Fórum Magyarítások South Park: The Fractured but Whole

Fordítás
hirdetés

Oh én viszont örülnék

2023. 02. 25. - 15:46

Én is nagyon örülnék egy magyarositásnak, nekem valahogy élvezhetetlen angolul, pedig értem amit beszélnek.

2022. 08. 01. - 16:54

Én is ugyanígy vagyok ezzel, hogy egyik legjobban várós nálam. Azért sem vettem még meg a játékot, mert még sehol sincs a magyarítása. Sajnos anélkül meg számomra élvezhetetlen lenne. :( Nagyon régóta vágyom már pedig én is rá. Úgy örülnék, ha valaki rá tudná magát venni, és elkészítené.

2022. 07. 13. - 16:57
Törölt felhasználó

Ez a south park the stick of truth is nagyon jó játék volt kár hogy még ehez az új részhez nincs fordítás meg hogy nem is készül. :(

2022. 07. 13. - 16:37

Még anno 2014 ben jelent meg az első rész és készült hozzá, pontos dátumot nem tudok de 2015.re 1 ével rá készítetek hozzá magyaritást, amiért biztos sokan hozzám hasonlóan hálásak.

Aztán 2017 ben megjelent a folytatás. 4-5 év eltelt de sajnos senki sem kezdet bele a fordításba.

Valószínű hogy nem fogok ezzel sokat elérni de hátha valamelyik fordító felfigyel erre a fórumra\kérésre. Biztos nagyon sok szöveg van bene és nagyon sok munka lenne elkészíteni. De biztos hogy nagyon sok embert érdekelne az első rész majdnem 100.000 letöltés számmal büszkélkedhet és ez csak a pc ami azért jelent valamit.

Személy szerint az egyik legjobban várt magyaritás lenne nálam ez a játék.

Valakit esetleg nem gondolkodik el rajta?

2022. 07. 13. - 16:33