Gwent: The Witcher Card Game

Leírás:

A Gwent "Utazás" elnevezésű játékmódjában található rövid történetek magyar fordításainak e-könyves változatai (EPUB, MOBI és PDF formátumokban), különálló (kvázi DLC-) telepítőcsomagban.


A telepítő csak Windows operációs rendszeren futtatható, viszont az e-könyvek elolvasásához nem szükséges rendelkezned a játékkal, ugyanis attól független, önállóan "futtatható" állományokról van szó. A fájlok akár macOS és Linux operációs rendszereken, Android és iOS rendszerű mobil eszközökön is megnyithatók dedikált (azaz e-könyv-olvasó) szoftverek segítségével, valamint e-könyv-olvasó eszközökön is élvezhetők hála a natív fájlformátumoknak (Figyelem! A PDF nem e-könyves formátum, a kötött lapkép megléte és a könyvjelzőzhetőség hiánya miatt csak saját felelősségre ajánlott mobil eszközökön!). Amennyiben macOS vagy Linux operációs rendszert futtató számítógépen, Android vagy iOS rendszerű mobil eszközökön szeretnéd olvasni a novellákat, úgy külön-külön is letöltheted őket a https://kovacsmuhely.eu honlapról.

Fordítók:
Készítő weboldala:
Feltöltve:
2023. augusztus. 12. - 18:58
Frissítve:
2023. augusztus. 13. - 18:10
Letöltve:
99 alkalommal
Fájlméret:
67.64 MB
Platform:
PC (MS Windows)
Letöltés verziója:
23.0808
Kompatibilis játékverzió:
összes
Kompatibilis bolti kiadások:
---

Fordítók támogatása

Mielőtt továbblépsz a letöltésre, lehetőségeidhez mérten fontold meg a fordítók támogatását, meghálálva nekik az eddigi munkát, illetve talán pont eme nemes gesztussal adsz nekik új lendületet, és ki tudja, talán a következő játék, amit fordítani terveztek, pont az, amire te is vársz!