Fórum Magyarítások Vampire Survivors

Nem működik a magyarítás
hirdetés

Láttam hogy már fent is van. Érthető a válaszod, hiszen egy folyamatosan frissülő játékot folyamatosan fordítani kell és ez sok idő.

Örülök hogy végül sikerült megoldani azt, hogy magyarosítható legyen a játék aktuális változata, és hogy továbbra is lehetőséghez mérten aktualizálod a játék fordítását.

2024. 01. 29. - 11:33

Ezt teljesen megértem. Köszönjük szépen, hogy azért próbálkoztok valamiféle megoldáson.

2024. 01. 24. - 11:08
Senior fordító

Szia!

Valószínűleg támogatná, úgy tudom az elején pozitívan állt hozzá, s ennek köszönhetően belekerült pár nyelv már a játékba.

Viszont én ezt nem tudom vállalni, mert elég sok frissítést kap még játék, s tervez is még sok mindent a fejlesztője. Olyankor elküldené a szövegeket előre valószínűleg, s illene/le kell a megadott határidő fordítani az új tartalmat. Én ezt nem fogom tudni garantálni, így ebbe biztosan nem vágok bele.

Közben annyi változás történt, hogy noname-nek köszönhetően, talán sikerülni fog hozzáigazítani az új verzióhoz a régit, s akkor lehet ismét használni. (Egyelőre hiányosan - az új dolgok még nincsenek lefordítva, majd apránként próbálok azokkal is haladni).

2024. 01. 23. - 11:47

Szia! Esetleg van rá esély hogy a fejlesztő esetleg támogatná a magyar nyelv hozzá adását a játékhoz, hiszen van nyelv választási lehetőség a játékban.... Bocsi csak eszembe jutott, hátha... :)

2024. 01. 23. - 11:35

Oh kár érte. Köszönöm szépen a az infót.

2024. 01. 14. - 10:33
Senior fordító

Sajnos már 3/4 éve nem működik kb. Talán a 2. DLC megjelenése táján a fejlesztő variált valamit, s onnantól nem külső fájlokból olvas a játék, hanem assetseken belülről. Az ingyenes unityex és egyéb alternatívák nekem már nem nyitották meg a fájlokat, így nem fértem hozzájuk. Csak a letöltésnél megjelöl régi verzióval/vagy a környékén használható még. (De azt hivatalosan ugye nem lehet beszerezni/visszaállítani rá).

2024. 01. 14. - 08:22

Jött az Amoung Us DLC, ami engem nem érdekel de nem műkszik a magyarítás.

2024. 01. 13. - 19:44