Ezzel az Epic vs. Steam vs. más boltok témával menjetek át légyszi a Közösség > Csevegés szobájába, mert nem kapcsolódik szorosan Saints Row IV témához. Köszi.
Törölt felhasználó
Sokan nem szeretik azt ha valaki szétzilálja a pc-t.. elég az hogy van exklúzivitás konzolokon ezek a nem írom le mik meg már pc-re is elhozták ezt.
Hidd el ha bármelyik lelkét eladó kiadóval leülnél beszélgetni mi hozott nekik több bevételt az 1 éves epic exlőzivitás vagy az aztuáni steamen való megjelenés és eladás akkor nagyon de nagyon kevés lenne azok szám aki azt mondaná hogy az epic érte meg...cseszheted a 10%-oda ha a kutya se vásárol ott. Ezt tudjuk ,ezek tények ugyanis az epic még világgá is kürtöli hogy egy tré a boltja. Epic bőszen újságolja hogy je 300 millió $-ot költöttek az userek 1 év alatt a boltjukban sok sok csak ott megvehető játékkal.. miközben steamen ezt a számot 3-4 nagy cím hozza max 3 hónap alatt ugy hogy mindenhol máshol megvehetőek ezek...
Gyenge minden tekintetben ..értelmet nem látom annak miért kéne azt a bélsárt használnom.
Én csak azt nem értem, miért lenne kitüntetés vagy balfaszság Epicen\Steamen vásárolni.
Szerintem is jobb az Epic, de van aki ezt szereti, van aki amazt, nem hiszem, hogy ez meghatározna bárkit is.
A múltkor valaki leírta szerinte miért jobb a steam, én megértem neki miért jobb, de nekem nincs közöm hozzá.
Ez is olyan mint a politika, azért, mert valaki másban hisz, nem okvetlenül retardált, vagy szobanövény.
Törölt felhasználó
Többet viszont ha tehetik szerencsére kerülik azokat a nem írom le miket mert úgyis csak moderálva lesz. Szerencsére az epic közzé és teszi mennyire silány a boltja hogy alig vásárolnak az emberek. Amit senki nem vehet el tőlük az az hogy százezer vagy millió szám lehetnek nulla perces accountjaik az ingyen osztogatások miatt... végülis ez is valami :)
ja, szermét epic, mit képzel magáról h ingyen ad egy olyat amit már évekkel ezelőtt a steamen ingyen be lehetett szerezni ? Mocskos egy banda :DD
Epicen forintban fizetsz, nem euróban, így egy 60 eurós game 4 ezer forinttal olcsóbb Epicen. Aki sok játékot vásárol, havonta 10-20 ezret simán megspórol, így tulajdonképpen 4-5 játék vásárlása után ingyen van egy 60 eurós játék. Plusz a játékstúdók több pénzt kapnak vásárlásodból, nem egy bolt fölözi le a jelentős részét. Aztán meg megy a rinya, hogy 70 euróra emelik a játékok árát. Nyilván valahol vissza kell hozniuk a 30% bevételkiesést, ami nem kis összeg (forintban milliárdokról beszélünk 1-1 nagyobb játék esetén). De mindenki ott költi és szórja a pénzét, ahol kedve tartja. Ha valami nincs Epicen, én is kénytelen vagyok Gabe Newell pocakját még növeszteni, de attól még nem esek pánikba, ha ott kell vásárolni, nem úgy mint fordított esetben sok Steam imádó.
Jó az epic de na, igaz én fizettem a 4-ért 3000 volt vagy 2500 már nem tudom.
Nekem is Steam-es GOTY van. Menjen az EPIC a hadnemondjam hovába. xDDDD
Steamen megvan már.
2022.12.08-15. között a Saints Row IV Re-Elected, az Epic Games felületen ingyenes lesz!
Kutya az ember legjobb barátja...lenne, ha tudna kölcsönadni.
Aha várós amúgy.
igen, de éppen ezért senki se tudja, hogy fordítható vagy sem
Alig 2 hét van hátra.
még meg se jelent
Az új rebot fordítható?