The Whispered World Special Edition

Leírás:

A The Whispered World Special Edition kiadásának teljes fordítása


Fordítás és magyar nyelvű grafika: Ardea (Marton Krisztina)

Lektorálás: Ardea, tehasut, Patkol


A kicsomagoló és minden egyéb szükséges programhoz tehasut (v1.0) és noname06 (v1.1) nyújtott nélkülözhetetlen segítséget, illetve az átvezető videók feliratozását szintén tehasutnak köszönhetjük.

A telepítő ezúttal is Tom Evin keze munkája.

A v1.1-es magyarítás telepítője használható a The Whispered World SE 2017. áprilisi frissítése utáni, és az azelőtti verzióhoz!


A fordítás a The Whispered World Special Edition teljes magyarítását tartalmazza.

Tesztelve: steames és tört verzión. A magyarítás kizárólag a Special Edition kiadással működik! Sajnos a gogos verzióhoz nem jó.

Ismert hibák: egy-két grafikai elem angolul maradt (pl. a mentés felülírásánál), mert ezeket nem találtuk meg, így nem tudtuk magyarítani.

Illetve az áprilisi frissítéshez készült magyarításban az oktató részben 2 feladatnál "eltűnik" a leírás, amikor ki kellene írnia a következő feladatot. Ilyenkor az Esc billentyűvel vissza lehet lépni a játék felületére! (Sajnos ezt a bugot nem tudtuk orvosolni. A gogos csomagban megtekinthetők ezek a grafikák is!)

Fordítók:
További fordítók:
HUNosítók Team
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2017. december. 31. - 11:54
Frissítve:
2017. december. 31. - 11:54
Letöltve:
1106 alkalommal
Fájlméret:
29.33 MB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
1.1
Kompatibilis játékverzió:
1.1
Kompatibilis bolti kiadások:
Steam

Fordítók támogatása

Mielőtt továbblépsz a letöltésre, lehetőségeidhez mérten fontold meg a fordítók támogatását, meghálálva nekik az eddigi munkát, illetve talán pont eme nemes gesztussal adsz nekik új lendületet, és ki tudja, talán a következő játék, amit fordítani terveztek, pont az, amire te is vársz!