Egyetértek! :) Én is nagyon szeretném!
Sziasztok ehez a játékhoz a közel jövőben lessz fordítás szerintem meg érdemel 1 alapos fordítást ^.^
Kérnék szépen egy elérhetőséget.
Köszi.
Szia Gyurmi!
Önálló fordításom nincs sajnos, mivel nem lenne rá időm, de pl a Morrohun csapattal a Pillars of Eternety fordításban vettem részt. Lelkes vagyok, de jó ha van egy lektor aki irányítja a fordítás menetét kiossza az adagokat stb :)
Szia Laci!
Volt már dolgot fordítással?
Milyen tapasztalatokkal bírsz?
Köszi előre is.
Részemről benne vagyok bármilyen final fantasy fordításban. A Final Fantasy X-X2 remastered-nek is megvan már a progi amivel ki lehet szedni a szöveges doksikat, majd vissza, de oda is emberek kellenek. Ugyanezzel a FF XII is fordítható.
Ha gondolod, beleállhatunk majd.
Megoldható a fordítása teljes mértékben. Már próbálkoztam vele, de nekem egyedül szintén sok lenne - most főleg, mert vannak más projektek. De szeretném, ha lenne hozzá egy minőségi fordítás, mert az a játék nagyon megérdemli.
Már ha engem kérdeztél.
Szia!
Igazából érdekel a téma, de még nem néztem meg, hogy fordítható-e.
Valamint jelenleg egyszemélyes csapat lennék csak, így viszont nem merném bevállalni.
Picit másabb játék, de talán kapcsolódik az univerzum és a téma miatt. :)
A 'Final Fantasy VII Remake Intergrade' magyarításának elkészítése nincs tervben nálatok?
Sziasztok!
gyurmi91 én is szívesen beszállnék a fordításba, viszont a programban csak addig jutottam el, nagy nehezen, hogy beolvassam az adatokat és lehessen fordítani. A lefordított szöveget nem tudom visszaimportálni a játékba, pedig már mindennel próbálkoztam. Jó lenne egy videó a program használatáról.