Tesztelheti bárki, kikerült az oldalra.
Ha az összes hiba fel lesz derítve, majd kiadom a végleges verziót is, de eddig még semmi visszajelzést nem kaptam.
Everybodys.Gone.to.the.Rapture-CODEX + Everybodys.Gone.to.the.Rapture.Update.v1.01.Hotfix-CODEX verzióval próbáltam és határozottan jobb még 60 fps-el is (angol felirat), pluszba még a system.cfg-ben átírtam 0 -ról 1-re a sys_highrestimer -t. Yaughtonban pár szöveget még megkerestem és kiléptem. A buszmegállós beszélgetésnél pár sor előbb jelenik meg, mint a szinkron, de csak akkor tűnik el ha vége a szinkronnak. A többivel nem volt gond.
A legújabb megfigyeléseim szerint a játék 1.0.1-es javítása megoldja a problémát, ami miatt időzíteni kellett a feliratokat.
Ez azt jelenti, hogy amiket eddig időzítettem, azokat lehet újra visszaállítani az eredeti formájukba.
Eseteg lenne valaki, aki ezt meg tudná erősíteni, vagy céfolni?
Most ott tartok, hogy elviekben kész a farm is, de az 57-es jelenetet, amiben Sam és Evelyn beszélget, azt nem találtam meg, így azt egyelőre kihagytam. Ennyit tudok a helyéről: farm_crop_circle_gate.
A másik, hogy amit néztem ezzel kapcsolatban végigjátszás, abban nem volt elcsúszva az angol szöveg.
Ez vagy azt jelenti, hogy PS4-es változat volt - amiben ez jó - vagy a FPS befolyással van erre is.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Jó látni, hogy nem csak nekem tetszett ez a játék.
A fordítással haladok, szerintem legkésőbb a hónap végére el is készülök vele, de inkább hamarabb.
Feltöltöttem a magyarítás eddig elkészült részét.
A játék eleje már teljes egészében le van fordítva, meg időzítve is vannak ezek a szövegek.
Odáig van kész, amíg ki nem értek a faluból.
Ahol szerintetek még valahol rossz az időzítés, vagy a fordításban találtok hibák, azt kérem jelezzétek!
Jó játékot!
[url=https://drive.google.com/open?id=0B25IAmHmGNBFeGg3TG11aHdqN28]MAGYARÍTÁS[/url]
Azóta meglett a legjobb megoldás.
Telefonnal felveszem a szövegeket, aztán az alapján időzítem őket.
Maximum abban tudna segíteni valaki, a fordítást megoldom egyedül is.
Az nem biztos, hogy segíteni fog, mert szerintem azok az adott nyelv szinkronjához vannak időzítve, nem biztos, hogy az angolhoz (már amelyiknek van szinkronja). Szerintem első körbe még ne nyúlj az időzítésekhez. A tesztelésben, ha kell segítek. Fel kell venni amikor játszol és az alapján utólag könnyebb beidőzíteni a szövegeket, ahol nagyon rossz. Neten találni 100%-os végigjátszásokat, leírásokat, térképeket, hogy minden szöveget előhozz a játékban.
Elég jól haladok a fordítással, viszont az angol felirat elég csúnyán el vagy csúszva néhol.
Talán az lesz a legegyszerűbb, ha egy másik nyelvnek a feliratából másolom át az időzítéseket.
Feltöltöttem a kép mellé a menü és egyéb szövegek magyarítását.
Érdemes másolatot készíteni az eredeti fájlról mielőtt felülírjátok, ha esetleg nem tetszene a fordítás.
Várom a további észrevételeket!
1-2 észrevétel:
A 2-es pontnál a "csekély, vagy hiányzó" közé nem kell vessző. Illetve a következő mondat eléggé kacifántos; "A kulcs a túlélésre a felkészültség bármi nemű vészhelyzetben."
A 4-es pontban a "biztonságon" el van írva, illetve ott az és elé kéne egy vessző. :)