredessel való beszélgetés előtt teljesen kilőttem a magyarítást és úgy fejeztem be a játékot. ha utána visszaállok magyar szövegre akkor a BS dlc-t fel sem lehet venni és sok minden más gond is van játék közben.
Most úgy játszom hogy ki van lőve a BS dlc, de ez így nem igazán jó.
Van esetleg azóta más megoldás. sok sok idő eltelt már. Gáz hogy a Bethesda sem foglakozott ezzel. az biztos hogy nem a magyarítás hibája szerintem.
nem ez a magyaritás eredeti cenegas de mukodik steam es és epices verzioval ninc benne az a bug
A nem a magyarítás hibája volt soha sem. A magyarítás, mint mod került át anno az alapjátékból, ami szintén "büszkélkedett" ezzel a hibával. Később a magyar verziókhoz is készült rá javítás, illetve a GOTY kiadások ezt már nem örökölték meg.
ucefull123
Ennél a Magyarításnál is előjön az a hiba, ami miatt nem tudod tovább vinni a Broken Steel DLC-t?
Nagyjából jelenleg sehogy. Ha érdemi előrelépés lenne, már írtam volna. Jelen állás szerint az utolsó javítás ugyan nem hozott változásokat a szövegekbe, de az azt megelőzőek elég sokat. Ráadásul nem naprakész a nem hivatalos fordítás sem. Szóval: ez még várat magára.
itt az eredeti fallout 3 goty magyarositáshoz a link:https://mega.nz/folder/QRwjFJqI#BxQDEdErAaZs9p3rwnpq5Q és epices verzioval is mukodik 1 hak viselet marad angol tobbi irás minden magyar.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Keeperv85 hogy halad a fordítás átültetésével a steames verzióra? Idén még várható vagy csak 2023-ban?
Előre is köszi a választ!
Nem egészen. Egyrészt nem teljes, másrészt nincs ékezettámogatás, harmadrészt szinte esélytelen összerakni a nem hivatalos javítással kompatibilisre.
Így van, ráadásul tökéletesen működik a GOG verzióval is, GFWL-val sem kell szenvedni. Valamelyik nap telepítettem fel ismét, még mindig tökéletes (GOTY kiadás).
A magyar szöveg Bassman-nak köszönhetően ezen az oldalon már rég fent van.
Köszönöm a választ! Akkor nem halt el a projekt! Sok sikert és kitartást!
Szia!
Én foglalkozom vele, de nagy mennyiségű a szöveg és kicsit sem egyszerű összeszedni. Ezen kívül az a terv, hogy a nem hivatalos javítást is megcsináljuk, de azt meg megint patchelik, mert kikerült a a GFWL a játékból kora tavasszal.
Sziasztok! Csak érdeklődnék ,hogy a projekt ,hogy halad? És ha halad akkor ki foglalkozik vele? Tehát kinek lehet majd hálálkodni érte!