Törölt felhasználó
Én meg kaptam a Man Of Medant ingyenes eredetibe nagyon örülök neki. Remélem több ember is szerencsével járt.Én már csak a fordítást várom de nagyon. :)
Törölt felhasználó
Akit érdekel:
Humble Choice októberi csomagjában most ott van a The Quarry Deluxe Edition és a Dark Pictures Anthology: House of Ashes is. Ha a többi game nem is érdekel egész filléres áron hozzájuk lehet jutni. Már csak a Devil hiányzik és elmondható mindet hozzávágták az emberekhez :)
Törölt felhasználó
Apró helyesbítés: 100,000db kulcsot osztanak és nem holnap hanem október 2 és 5-e közötti időszakban
Törölt felhasználó
Azt szeretném megkérdezni hogy a Man of Medan része körülbelül mikorra várható holnap osztanak 100 darab ingyenes Man of medant. Jó lenne ha bele esnék én is és eredetibe magyarul élvezni.
Már reagáltam privátban, de a később érkezőknek írom akkor újra:
A tört verzió továbbra sem támogatott. Ha a verziószám egyezik a frissítéssel, ami a Steamre kerúlt, menni fog. Ha nem, nem.
Mivel a (steam-es) játék 2023.05.24-én frissült utoljára, a fordítás meg 05.25-én lett frissítve, így kétlem, hogy a fordítással lenne gond.
75%-ban az ilyen hibákat a rossz játékverzió szokta okozni, 25%-ban rengeteg egyéb gond lehet de ahhoz meg több infóra lenne szüksége a fordító(k)nak.
Érdemes lenne leírni milyen játékverzióval próbálkozol, az jó kiindulási pont lenne a segítségnyújtásban.
A többire majd a fordító reagál.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Little Hope lemagyarositása után crashel startup-nál a játék és ellehetetleniti a játékot :(
Jelenleg csak a "Little Hope" kész.
Törölt felhasználó
Lassan a teljes széria kész van kivéve az elsőt.. egész nagy flash a dolog ...
Amikor elkészül
Ezt akartam én is kérdezni :)) 100% on van és utomunkálatok vannak azt látom, de mikor válik letolthetové?
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy van e màr valami közeli idő pont a fordítás megjelenésig? A vàlszt előre is meg köszönöm.