Lehet nyugodtan küldeni a hibákat Evinnek, és idővel majd javítani fogja őket. :-)
Hi!
Elég sok helytelen mondatattal (eza kisebbik gond) de sok elírással és kimaradt karakterrel is lehet talalkozni.
De ettől függetlenül THX a fordításért.
Petimbo:
Igen, jól lett. Két fagyás közt kitűnően fut mert csak 2 óránként dobja el a játék az agyát pedig megtehetné, hogy 10 percenként teszi.
De azt mondjuk tudni kéne mert ha i9 12900k-n, 3080-al tartja azt a 100 fps-t ultrán, 1440-en akkor azért nincs olyan jól optimalizálva.
Amúgy egy rettenetesen szar port mindenki szerint....
Szépen tartja a 100 feletti fps-t 1440 pixelen ultrán. Nagyon jól lett optimalizálva. Már nagyon vártam hogy kijöjjön PC-re.
Törölt felhasználó
A gyenge gépemhez képest elég jól megy a jàték nagyon nagy szeretettel várom a fordítást. :)
Törölt felhasználó
Értem nagyon szépen köszönöm a választ akkor türelmesen vàrom :)
Törölt felhasználó
Evin írta:
"Uncharted: Legacy of Thieves Collection
A menü elemek között 560 sornyi változás van, főleg a PC-s anyagok.
A feliratokat összerakták a két játékból egy helyre, így ott jelenleg megbecsülhetetlen a plusz munka. Majd ha nekem is sikerült összerakni a magyart az angol alapján, kiderül, mennyi plusz sort kapott, ha kapott."
Törölt felhasználó
A fordítás évek óta kész ,mert ps-re meg lett csinálva. Át kell csak ültetnie ,de már csinálja. Nyugalom!
Törölt felhasználó
Szia kedves evin azt szeretném meg kérdezni hogy a fordítás kb mennyi időt vesz igénybe? Mert nagyon szeretnék magyarul bele vàgni ebbe a remek kalandjàtékba