Fórum Magyarítások Settlers 7: Paths to a Kingdom

Magyarítás alkalmazása 2025-ben,Steam serveren.
hirdetés

Nagyon köszönöm a választ!

Sajnos a főkönyvtár nem jó a Steamnél,az Ubisoftnál se.De ott elég gyorsan megtaláltam a mert az Ubisoft külön mappában tartja a játékait ahol megtaláltam a Settlers7-et.A Steam-nél is meg lett nagy nehezen,akinek kell :Steam->steamapps->common->Settlers7 !A fordítás remekül működik a The Settlers 7 - History Edition -nál is.Talán annyi az érdekesség ,hogy mivel először az Ubisoft verzió volt fenn(amit törölnöm kellett mert nem csatlakozott a serverhez,így nem engedte futtatni az extrákat) ,most a Steam -es verzió se nagyon csatlakozik de ez engedi az extra térképeket,szóval az Ubisoft serverre irányítja valami a Steam-es verziót!!Ubisoft jelszót is lér a Steames játék!Továbbra sincs online csatlakozás de a serverre felengedi a játékot.Nem annyira értem.De nem baj mert lehet vele játszani.

2025. 01. 26. - 07:50

Amennyiben a telepítő mást nem ír, akkor a játék főkönyvtárát add meg.

2025. 01. 24. - 15:34

Üdv mindenkinek!

Az a problémám hogy az Ubisoft-os Settlers7-em accountját törölte azUbisoft mert nem játszottam vele kb. 2éve!Mondjuk hogy mekkora szemétség törölni a megvásárolt játékot az egy külön téma lehetne.Na mindegy.A Steam--en pont le volt árazva,hát újra megvettem.Viszont elfelejtettem hogy melyik mappába kell telepíteni a magyarosítást.Ez ugye egy exe fájl de meg kell adni hogy hova települjön.Sajnos kifogytam az ötletekből.Nem tudna valaki ötletet adni?

2025. 01. 24. - 08:53