Fórum Magyarítások Alone in the Dark

Fordítás
hirdetés

Valószínű nem kompatibilis az lesz a baj.köszi

2025. 01. 13. - 13:26
Vezető szerkesztő

Pontosítsunk, melyik Alone in the Dark fordításról/játékról beszélsz? Mert van 4 játékhoz fordítás. 1992, 2001, 2023, 2024

De még mielőtt leírnád, csak egy általános hibaelhárítás tipp: Figyelj oda a kompatibilis játékverzióra!

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2025. 01. 12. - 09:37

Üdv.nálam a feljegyzések valami kínai betűkkel vannak írva.ez mitől lehet?

2025. 01. 11. - 19:18

Gyorsan elkészült a magyarítása grat.

2024. 12. 14. - 11:27

Lesz mit bepótolnom,ha ez is készen lesz. Én még anno Amiga 500 tulajként tátott szájjal néztem a PC-n dos alatt futó 1-2-3 részt,hogy micsoda grafika,3D-ben lehet mozogni! Persze kimaradt mind az életemből,de mindig is tervben volt/van,hogy egybe mindet végigjátszom.

Meg aztán ott vannak sorban a következő részek PC-re,meg különböző konzolokra is, és most itt a legújabb (legelső) rész 30 év után megint :)

Annak is örültem,mikor The Reaper Cool a legelső dosos részt lefordította,meg tervbe vette a másik kettőt,meg most a legújabb is készül.

Köszi a munkátokat,hogy magyarul lesz élvezhető minden (kivéve a 2015,de azt úgy is lehúzták nagyon) rész!

2024. 03. 28. - 10:55

Elég csalódás lett ez is.

2024. 03. 19. - 16:14
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a vàlaszokat teljesen logikus hogy a végleges változat még sokat vàltozhat. De ezen felül nagyon várom a fordítàst.

2024. 02. 24. - 08:04
Moderátor
Senior fordító

Igen, elég nehézkes végleges kiadás előtt elkezdeni valamit. Olyan sokat változik, annyi meló van utána a frissítéssel és a szövegek átültetésével az új verzióba, hogy sokszor elvész az idő, amit a korábbi kezdéssel nyert az ember. Persze ha nagyon fontos az adott játék a fordítónak, akkor előfordulhat.

2024. 02. 22. - 12:37
Senior fordító

Szia! A demó teljesen le lett fordítva, azonban tartalmazott egy csomó abban nem látható szöveget, de biztos hogy nem a teljes játék szövege volt, azt kezdtem el még akkor fordítani. Nem sok értelme van előre dolgozni, mert biztosan bővülni/változni fog illetve lehet, hogy azok benne sem lesznek a végleges játékban.

Üdv.: Patyek

2024. 02. 22. - 09:44
Törölt felhasználó

Bocsánatot kérek hogy fel raktam a kérdést de patyek oldalàn làttam hogy 5% le van fordítva de akkor az az 5% a demó.

2024. 02. 22. - 07:29

Kedves jolvok! Szerinted mégis mikor? Patyek a demót (vagy mi volt az) magyarította, abban pedig csak annyi anyag volt amennyi, nem a teljes játék. Másrészt mielőtt feltennél egy kérdést (a való életben is) gondold végig többször, azután még többször, hogy van-e értelme egyáltalán feltenni azt a kérdést vagy magadtól is képes leszel azt megválaszolni. Biztos sok embernek itt a fórumon bejön ez a nyolcévesekhez illő kérdezz-felelek, mint neked, de szerintem meg sok embernek nem. További szép napot, jolvok, és további sok-sok felesleges kérdést a jövőben!

2024. 02. 21. - 09:52
Törölt felhasználó

Azt szeretném megkérdezni ennek a remek játék fordítása csak a megjelenés után fog el kezdődni?

2024. 02. 21. - 09:00