Igen, továbbra sincs elfelejtve, csak közben más fordítanivalók is jöttek (kisebbek és nagyobbak), ehhez meg jöttek még DLC-k és miegymások. A lényeg, hogy készül.
Sziasztok
Idézem a forditót
[justify][size=1][font=verdana, arial, helvetica]"Üdv néktek, jó emberek![/font][/size][/justify]
[justify][size=1][font=verdana, arial, helvetica]Gyors leszek, és letudom a lényegi elemet: [b]KÉSZ VAN A DARKEST DUNGEON FORDÍTÁSA, LEHET TÖLTENI EZERREL!!![/b][/font][/size][/justify]
[justify][size=1][font=verdana, arial, helvetica]Igaz, aki szemfüles volt az a Facebook oldalamon láthatta, hogy VÉGRE elkészültem a Darkest Dungeon fordításával. Igaz, hogy ez még nem egy 100%-os fordítás, csak 99.99%-os, tehát vannak még benne hibák, tesztelnivalók és egyebek. Most pedig menjünk bele részletesebben a dolgok mélyére!"[/font][/size][/justify]
[justify][size=1][font=verdana, arial, helvetica]A többit megtaláljátok az oldalán(http://trc.ucoz.hu/news/kesz_darkest_dungeon_forditas_helyzetjelentes_2017_08_20/2017-08-20-143).Remélem segitettem ezzel pár embernek.Tudom, hogy nem sokan követik nyomon a forditók saját oldalát ezért nyitottam ezért is nyitottam ezt a fórumtémát,hogy minél több emberhez eljusson a hir. Köszönjük még egyszer a remekművet.[/font][/size][/justify]