Szívesen, örülök hogy sikerült 😀
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen működik rossz mappába neveztem át az etc meg messages mappát. Én a data mappába neveztem át az etc meg a messages mappát. Később vettem észre hogy sh2e az egy külön mappa amibe szintén meg van az etc meg messages mappa.
Szerintem te rosszul értelmezted a leirtakat. Csak egy mappát kell átnevezni. A lényeg a végén 2/sh2e/etc/ mappában kell legyen a két messages mappa de nyilván azért kell átevezni hogy ne írja felül az egyik a másikat. Mert tök mindegy nekem szémly szerint az egyik mapa messages, a másik messages22
Törölt felhasználó
Azt szeretném meg kérdezni hogy az etc meg a messages mappát milyen névre kell át nevezni mivel én át neveztem random névre és a fordítást be másoltam de sajnos el romlott a játék csak fekte képernyő jelent meg.
Ara gondol hogy maga az Enhanced Editonhoz amit kell csinálni. Itt az oldal linkeje: http://www.enhanced.townofsilenthill.com/SH2/install.htm
Anyi hogy ha jól emlékszem régen több lepésben volt leírva a dolog de azért mert már egyesítetek. Most már van egy telepítő ami a sok kis lépést egy program csinálja meg. De utána minden úgy van ahogy a csávó irta.
Törölt felhasználó
Elnézést kérek milyen első 4-et kell meg csinálni?
Idézem egy ncor hozzászólást. Ezzel a módszerrel működik.
Aki ezzel "javít" és magyart szeretne feliratnak és hangnak, az csak az első 4et csinálja meg (legalábbis én csak eddig "update"-eltem, ez nem bizgeti még a videókat meg a hangot) és a ..silent hill 2/sh2e/etc/messages mappát nevezze át, majd a ..silent hill 2/data/etc/messages mappát másolja a másik helyen átnevezett mappa mellé. Utána mehet 1080p magyar hang/felirattal.
Ez persze azután hogy telepíted mondjuk a ( Játékszinkron Stúdió ) magyarítását és szinkronját. Bár azt meg kell jegyezem hogy a szinkron nem mukodot nekem ezzel a módszerrel de a felirat legalább igen.
Törölt felhasználó
Azt szeretném meg kérdezni hogy akkor most melyik fordítást szedjem le?
Csak annyit kell tenni, hogy a /sh2e/-ba másolod be a magyarítást.(az exe kivételével) A főmenün kívül minden magyar lesz.
Ez engem is érdekelne.
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy nekem ez a verzió van meg és sajnos a fordítás nem működik ez a frissítés végre meg oldotta a hang problémát meg sok mindent egy új fordítás nem meg oldható?