Oh én viszont örülnék
Én is nagyon örülnék egy magyarositásnak, nekem valahogy élvezhetetlen angolul, pedig értem amit beszélnek.
Én is ugyanígy vagyok ezzel, hogy egyik legjobban várós nálam. Azért sem vettem még meg a játékot, mert még sehol sincs a magyarítása. Sajnos anélkül meg számomra élvezhetetlen lenne. :( Nagyon régóta vágyom már pedig én is rá. Úgy örülnék, ha valaki rá tudná magát venni, és elkészítené.
Törölt felhasználó
Ez a south park the stick of truth is nagyon jó játék volt kár hogy még ehez az új részhez nincs fordítás meg hogy nem is készül. :(
Még anno 2014 ben jelent meg az első rész és készült hozzá, pontos dátumot nem tudok de 2015.re 1 ével rá készítetek hozzá magyaritást, amiért biztos sokan hozzám hasonlóan hálásak.
Aztán 2017 ben megjelent a folytatás. 4-5 év eltelt de sajnos senki sem kezdet bele a fordításba.
Valószínű hogy nem fogok ezzel sokat elérni de hátha valamelyik fordító felfigyel erre a fórumra\kérésre. Biztos nagyon sok szöveg van bene és nagyon sok munka lenne elkészíteni. De biztos hogy nagyon sok embert érdekelne az első rész majdnem 100.000 letöltés számmal büszkélkedhet és ez csak a pc ami azért jelent valamit.
Személy szerint az egyik legjobban várt magyaritás lenne nálam ez a játék.
Valakit esetleg nem gondolkodik el rajta?