Megnéztem és hárommillió karakter! Egy embernek két év, ha napi kb. 5000 karaktert csinálna.
https://ibb.co/5X9DLmpX
Sajnos nekem sem válaszolt, 2 év után sem, mikor írtam, hogy csatlakoznék, szóval szerintem nem fordítja senki.
Tekintve, hogy csak a fórumon írta egy ismeretlen ember, hogy fordítja, se egy adatlap beküldés, se egy elérhetőség, hogy valóban készíti, azt javaslom ne vedd készpénznek.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Hali. Abszolút nem támadás, csak szeretném tudni, hogy a fordítás folyamatban van-e még?
Mi a helyzet a fordítással? Esetleg keressétek meg a Magyar Tolkien Társaságot. Hátha van néhány lelkes tag, akik részt vennének a fordításban.
Szia. Én szívesen csatlakoznék, bár még csak kezdő angolos vagyok, de az egyszerűbb sorokkal elbánok.
Sziasztok! Igazából el kezdtem fordítani, de nagyon sok a szöveg. Ezért kérdezem, hogy esetleg más(ok) nem e kezdet e bele? Mert, akkor össze lehetne dolgozni. Én részemről teljesen kezdő fordító vagyok, de a játékot annyira szeretem, hogy ez motivál, hogy legyen hozzá magyarítás.
Nem csodálom, hogy egyedül senki nem akar nekiállni. https://kepkuldes.com/image/iIUvi5
Törölt felhasználó
Leírta hogy eredetivel is... akit érdekel a dolog tudjahol megtalálja tudja melyik verziót.
Helló, Ez a módszer eredeti verzióval is működni fog? Köszönöm
Törölt felhasználó
Sziasztok!
A játék fordítható (tesztelve).
Aki fordítani szeretné \ folytatni szeretné a fordítást annak egy kis segítség (remélem nem ütközik a szabályzatba):
Ha ezek a lépések nem egyértelműek és \ vagy nem találod az "interneten" a programokat, akkor ajánlom ennek a Google keresésnek az első találatát (linkeket nem akarod írni, félek, hogy a szabályzatba ütközik):
Shadow of War Definitive Edition 日本語編集方法とフォント
Ui.: Elnézést az esetleges helyesírási hibákért.
Sziasztok:
A Middle Earth Shadow Of War magyaritással kapcsolatba van valami fejlemény?
Én is szívesen támogatnám az ilyen projekteket, főleg egy ilyen játéknál mint a Shadow of War. Ha tudod esetleg hogy hol lehetne kiterjeszteni az ötletet, akkor fejtsd ki ezt a témát egy topicban, vagy a megfelelő embereknél, és hátha sikerül elérnünk valamit. :)