Fallout 3: Game of the Year Edition

Leírás:

A(z) Fallout 3: Game of the Year Edition játék fordítása.


Tudnivalók:

A fordításomat a GOTY kiadással kell játszani.

A mellékelt fájlokat másold be a DATA könyvtárba, és mindet pipáld ki a launcherben.

Ha egyéb modokat használsz, és van bennük szöveg, értelemszerűen azok nem magyarul fognak megjelenni. Ha ezt el akarod kerülni, akkor csak az én fájljaimat pipáld ki.

Ha a hivatalos, vagy bármilyen egyéb magyar fordítású fájljaid vannak fent, a launcherben ki kell iktatni őket, különben nagy keveredés lesz. Az is fontos, hogy kezdj új játékot az én verziómmal, mert ha egy régi állást töltesz be, ugyancsak káosz áll elő.

A letöltési oldal időnként frissülni fog, érdemes visszalátogatni a javított verziókért.

FONTOS:

A Broken Steelben van egy hiba, amit egyelőre nem tudtunk megkerülni. Ez akkor jön elő, amint megnyered az alapjátékot, és el akarod kezdeni a Broken Steelt. Ezt jelenleg csak úgy tudod megtenni, hogy még az alapjátékban a víztisztító elindítása előtt kilépsz a játékból, kiiktatod a launcherben az alapjátékhoz tartozó magyarítást, belépsz az angollal és úgy fejezed be a küldetést. Célszerű az egész Broken Steel alatt az angol verziót használni, mivel a magyarítás több helyen is problémát okozhat.

A hiba kiküszöbölése érdekében jó lenne, ha küldenétek játékmentéseket a víztisztító beindítása előtti állapotról, mellékelve hozzá, hogy melyik Fallout 3 verzióval (angol, magyar, Game of the year edition, stb.) játszotok.

Fordítók:
További fordítók:
Bassman
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2011. május. 20. - 11:50
Frissítve:
2014. május. 28. - 11:50
Letöltve:
32492 alkalommal
Fájlméret:
3.48 MB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
1.00
Kompatibilis játékverzió:
---
Kompatibilis bolti kiadások:
---