Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

Leírás:

A Divinity Original Sin - Enhanced Edition teljes fordítása.


Fordítás: Ardea, Zeneger

Lektorálás: Ardea, Kriszta, Flatron W, nulladik, Patkol

Technikai támogatás: tehasut

Telepítő: Evin


A magyarítás ismert hibái:

  • A küldetésnaplóban fel van cserélődve két bejegyzés az idő szövetének kiteljesedésével kapcsolatban. Ez "gyári hiba", nem javítható.
  • Az Idők Végezetében, a Hősök csarnokában, a zsoldos bérelési lehetőségnél sajnos a szűrési lehetőségek és a zsoldosok nevei angolul jelennek meg. Ezek egy másik, nagy fájlban találhatók meg, melynek fordítását technikailag nem tudom megoldani. Az adott zsoldos által használt képességek/varázslatok magyarul jelennek meg, és a háttértörténet is, így a kiválasztásukkor nem jelenthet problémát ez a hiba.
  • Van olyan (kb. 2-3 esetben), amikor egy könyvben lapoztok, és megismétlődik mondjuk az utolsó 1-2 sor az előző oldal aljáról. Ez is "gyári hiba", nem javítható.
  • A játék végén a főellenség harcban, ha a főhősök és/vagy Astarte meghal, a megjelenő szöveg videó, így nem fordítható. (Kérésre készíthetünk belőle egy feliratozott változatot.)
Fordítók:
További fordítók:
HUNosítók Team
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2018. január. 25. - 20:02
Frissítve:
2018. január. 25. - 20:02
Letöltve:
9293 alkalommal
Fájlméret:
3.01 MB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
1.01
Kompatibilis játékverzió:
v2.0.119.430
Kompatibilis bolti kiadások:
Steam, GOG

Fordítók támogatása

Mielőtt továbblépsz a letöltésre, lehetőségeidhez mérten fontold meg a fordítók támogatását, meghálálva nekik az eddigi munkát, illetve talán pont eme nemes gesztussal adsz nekik új lendületet, és ki tudja, talán a következő játék, amit fordítani terveztek, pont az, amire te is vársz!