Fórum Magyarítások Gothic 2 Gold Classic

Steam Gothic 2 Classic
hirdetés
Moderátor
Senior fordító

A hireket altalaban (1) maguk a forditok irjak, vagy (2) megkernek minket, hogy irjunk egyet, miutan elkeszultek egy projekttel. Nagyon ritkan fordul elo, hogy (3) proaktivan hirezunk. Nem azert, mert ignoraljuk az egyes forditokat, hanem mert az oldal fo celja a magyaritasok megosztasa es segitseg nyujtasa a forumban vagy a Discord szerveren. A hirek irasa harmadlagos, es nem automatikus, ha az adott fordito(csapat) nem kezdemenyezi.

2024. 06. 17. - 22:23

Az Archolos egy teljesen különálló játék, ha azzal szeretnél játszani, az már magyar nyelvű. Ha a G2-vel szeretnél játszani magyarul, akkor nyilván annak a magyarítását kell feltenned.

2024. 06. 17. - 20:55
Törölt felhasználó

De gondolom ha én a gothic 2 goldot akarom magyarítani akkor külön fel kell tenni annak a magyarítását is nem?

2024. 06. 17. - 18:24

Egész pontosan úgy "került bele", hogy a GothicFan csapata kemény munkával lefordította, és mivel a fordítás a fejlesztőkkel együttműködve zajlott, természetesen bekerült natívban a játékba (és a javítások is). Jeleztem a magyarítások portál Discordján hogy jó lenne ezt kihírezni, aztán vagy lesz belőle valami vagy nem (bizonyos fordítókat hasraütészerűen ignorálnak ahogy észrevettem).

2024. 06. 17. - 17:47
2024. 06. 16. - 18:05

Tyűha! Most látom csak, hogy a világ legjobb Gothic 2 modja, a The Chronicles Of Myrtana: Archolos hamarosan magyarítást kap! A fordítás már béta teszt állapotban van.

2024. 04. 16. - 23:27

Sziasztok!

Ugyanezt szeretném én is kérni!

A Classic verzióhoz (steam) tudna küldeni valaki egy magyarítást?

Előre is köszönöm,

Gergő

2024. 04. 14. - 22:12

Sziasztok!

Végül ez fixálja a Steam-es Classic magyarítás problémát? Ha igen, esetleg tudnátok adni egy linket hozzá/engedélyezni tudnátok a hozzáférést Drive-on?

Köszi!

2024. 03. 31. - 15:24
Vezető szerkesztő

Megkérhetlek felkeresel discordon, egyeztetés céljából.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 01. 24. - 11:21

Általam készített béta mod -g2_classic_hu_beta_0.9a-, Ardea engedélyével.

Jelszó eltávolítva, info.txt hozzáadva.

2024. 01. 22. - 07:49
Vezető szerkesztő

Javaslom mielőtt megosztasz bármit is a forrást is oszt meg, hogy utána lehessen nézni.

A tömörített állományt ne jelszavazd mert a védelmi alkalmazások nem tudnak belenézni és bennünket vesznek elő ha a linkelt tartalom fertőzött.

Ha olyan tartalmat osztasz meg ami nem saját, hanem más fordítók által készített (csak módosítasz rajta), akkor minden esetben engedélyt kell kérni a felhasználásra és az eredeti készítőket is fel kell tüntetni.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 01. 19. - 16:38

Szia.Működik!Köszönjük szépen!Mondjuk család nem lesz boldog,hogy pár napra eltünök. :D

2024. 01. 19. - 12:55

Ez a jó link:

A Gothic 2 steam műhelyében lévő Gothic II Classic mod 1.6-os verziójához készült, tudtommal a mod ezen verzióját használták fel. Elméletileg működnie kell, de majd még utánanézek.

"Nem biztonságos tartalom megosztása!"  

Moderálta: Cyrus (2024. 01. 19. - 16:33)

2024. 01. 19. - 07:07
Törölt felhasználó

Vajon most hogy a gothic 1 kap "feljavított" verziót switchre pc-n megkapjuk ezeket a javításokat? Mert akkor gondolom az is el lesz cseszve magyarítás ügyileg :(

Bár lehet a pc-shez hozzá se nyúlnak..

2023. 08. 10. - 07:50

Akarom mondani írj. :)

2023. 08. 10. - 00:15

Írja Ardeának, hátha tud valami megoldást: http://www.hunositokteam.hu/jatekok/kapcsolatfelvetel/9-ardea-marton-krisztina

2023. 08. 10. - 00:14

Próbáltam én már mindent.

Külön mappába telepíteni,onnan átmásolni.

Gothic 2 v1.32 magyarítást felrakni,átnevezni file-okat.Nincs siker.

Azért akarom az alapot mert nekem és sok más rajongónak is ez az abszolút nosztalgia faktor.

A Night of the Raven sajnos boritotta a fejlődési rendszert,nehezebb lett a harc,stb.

Egyszer régen próbáltam nemjött be.

2023. 08. 09. - 18:46

Csak a Night of the Raven-t néztem meg, az alapot nem, de mivel a kiegészítő beépül az alapjátékba, miért futtatná az ember az alapjátékot? Tudom egy kicsit nehezebb lett a kiegészítő által a játék, de csomó új tartalom került bele, új terület, küldetések, fegyverek, enemyk stb. Én nagyon szeretem a kieget is, attól még az alapjáték ugyanaz maradt emlékeim szerint. Bár már régen toltam, most tervezek egy újabb végigvitelt, de először az első részt szeretném végigjátszani. Szerintem, ha az alappal akarsz magyarul játszani, meg kellene próbálni manuálisan magyarítani, feltéve, ha lehet.

2023. 08. 09. - 17:50

Szia.

Köszi a válaszod de ezt úgy írtad hogy tesztelted?

Mert két napig szórakoztam vele hogy működjön de nem akart,most újra raktam és telepítettem az oldalon található magyarítást de nem működik.

A Night of the Raven verzió magyar lesz de a Classic nem.

A probléma oka valószínűleg az hogy a steamből indítva a játékot felugrik egy ablak 2 lehetőséggel a Gold verziót vagy a Classic Gothic-ot kieg nélkül akarjuk indítani.Ebben a formában egy mod-ként üzemel játékon belül a Classic.A játék könyvtára pedig teljesen átalakul.

Kipróbáltam amit írtál de nem magyar.Menü nem az,intro videó az,játékban párbeszéd megint nem az.

Ha neked még is sikerült elárulnád hogyan?Köszönöm előre is!

2023. 08. 09. - 09:07

Tökéletesen működik a magyarítás a steames változattal. A Gold Edition-höz készült magyarítást telepítsd.

2023. 08. 08. - 18:32

Sziasztok.

Gothic rajongóként örömmel láttam pár napja hogy a steam elérhetővé tette a Gothic 2 Classic változatát.

Sajnos azonban az évekkel ez előtt elkészített magyartás nem működik vele.

Lehetséges lenne hozzá igazítani?

Előre is köszönöm a választ.

2023. 08. 05. - 19:26